Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vala bende nerdeyse 3 kg aldım bi ayda çok saldım yeniden toparlamam lazım iştahım çok açıldı gibi karbon ağırlıklı besleniyorum bırakmam lazım temizliği bitireyim niyetlenicem borçlarım var onları tutarım hem de nefsimi terbiye ederim

Aslinda bu ramazan ben hic oruc tutamadim. 1ay hastanedeydim. Simdi tutmak istiyotum ama cesaret edemiyorum.benim hic susuz kalmamam lazim.susuz kalinca başim agrimaya basliyor. Hastaligim nükseder diye korkuyorum.oyüzden kışa tutarim günler kısalınca

Ya sağlık durumu söz konusuysa bekle canım elbette önce sağlık çok geçmiş olsun nie yattn hastanede

Ya sağlık durumu söz konusuysa bekle canım elbette önce sağlık çok geçmiş olsun nie yattn hastanede

Ani haraket yaptim omiriligimde delik oldu. Beynimdeku sıvı omirilikten aktı. delik ameliyatlakapatildi.Cok sukur iyiyim.

günaydın kızlar bugün ovitrellenin 13. günü test yaptim erkenmi acaba ya ama ışık tutunca çok silik inç pembe goruyorum ben an yinede canım sıkldi tüm belirtilerim var kasik agrisi batmasi bel agrisi goguslerde dışlama dolgunluk uçları agiriyor ve 2 gündür akşam 9 da uykum geliyor uyuyorum 11 12 de uyuyan ben o sekilde heleki kasik batmalarim solda ozellike

Canim bembeyaz gözüküyor bence gecmis etkisi ya
Yok canim ya karanlikken cekiyorum fotografi birde yapat yapmaz o yüzden görünmüyor fotograflarda az önce cikartip baktim daha hepsinde belirgin ikinci cizgi var. Bende baya gec gidiyor etkisi. Fotografta belli olmuyor ama elimdeyken belirgin cizgi var canim. Beklemiyorum fazla testi yapip cekiyorum iyi görünmüyor. Bende 13. Gün bile igne etkisinden görünmüstü genelde 12. Güne kadar sürüyor. Hergün paylasacagim bakalim insallah hic silinmez cift cizgi. Fotograflari birde toplu haldede cekip atarim sonra

Hmmm bekleyince brlirginlesyor belki dd ya da dedigim gibi fotoda belli değil cidden bekliorum toplu fotografta insAllah silinmez hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…