- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.621
Vala bende nerdeyse 3 kg aldım bi ayda çok saldım yeniden toparlamam lazım iştahım çok açıldı gibi karbon ağırlıklı besleniyorum bırakmam lazım temizliği bitireyim niyetlenicem borçlarım var onları tutarım hem de nefsimi terbiye ederimBen hem spor hem diyete basladim canim.bende gonalf igler vuruldum üstünede 2 catlama ignesi 1 ayda 7kg almisim.bu önümüzdeki 2 ay yogun spor diyet ve ödem atan kürler yapicam. Kasim sonu gibi asilama tedavisi yaptircam.bu 2 ayda 2günde bir iliski tahmini yumurtlama zamanlarimdada gün asiri iliski denicem test falanda yapmicam.
Vala bende nerdeyse 3 kg aldım bi ayda çok saldım yeniden toparlamam lazım iştahım çok açıldı gibi karbon ağırlıklı besleniyorum bırakmam lazım temizliği bitireyim niyetlenicem borçlarım var onları tutarım hem de nefsimi terbiye ederim
Ya sağlık durumu söz konusuysa bekle canım elbette önce sağlık çok geçmiş olsun nie yattn hastanedeAslinda bu ramazan ben hic oruc tutamadim. 1ay hastanedeydim. Simdi tutmak istiyotum ama cesaret edemiyorum.benim hic susuz kalmamam lazim.susuz kalinca başim agrimaya basliyor. Hastaligim nükseder diye korkuyorum.oyüzden kışa tutarim günler kısalınca
Ya sağlık durumu söz konusuysa bekle canım elbette önce sağlık çok geçmiş olsun nie yattn hastanede
Yaa Allah korumuş canım çok sevindim şimdi iyi olmana önce sağlık Rabbim hastalara şifa versin insAllah cnm bi daha göstermesinAni haraket yaptim omiriligimde delik oldu. Beynimdeku sıvı omirilikten aktı. delik ameliyatlakapatildi.Cok sukur iyiyim.
Yaa Allah korumuş canım çok sevindim şimdi iyi olmana önce sağlık Rabbim hastalara şifa versin insAllah cnm bi daha göstermesin
Sanırım geçmiş artık etkisi canım inşAllah yeniden koyulasirIgneden sonraki 6. Gün
Insallah canim. Daha gecmemis tam cizgi görünüyor. Bende 10. Güne kadar rahat görünüyor 13. Güne kadarda zorla görünüyorSanırım geçmiş artık etkisi canım inşAllah yeniden koyulasir
Fotoğrafta goremedim cnm ben hadi hayırlısı bklm bende 14 ten geriye saymaya başladım yineInsallah canim. Daha gecmemis tam cizgi görünüyor. Bende 10. Güne kadar rahat görünüyor 13. Güne kadarda zorla görünüyor
Insallah hayirlisiyla bu denememizde olurFotoğrafta goremedim cnm ben hadi hayırlısı bklm bende 14 ten geriye saymaya başladım yine
InsAllah canımInsallah hayirlisiyla bu denememizde olur
Hayır olsun insAllah canım test yapacak mısın bugün deBugün ara sira sol tarafimda batmalar oldu. Tek tarafta. Yumurta soldaydi.
Evet canim her sabah yapiyorum az öncede yaptim paylastimHayır olsun insAllah canım test yapacak mısın bugün de
Igneden sonra 7. Gün. Fotograftan tam görünmüyor ama ignenin etkisi daha tam gecmemis görünüyor elimdeyken
Canim bembeyaz gözüküyor bence gecmis etkisi yaEvet canim her sabah yapiyorum az öncede yaptim paylastim
Yok canim ya karanlikken cekiyorum fotografi birde yapat yapmaz o yüzden görünmüyor fotograflarda az önce cikartip baktim daha hepsinde belirgin ikinci cizgi var. Bende baya gec gidiyor etkisi. Fotografta belli olmuyor ama elimdeyken belirgin cizgi var canim. Beklemiyorum fazla testi yapip cekiyorum iyi görünmüyor. Bende 13. Gün bile igne etkisinden görünmüstü genelde 12. Güne kadar sürüyor. Hergün paylasacagim bakalim insallah hic silinmez cift cizgi. Fotograflari birde toplu haldede cekip atarim sonraCanim bembeyaz gözüküyor bence gecmis etkisi ya
Hmmm bekleyince brlirginlesyor belki dd ya da dedigim gibi fotoda belli değil cidden bekliorum toplu fotografta insAllah silinmez hicYok canim ya karanlikken cekiyorum fotografi birde yapat yapmaz o yüzden görünmüyor fotograflarda az önce cikartip baktim daha hepsinde belirgin ikinci cizgi var. Bende baya gec gidiyor etkisi. Fotografta belli olmuyor ama elimdeyken belirgin cizgi var canim. Beklemiyorum fazla testi yapip cekiyorum iyi görünmüyor. Bende 13. Gün bile igne etkisinden görünmüstü genelde 12. Güne kadar sürüyor. Hergün paylasacagim bakalim insallah hic silinmez cift cizgi. Fotograflari birde toplu haldede cekip atarim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?