- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.961
Ilacın ismini özelden yollayabilirmisiniz acaba. Iğne vurundum bende 3ger olmazsa tedaviyi bırakıp kilo vermeye calisacamCanım ne ilacı verdi acaba özelden yazar mısın bana?
Sürecin hayırlı olsun inşallah kiloları verip bebelerimize kavuşacağız.
Ben de bıraktım tedaviyi kilo veriyorum
Normalde çıkması lazım dı ama belkı geç döllenme olabılır kan testi yap en iyi canımKızlar ben femara kullandım üstüne çatlama iğnesi oldum bugün 15.gün idrar testi negatif ama adette olmadım henüz sizce ne olabilir ?
Haklısın canım bakalım bi kaç gün daha beklicem adet olmazsam öyle yapayımNormalde çıkması lazım dı ama belkı geç döllenme olabılır kan testi yap en iyi canım
SAglkla kucağınıza alın imşallahhhhArkadaşlar,
Merak edenlerin belki işine yarar diye yazıyorum..
Ben çatlatma ignesi oldum. (Orvitrelle) İgnenin yapıldıgı günü 1. gün sayarsak,
8. Gün meraktan kanda betahcg baktırdım 10.6 çıktı. Çok umutlanmıştım. Çünkü yaklaşık 1 sene önce 7 haftalık hamileyken düşük yaptım. ( kese büyümedi ve bebek gözükmedi) Sonra biryerde okudum ki çatlatma iğnesinin içeriğinde hcg hormonu varmış ve umudum kırıldı. Dedim ben bu hcgyi tekrarlıyım ertesi gün eğer değer düşerse ilacın etkisidir.
9. Gün yine kanda betahcg yaptırdım. Değerim 6,9 çıktı. Yine çok üzüldüm. Dedim bu ay da olmadı.
Sonra yorumları okudum vs dedim daha cok erken ümidim kırılsada içimde bir şey vardı. Rüyamda görmüştüm. Ama artık her ay defalarca yaptığım testlerden yılıp ilk kez adet gününü bekledim. Ve adet olmadım. Dengem bozuldu dıye bir gün daha bekledim.
16. Gün kanda betahcg yaptırdım 161.3 çıktı.
evet iğnenin etkisiyle yavaş yavaş azalan betahcg artmıştı. Şimdi sanırım hamileyim. Allah hayırlısıyla bana ve isteyen herkese kucağına almayı nasip etsin.
Belirtileri 1 yıldır her ay hissediyorum sanıyordum ve adet ile üzülüyordum. Sürekli test yapıyordum. Ama nasibi beklemek ve cok da abartmamak lazımmış. Şu bir yılda şunu öğrendim. Yaşayacağı varsa Allah isterse olur, erkenden öğrenmelere çalışmak vs insanı çok yıpratan şeyler. Bu düzene çok da karışmamak lazımmış.. Kısmeti varsa o gelirmiş. Doğru beslenip biraz dikkatti olup folik asit kullanıp gerisini Allaha bırakmak lazımmış..
Bu arada gecen ay rahim filmi çektirmiştim. Bir sıkıntı çıkmadı. Hsg çektirdiğin bir kaç ay gebelik şansı artıyormuş...
Bu arada adetimin gecikmesine 2 gün kala ovulasyon testi yaptım 2. Çizgiyi göremedim. ( su vs içtiğim için de olabılır bılmıyorum) Adetin geciktiği gün ovulasyon testi yaptım 2 eşit çizgi çıktı.
Adetin geciktiği yani iğnenin 16. Günü 2 adet test yaptım biri normal biri erken gebelik onlar da ekte.
Hcg 161 cıkmışken yaptığım bu testlerde 5tl ye aldıgım testte çizgi çok silik çıktı erken gebelik testinde 2. Çizgi gözüktü. İsteyene markalarını yazabilirim.
şunu da belirtiğim düşükte kürtaj olmamıştım. Ve 6 ay adetim düzelmedi. 10 günde bir gln adet oldugum oluyordu.
Çok zor ve üzücü günlerdi. İnşallah artık çok mutlu oluruz..
Sevgiler...
İnşallah isteyen herkese nasip olurSAglkla kucağınıza alın imşallahhhh♥
İğne etkisi geçmiştir canımKızlar çatlatma iğnesi nin 10. Günü iğne etkisiyle de olsa çift çizgi çıkması gerekmez miydi? İki gün önce de yaptım tek çizgi çıktı. Sizce neden?
Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim iğneden sonra 16.günğm ve idrar testi negatif normal testlerden ama 5 liralıktan hamile olma ihtimalim varmıdır acabaArkadaşlar,
Merak edenlerin belki işine yarar diye yazıyorum..
Ben çatlatma ignesi oldum. (Orvitrelle) İgnenin yapıldıgı günü 1. gün sayarsak,
8. Gün meraktan kanda betahcg baktırdım 10.6 çıktı. Çok umutlanmıştım. Çünkü yaklaşık 1 sene önce 7 haftalık hamileyken düşük yaptım. ( kese büyümedi ve bebek gözükmedi) Sonra biryerde okudum ki çatlatma iğnesinin içeriğinde hcg hormonu varmış ve umudum kırıldı. Dedim ben bu hcgyi tekrarlıyım ertesi gün eğer değer düşerse ilacın etkisidir.
