• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hepimize hayırlı olsun :KK24:. ilk kez kullanıyorum çatlatma iğnesini. biraz şişkinlik yapıyor sanırım ve hafif bi bel ağrısı.sizde varmı bi değişiklik.
Bende birsey yok canim bir belirti falan farketmiyorum. Hic ignelerde farketmedim. Ovitrelle iyi yan etki yapmiyor.

Igneden sonra 4. Gün

Eklentiler

• 20190927_062209.jpg
    20190927_062209.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 42
Evet canim daha ignenin etkisi. Insallah hic silinmez hep cift cizgi cikar. Test yapiyorum hergün paylasiyorum birbirimizi karsilastirabilmemiz icin iyi olur diye düsündüm.
Iyi dusunmussun . Insallah silik cizgi bi an da koyulasir

Canim onceki ignende ikinci cizgi kac gun sonra tamamen kaybolmustu

Canim bu benim 5. Ignem. Igne etkisi en gec 13. Güne kadar sürdügü olmustu bende. Farkli olabilir herkezde. Kiloya gäre degisiyor. Bitane sayfa var orda kilonu igneden sonra gecen gün sayisini yazip bakiyorsun vücudunda ne kadar kaldigina. Ben burda bi baslik acmistim hcg hesaplama yazdim galiba ismine. Forumda aratirsan bulursun ordan bakarsin tahmin etmek icin. Senin ilk ignenmi ?

Canim bu benim 5. Ignem. Igne etkisi en gec 13. Güne kadar sürdügü olmustu bende. Farkli olabilir herkezde. Kiloya gäre degisiyor. Bitane sayfa var orda kilonu igneden sonra gecen gün sayisini yazip bakiyorsun vücudunda ne kadar kaldigina. Ben burda bi baslik acmistim hcg hesaplama yazdim galiba ismine. Forumda aratirsan bulursun ordan bakarsin tahmin etmek icin. Senin ilk ignenmi ?
Evet benim ilk. Pko var bende. Adetler duzensiz. Klomenle yumurta buyutup ,catlatma ignesi vuruldum. Bakalim hayirlisi. Olur insallah.

Aminnn insallah canim. Insallah en gec 15. Gün de görürüm bu kalinligi.

Benim yaptiklarim hcg testi canim fotografta görünmüyor. Igne etkisinden böyle görünüyor. Elimde daha testler var tarihi bitmeden kullanayim son kalanlari diye yapiyorum hergün birtane test
Insallah canım

vuslatahasretim vuslatahasretim buldum senin hcg hesaplama konunu. Ordaki hesaba gore 11. Gun gibi idrar testinde cikar. 12. Gun bi deneyebilirim.
Dene canim. Ama bu sadece tahmin etmek icin olan birsey. Üzme kendini. Insallah olunlu sonuc alirsin. En güvenilir sonuc 14. Ve 15. Gün cikan belirgin cift cizgi daha öncesinde ciksada güvenme belli olmaz sonrasan insan daha cok üzülüyor

Back