Merhaba canım nasılsın naptın hiç nasıl gidiyor süreçTmm cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım nasılsın naptın hiç nasıl gidiyor süreçTmm cnm
Merhaba canım çok şükür iyiyim dün doktora gittim solda iki yumurtam büyümüş cumartesine kadar yine ignelere devam edicem cumartesi sabah 9 da tekra kontrole gidicem. Daha sonrasini o gün konuşacağız dedi. Daha önce birkez çatlatma iğnesi olmadan klomen ile hamile kalıp düşük yaptığım için aşılama da biraz şansımız %25 i normalde senin ki %35 gebelik şansın yukseksedi. Tüp bebek olur mu hocam dedim eğer aşılama olmazsa tutmazsa oda dedi ki neticede bir kere hamile kala bildin tüp bebek hiç hamile kalamayanlar için son çare olarak denedigimiz bir durum ama tabiki sürecinizi bakicaz bı asilamamizi yapalım bakalım dedi. Cumartesi de sanırım çatlatma iğnesi vurunacagim tarihi ve aşılama gününü verecek. Sen ne yaptın cnm ?Merhaba canım nasılsın naptın hiç nasıl gidiyor süreç
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah senin için hepimiz için de hangi igneleri kullanıyorsun ilaçların neler ben bekliyorum ayın 22sinde ilacım bitecek bakalım bu ay kendimiz denedik ama bişey olduğunu sanmıyorum adetliyken doktora gideceğim aşılama yapalım dedi ama muhtemelen ben son bı kez yine çatlatma iğnesi yumurta takibi deneyeceğim bende iki defa hamile kaldım neticede senin doktor çok güzel konuşmuş benimkisi iki defa hamile kalmama rağmen tüp bebeğe bile ihtiyacınız olabilir deyip moralimi bozmuştu 3. Çatlatma iğnesi tutmadığında bu son gittiğimde yaniMerhaba canım çok şükür iyiyim dün doktora gittim solda iki yumurtam büyümüş cumartesine kadar yine ignelere devam edicem cumartesi sabah 9 da tekra kontrole gidicem. Daha sonrasini o gün konuşacağız dedi. Daha önce birkez çatlatma iğnesi olmadan klomen ile hamile kalıp düşük yaptığım için aşılama da biraz şansımız %25 i normalde senin ki %35 gebelik şansın yukseksedi. Tüp bebek olur mu hocam dedim eğer aşılama olmazsa tutmazsa oda dedi ki neticede bir kere hamile kala bildin tüp bebek hiç hamile kalamayanlar için son çare olarak denedigimiz bir durum ama tabiki sürecinizi bakicaz bı asilamamizi yapalım bakalım dedi. Cumartesi de sanırım çatlatma iğnesi vurunacagim tarihi ve aşılama gününü verecek. Sen ne yaptın cnm ?
Canım valla hakkımız da hayırlısı olsun ben adetin 3. Günü gittim gonal-f verdi ilk ucgun 112,5 vurundum sonraki 3 gün 75 vurundum 7. Gün kontrole gittiğimde 2 yumurtan büyümüş dedi. Ve 3 gün daha 112.5 verdi cumartesi sabah 9 da kontrole gidicem. Doktorum çok şükür çok iyi. Başka bir ilaç vermedi folik asit içiyorum bide... Cumartesi bakicka tekrar yumurtalarıma ona göre de sanırım çatlatma iğnesi verecek yani süreci cumartesi günü öğreneceğim. Ayrıca inşallah aşılama ve tüp gerek kalmadan hamile kalırsın insallah. Sonuçta iki kez gebe kalabilmissin. Önemli olan gebe kalıyor olman. kayıplarının nedenini öğrenmesi gerek. Tüp bebekten önce bence çünkü tüp bebekte te kaybetme şansın var eğer genetik bir durumsa.. inşallah herşey bizim için güzel olur cnm. Doktordan sonra sana da haber veririm detayları sureci cnm.Anladım canım hayırlısı olsun inşallah senin için hepimiz için de hangi igneleri kullanıyorsun ilaçların neler ben bekliyorum ayın 22sinde ilacım bitecek bakalım bu ay kendimiz denedik ama bişey olduğunu sanmıyorum adetliyken doktora gideceğim aşılama yapalım dedi ama muhtemelen ben son bı kez yine çatlatma iğnesi yumurta takibi deneyeceğim bende iki defa hamile kaldım neticede senin doktor çok güzel konuşmuş benimkisi iki defa hamile kalmama rağmen tüp bebeğe bile ihtiyacınız olabilir deyip moralimi bozmuştu 3. Çatlatma iğnesi tutmadığında bu son gittiğimde yani
Amin inşallah canım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah mutlaka canım bilgi verirsen sevinirimCanım valla hakkımız da hayırlısı olsun ben adetin 3. Günü gittim gonal-f verdi ilk ucgun 112,5 vurundum sonraki 3 gün 75 vurundum 7. Gün kontrole gittiğimde 2 yumurtan büyümüş dedi. Ve 3 gün daha 112.5 verdi cumartesi sabah 9 da kontrole gidicem. Doktorum çok şükür çok iyi. Başka bir ilaç vermedi folik asit içiyorum bide... Cumartesi bakicka tekrar yumurtalarıma ona göre de sanırım çatlatma iğnesi verecek yani süreci cumartesi günü öğreneceğim. Ayrıca inşallah aşılama ve tüp gerek kalmadan hamile kalırsın insallah. Sonuçta iki kez gebe kalabilmissin. Önemli olan gebe kalıyor olman. kayıplarının nedenini öğrenmesi gerek. Tüp bebekten önce bence çünkü tüp bebekte te kaybetme şansın var eğer genetik bir durumsa.. inşallah herşey bizim için güzel olur cnm. Doktordan sonra sana da haber veririm detayları sureci cnm.
