Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gölge var gibi ama geçmiş baya artık iğne etkisi kalmamış diyebiliriz insAllah artik yeniden koyulastigini görürüz
Amin canim insallah. Hasta olacak gibiyim nezle olacagim sanki insallah olmam. Kimyasal gecirdigimde ilk baslarda göbegimde birazcik islaklik vardi simdide oldu o

Amin canim insallah. Hasta olacak gibiyim nezle olacagim sanki insallah olmam. Kimyasal gecirdigimde ilk baslarda göbegimde birazcik islaklik vardi simdide oldu o
Bende hastalanmistim igne vurulduğumda sanrm direncimiz düşüyor ilaclarla gecmis olsun dikkat et cnm sicak seyler ye mandalina limon ihlamur destekle..
Göbeğinde islaklik nasil oluyor kiz anlamadm
Baska belirti yok birsey hissetmiyorum. Önümüzdeki hafta sali falan baslamasi gerekiyor belirtiler eger olduysa
InsAllah Rabbim hayırlısıyla nasip eder cnm

Amin canim insallah. Göbek deliginde islaklik canim. Kulak temizleme cibuguyla temizliyorum. Kimyasal gecirdigimde olmustu bu o zaman bilmiyordum hamile oldugumu. Sonraki ignelerde olmadi simdi tekrar oldu insallah belirtidir bu da

Amin canim insallah. Göbek deliginde islaklik canim. Kulak temizleme cibuguyla temizliyorum. Kimyasal gecirdigimde olmustu bu o zaman bilmiyordum hamile oldugumu. Sonraki ignelerde olmadi simdi tekrar oldu insallah belirtidir bu da
Ilk defa duydum bu belirtiyi cnm insAllah belirtidir

Aynen oyle cnm insAllah hayırlısıyla olur

Canim catlamis yumurtan insallah buay bebisin gelir bu ay. Benimde pazartesiden beri lekelenmem vardi bugün tamamen cok agrili bir şekilde söküldü. Bu ayda hicbirsey yapmicam önümüzdeki ay 1 kez asilama denicem. Artik umutlar tükendi hic keyfim yok

Evet catlamis gibi görünüyor canim ay insallah tutmustur kendiliginden catlamis masallah.
insAllah cnm ya insAllah
Yaaa insAllah kendiliginden gelir gerek kalmadan sen kür denemis miydin cnm hic yumurtlaman geç oluyordu senin de sanki dimi belki faydası olur Umudunu kaybetme bende ara ara keyfim kaçıyor ama inanmaktan vazgeçmiyoruz

Canim ödem ve kilo vermek icin lahana kürüne baslicam yarin. Onun disinda bebiş icin baska birsey yapmicam bu ay. Daha önxe incir kürü ve bal tarcin çorek otu kürü yaptim kist yapti bende. Bu ay hicbirsey yapmicam önümüzdeki ay asilama denicem. Benim tedavi oldugumda bile yumurtam zir catlamiyor. Tedavisiz hiç olmayacak .

Anladm cnm hadi hayrlisi biraz izin ver kendine o zmn kilo vedebilsek daha iyi aslinda hamile kalmadan bu ara ben hic diyet yapamıyorum ya niyeyse gecen ay ki tedavi beni etkiledi baya ya saldim

Anladm cnm hadi hayrlisi biraz izin ver kendine o zmn kilo vedebilsek daha iyi aslinda hamile kalmadan bu ara ben hic diyet yapamıyorum ya niyeyse gecen ay ki tedavi beni etkiledi baya ya saldim

Ben hem spor hem diyete basladim canim.bende gonalf igler vuruldum üstünede 2 catlama ignesi 1 ayda 7kg almisim.bu önümüzdeki 2 ay yogun spor diyet ve ödem atan kürler yapicam. Kasim sonu gibi asilama tedavisi yaptircam.bu 2 ayda 2günde bir iliski tahmini yumurtlama zamanlarimdada gün asiri iliski denicem test falanda yapmicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…