9. Gün yine kanda betahcg yaptırdım. Değerim 6,9 çıktı. Yine çok üzüldüm. Dedim bu ay da olmadı.
Sonra yorumları okudum vs dedim daha cok erken ümidim kırılsada içimde bir şey vardı. Rüyamda görmüştüm. Ama artık her ay defalarca yaptığım testlerden yılıp ilk kez adet gününü bekledim. Ve adet olmadım. Dengem bozuldu dıye bir gün daha bekledim.
16. Gün kanda betahcg yaptırdım 161.3 çıktı.
evet iğnenin etkisiyle yavaş yavaş azalan betahcg artmıştı. Şimdi sanırım hamileyim. Allah hayırlısıyla bana ve isteyen herkese kucağına almayı nasip etsin.
Belirtileri 1 yıldır her ay hissediyorum sanıyordum ve adet ile üzülüyordum. Sürekli test yapıyordum. Ama nasibi beklemek ve cok da abartmamak lazımmış. Şu bir yılda şunu öğrendim. Yaşayacağı varsa Allah isterse olur, erkenden öğrenmelere çalışmak vs insanı çok yıpratan şeyler. Bu düzene çok da karışmamak lazımmış.. Kısmeti varsa o gelirmiş. Doğru beslenip biraz dikkatti olup folik asit kullanıp gerisini Allaha bırakmak lazımmış..
Bu arada gecen ay rahim filmi çektirmiştim. Bir sıkıntı çıkmadı. Hsg çektirdiğin bir kaç ay gebelik şansı artıyormuş...
Bu arada adetimin gecikmesine 2 gün kala ovulasyon testi yaptım 2. Çizgiyi göremedim. ( su vs içtiğim için de olabılır bılmıyorum) Adetin geciktiği gün ovulasyon testi yaptım 2 eşit çizgi çıktı.
Adetin geciktiği yani iğnenin 16. Günü 2 adet test yaptım biri normal biri erken gebelik onlar da ekte.
Hcg 161 cıkmışken yaptığım bu testlerde 5tl ye aldıgım testte çizgi çok silik çıktı erken gebelik testinde 2. Çizgi gözüktü. İsteyene markalarını yazabilirim.
şunu da belirtiğim düşükte kürtaj olmamıştım. Ve 6 ay adetim düzelmedi. 10 günde bir gln adet oldugum oluyordu.
Çok zor ve üzücü günlerdi. İnşallah artık çok mutlu oluruz..
Sevgiler...
Benım o 5 tl lik testım çok silik çıkmıştı inş olmuşturSağlıkla kucağına al inşallah canım benim iğneden sonra 16.günğm ve idrar testi negatif normal testlerden ama 5 liralıktan hamile olma ihtimalim varmıdır acaba
yatın testı tekrarla benceSağlıkla kucağına al inşallah canım benim iğneden sonra 16.günğm ve idrar testi negatif normal testlerden ama 5 liralıktan hamile olma ihtimalim varmıdır acaba
Azaldı canım sonraki günler de :) sen ne yaptın hasta olabildin mi
Evet benim senden önceydi sanırım 10. Gün bugün ovulasyondan herhangi bir gelişme yok ben de. Sen de var mı değişiklik belirti falan?Slm canim ne yaptin. Aramizda 1 2 gun vardi varmi bir gelisme belirti falan.
Evet benim senden önceydi sanırım 10. Gün bugün ovulasyondan herhangi bir gelişme yok ben de. Sen de var mı değişiklik belirti falan?
Kan testı en dogru sonuc ama 5₺ lıkler daha gec gosterebılıyorSağlıkla kucağına al inşallah canım benim iğneden sonra 16.günğm ve idrar testi negatif normal testlerden ama 5 liralıktan hamile olma ihtimalim varmıdır acaba
Kızlar ben femara kullandım üstüne çatlama iğnesi oldum bugün 15.gün idrar testi negatif ama adette olmadım henüz sizce ne olabilir ?
Benim de son 2/3 aydır ovulasyondan sonra sürekli kasıklarım ağrıyor adete kadar da geçmiyor anlam veremiyorum o kadar yoğun olmasına. 11. Gün bugün test yaptım bembeyaz çıktı yüne yenidenBenim 7.gün canim tık yok.sadece regli agrim oldu biraz. Ama benim bir hafta oncesi agrilarim baslar zaten. Yumurtlamadan 2 gün önce iliski oldu sonra bur daha olmadi o yüzden beklentim yok. C life baslicam bu ay regli olunca. Tahminen 2 kasim gibi regli baslar.
Benim de son 2/3 aydır ovulasyondan sonra sürekli kasıklarım ağrıyor adete kadar da geçmiyor anlam veremiyorum o kadar yoğun olmasına. 11. Gün bugün test yaptım bembeyaz çıktı yüne yenidenbende de yok. Kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?