Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet ya alayım ben testleri, mahallenin delisi gibi gezerim buralarda artık, hunili emoji yok mu burada bana o lazım.

valla kızlar nasıl sabrediyorsunuz ya bata kadar, ben kalem kağıt hesap yapıyorum sürekli
Estağfurullah canım ya, bebişler hepimizin aklını başından alıyo, hepimiz öyleyiz. Çok zor sabrediyorum ama negatifi görmek çok büyük bi yıkım oluyo canım, o yüzden sabredebildiğim son noktaya kadar gidicem :)

doğru haklısın valla, kaç tane testi yok gün ışığında yok telefon flaşında inceledim o pozitif için ama yok yani :). çook nazlı çıktı bizim bebişler valla

Kalp atışını duymaya gittiğimiz gün öğrendik zaten durumu canım, bebek vardı ama kalp atışı yok. Tekrar tekrar gittik farklı 3 doktora gittim, en son şimdiki doktorum yolk sac kesesinin çok hızlı büyüdüğünü, gebelik kesesinin ve bebeğin ona göre geriden geldiğini, yolk sac ın bebeği ezip gelişimini yavaşlattığını söyledi. 8 haftalık olması gerekirken 6+5 te kaldı. Sonra 2 gün sonraki kontrolde düşük başlamıştı kese bozulmuştu malesef canım.
Hayırlısıyla gelsin inşallah bebişlerimiz daha fazla bekletmesinler. Oğlunu da Allah bağışlasın canım ne güzel en azından bi tesellin var

doğru haklısın valla, kaç tane testi yok gün ışığında yok telefon flaşında inceledim o pozitif için ama yok yani :). çook nazlı çıktı bizim bebişler valla
Heh işte aynı ben :) çizgi görcem diye kör olucam ama olmuyo işte

Heh işte aynı ben :) çizgi görcem diye kör olucam ama olmuyo işte

yok yok olacak inşallah bir kaç aya, pozitif olalım çift çizgileri burada kocaman kocaman paylaşçaz inşallaahh.
yani sizde durumu bilmiyorum ama ben hep kötü şeyleri araştırıyordum bundan önce. bende de kimyasal oldu ya neden oldu işte, düşükten nasıl korunulur falan ama bu ay tamamen salladım bu işi. çünkü bebek sağlıklıysa zaten öyle ya da böyle büyüyor bir şekilde içerde, ben naparsam yapayım etkim yok ona yani o yüzden boşverdim artık bebek arabası bakıyorum totem yaptım hahah

fotosunu ekleser misin buraya ya, bir de doktoruna bir danışsan mı durumu acaba? idrarda var anlamadım falan diye.[/QUOTE
Ekliyim canım. Bugun 14.gun beklıcem 2 gün daha şayet olmazsam görüşecem doktorumla bakayım

Eklentiler

• F6F0DF25-F62C-4D0A-80EF-62E11FB7084A.jpeg
    29 KB · Görüntüleme: 59

çizgi de epey bariz var ya, bekle bakalım belki geç döllenmedir? kan testi kaçtı en son yaptırdığında?

bende şimdi bu elimdeki teste bakıp bakıp duruyorum her dakıka o bile mutluluk verıyor vallahi
Ama seninkinde görünüyo canım çok net görünüyo hem de. Kesin bi şey diyemiyorum ama sonradan hcg yükselmeye başlamış olabilir. Yine kan verirsin

Zaten bu konuda öncelikle moralimizin yüksek olması lazım canımcım. Ben de hep olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bu ay olmazsa bile bi kaç aya olucaktır sabret diyorum. İşte sabırsızlığımızı da yensek bu kadar strese sokmıycaz kendimizi. Olucak, o bebişler gelicek en yakın zamandaa

valla huniyi ilk ben takıcam sanırım burada çalışamıyorum teste bakmaktan

hahah ben az önce 100lü gebelik testi sipariş ettim son paramla valla hepimize huni de mi alsam acaba hahah

amiiin valla bu ay olsa ne seviniriz burada, gebelik testini çerçeveletip duvara asarım bu gidişle

Kuzum eklerim tabiki sen daha muhtesemsin

ayyy

hahah ben az önce 100lü gebelik testi sipariş ettim son paramla valla hepimize huni de mi alsam acaba hahah

amiiin valla bu ay olsa ne seviniriz burada, gebelik testini çerçeveletip duvara asarım bu gidişle

ayyy
Valla iyi fikirmiş çerçeveletme işi, bu aklımda olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…