- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #30.561
Kaçıncı klomen deneyişin son olur inşallah canımEn sondan bir oncekinde catlamisti ama döllenme olmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı klomen deneyişin son olur inşallah canımEn sondan bir oncekinde catlamisti ama döllenme olmadi
İnşaallah cnm çok sevindim inşaallah bu sefer kucagimiz dolar isteyen herkese Rabb'im nasip etsin.Hastaneye gittim sabah kizlar cok sükür yumurtam catlamis agri falan hissetmedim.
Rahim agzindaki yarayida tedavi ettirdim.
Insallah hamile kalirim bu denemede
Aminnnİnşaallah cnm çok sevindim inşaallah bu sefer kucagimiz dolar isteyen herkese Rabb'im nasip etsin.
Insallah canımHastaneye gittim sabah kizlar cok sükür yumurtam catlamis agri falan hissetmedim.
Rahim agzindaki yarayida tedavi ettirdim.
Insallah hamile kalirim bu denemede
7 canim inşaallah
7 çok canım doktorun bişey demedi mi o iğneler vücuda zarar bide olmazsa aşılama ve tüp bebekte çok daha yüksek dozlar alacaksın bu sefer vücuduna bağışıklık ben öyle biliyorum benim doktorum 3 dem Fazla yapmıyorum demişti7 canim inşaallah
Olmazsin insallah canim. Hamilesindir inaallahBen 13.eylulde yaptm cqnm 12.gunm bgn ama adet olck gibi hissdyrm
Hayirli olsun. Bende 23 eylülde oldum igneyi. Yakiniz seninleMerhaba kizlar bende 20 eylulde ignemi oldum. Sizinle bekliyorum. 5. Gunum bugun kasiklarimda agri var biraz.
Ben de catlatma ignesini dun gece 11 de yaptirdimYine tek basima bekleyecegim sanirim
Insallah hcg testindedir bunu görürsün bu ayIgneden sonra 3. Gün
hepimize hayırlı olsun . ilk kez kullanıyorum çatlatma iğnesini. biraz şişkinlik yapıyor sanırım ve hafif bi bel ağrısı.sizde varmı bi değişiklik.Hayirli olsun. Bende 23 eylülde oldum igneyi. Yakiniz seninle
Tedavin hayirli olsun canim. 3 kisi olduk hepberaber beklemek daha güzel oluyor. Insallah birde hepimiz hamile oldugumuz haberini verebilsekBen de catlatma ignesini dun gece 11 de yaptirdim
Aminnn insallah canim. Insallah en gec 15. Gün de görürüm bu kalinligi.Insallah hcg testindedir bunu görürsün bu ay