- 28 Ekim 2015
- 209
- 152
- 53
- 38
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
ben iş çıkışı bi test daha alıp yapayım bakım ne cıkacakhahah
ayy 50 liraya 100 tane ama stripmiş iptal mi etsem diyorum ben kaset olduğunu sanarak aldım yine sabırsızlandığımdan devamını okumamışım hhahaha
ben iş çıkışı bi test daha alıp yapayım bakım ne cıkacak
ay hiç cesaret edemem şuan ona valla umut fakirin ekmegı mısalı,kan duvar gıbı carpıyo insanın yuzunebence gidip direkt bi daha kan testi yaptır, değer yüksekse zatem tamamdır?
ay hiç cesaret edemem şuan ona valla umut fakirin ekmegı mısalı,kan duvar gıbı carpıyo insanın yuzune
bende geçen ay kimyasal gebelik yasadım.bu ay ıkıncı ılac kulanımımdı.hayırlısı bakalım ne dıyelımhaklısın ama ne bileyim şimdi böylesi de kafa karıştırır, kimyasal olabilri mi acaba diyorum ama sende beta hcg zaten sıfırın biraz üstündeymiş. yani gerçi bende şöyle olmuştu adetim gecikmişti 2. gün predictor early pozitifti, ertesi gün doktora gittik hcg 28miş, ertesi gün 14e düştü.
bende geçen ay kimyasal gebelik yasadım.bu ay ıkıncı ılac kulanımımdı.hayırlısı bakalım ne dıyelım
aaahhhh o 3,5 senedır bekledıgım haberı alsam bangır bangır bagırırım burda ahhhbize de haber ver ben çatlarım meraktan valla
aaahhhh o 3,5 senedır bekledıgım haberı alsam bangır bangır bagırırım burda ahhh
iğneden sonra 14.gün bugun işte doktor 14 gün sonra adet olursun hamıle degılsen demıstır.evet olursa ınsallah ilk olucakhiiç ümitsizliğe kapılma lütfen, adet gecti mi senin bi de ilk mi olcak bebis
Kız kim hamileeeeeAllahımm bizimde kucagımızı doldursun en tez vakıtınde inşallahhhhhh amınnnnnn
Kız kim hamileeeee
Hassa heyecan yaptım bian hamile var diyeŞuan hiç kimse degıl canım :) dua ettım hepımız için :)
Hassa heyecan yaptım bian hamile var diye
Ahhh kuzum ah insallah canm ne yapmayı düşünüyosun şimdi karar verdnmiinşallah güzel haberlerimiz olacak hepımızın :) o hamileyi b,zde yakalacagız
Ahhh kuzum ah insallah canm ne yapmayı düşünüyosun şimdi karar verdnmi
çamaşırımda iki damla belli belirsiz pembe leke gördüm. bide kasıkta batma oluyor canım sen de var mı ?Benimde iğnenin 10.gunu belirtin var mi canim
iğneden sonra 14.gün bugun işte doktor 14 gün sonra adet olursun hamıle degılsen demıstır.evet olursa ınsallah ilk olucak
ya sen bekle bakalım içini ferah tut, hayırlı zamanda gelecek ama bize de haber ver mutlaka çalışamıyorum siteye girmekten acaba hamile olan var mı diye
Hayırlısı çıkar insallahnkuzumvalla bir test alıp yarın sabahta bir bakmak istiyorum eger adet olmazsam inşaalh olmam tabı
kan vermeye şuan psikolojım elvermıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?