Tmm cnm mrk etme sen de motiveni yüksek tutAmin inşallah canım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah mutlaka canım bilgi verirsen sevinirim
İnşallah canım teşekkür ederim sende aynı şekilde stres yapma kendineTmm cnm mrk etme sen de motiveni yüksek tut
Canım doktordan çıktım 2 yumurtam vardı ama istenilen boyutta bir yumurtan var dedi onu catlaticaz bu gece 12 de dedi rahim duvarının kalınlığı çok güzel dedi. Tek yumurtada da şansımız yüksek merak etme içini ferahtut biz elimizden geleni yapicaz gerisi rabbimin elinde dedi. Pazartesi sabah 9 da eşim sperm vericek saat 12 dede aşılama yapılacak. Hayırlısı ile...İnşallah canım teşekkür ederim sende aynı şekilde stres yapma kendine
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah emekleriniz boşa çıkmasınCanım doktordan çıktım 2 yumurtam vardı ama istenilen boyutta bir yumurtan var dedi onu catlaticaz bu gece 12 de dedi rahim duvarının kalınlığı çok güzel dedi. Tek yumurtada da şansımız yüksek merak etme içini ferahtut biz elimizden geleni yapicaz gerisi rabbimin elinde dedi. Pazartesi sabah 9 da eşim sperm vericek saat 12 dede aşılama yapılacak. Hayırlısı ile...
Hangi ilaçları kullanmıştım sen canım yazmıştın ama bulamadım şimdi ? Bide toplam ne kadar tuttu aşılama ücretinCanım doktordan çıktım 2 yumurtam vardı ama istenilen boyutta bir yumurtan var dedi onu catlaticaz bu gece 12 de dedi rahim duvarının kalınlığı çok güzel dedi. Tek yumurtada da şansımız yüksek merak etme içini ferahtut biz elimizden geleni yapicaz gerisi rabbimin elinde dedi. Pazartesi sabah 9 da eşim sperm vericek saat 12 dede aşılama yapılacak. Hayırlısı ile...
Aminn cnmHadi hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah emekleriniz boşa çıkmasın
gonal-f kullandım bunu devlet karşılamadı 1575₺ verdim cnm. Bnm sigortam yok eşimden yararlaniyorum. bu gün de çatlama ignesine 157₺ verdim cnm . Pazarteside spermlerin tıkanmasına 500₺ vercez aşılama içinde 1000₺ vercez yani toplamda. 3.350 fln tutuyor cnmHangi ilaçları kullanmıştım sen canım yazmıştın ama bulamadım şimdi ? Bide toplam ne kadar tuttu aşılama ücretin
Bu fiyat neresi için geçerli acabagonal-f kullandım bunu devlet karşılamadı 1575₺ verdim cnm. Bnm sigortam yok eşimden yararlaniyorum. bu gün de çatlama ignesine 157₺ verdim cnm . Pazarteside spermlerin tıkanmasına 500₺ vercez aşılama içinde 1000₺ vercez yani toplamda. 3.350 fln tutuyor cnm
Bağcılar'da yaman tıp merkezi. Eray Balcan doktorum cnm.Bu fiyat neresi için geçerli acaba
Hangi hastanede yaptırıyosunuz
Ben koç üniversitesiyle görüşmüştüm, İstanbul da
İlaçlar dahil toplam 5000 civarı bi ücret çıkardı bize
Sizinki daha uygunmuş
Saol kuzu cevapladığın içinBağcılar'da yaman tıp merkezi. Eray Balcan doktorum cnm.
Hmm anladım canım Rabbim maddi manevi emeğinizin karşılığını meyvenizi bu ay verir inşallah canımgonal-f kullandım bunu devlet karşılamadı 1575₺ verdim cnm. Bnm sigortam yok eşimden yararlaniyorum. bu gün de çatlama ignesine 157₺ verdim cnm . Pazarteside spermlerin tıkanmasına 500₺ vercez aşılama içinde 1000₺ vercez yani toplamda. 3.350 fln tutuyor cnm
Araştır canım Instagram hesabından da bı bak istersen. Umarım hayirlisi olurSaol kuzu cevapladığın için
Biri araştırayım bakim orayı
Muhtemelen bizide aşılama bekliyor gibi
Ayy inşallah cnm bnm yaaa senin inşallah tüm emeklerinin karşılığını rabbim pozitiflerle versin inşallahHmm anladım canım Rabbim maddi manevi emeğinizin karşılığını meyvenizi bu ay verir inşallah canım
Amin inşallah canım cümlemizin inşallahAyy inşallah cnm bnm yaaa senin inşallah tüm emeklerinin karşılığını rabbim pozitiflerle versin inşallah
Canım aşılamam oldu. Şimdi çıktım hastaneden. Çok kolay bir islemdi 5 dk sürdü sonra 20 dakika da yatırdılar. İnşallah hayırlısıyla ayın 29 unda test yap sonucu bildir dedi.Amin inşallah canım cümlemizin inşallah