- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Estağfurullah canım ya, bebişler hepimizin aklını başından alıyo, hepimiz öyleyiz. Çok zor sabrediyorum ama negatifi görmek çok büyük bi yıkım oluyo canım, o yüzden sabredebildiğim son noktaya kadar gidicem :)evet ya alayım ben testleri, mahallenin delisi gibi gezerim buralarda artık, hunili emoji yok mu burada bana o lazım.
valla kızlar nasıl sabrediyorsunuz ya bata kadar, ben kalem kağıt hesap yapıyorum sürekli
Estağfurullah canım ya, bebişler hepimizin aklını başından alıyo, hepimiz öyleyiz. Çok zor sabrediyorum ama negatifi görmek çok büyük bi yıkım oluyo canım, o yüzden sabredebildiğim son noktaya kadar gidicem :)
Kalp atışını duymaya gittiğimiz gün öğrendik zaten durumu canım, bebek vardı ama kalp atışı yok. Tekrar tekrar gittik farklı 3 doktora gittim, en son şimdiki doktorum yolk sac kesesinin çok hızlı büyüdüğünü, gebelik kesesinin ve bebeğin ona göre geriden geldiğini, yolk sac ın bebeği ezip gelişimini yavaşlattığını söyledi. 8 haftalık olması gerekirken 6+5 te kaldı. Sonra 2 gün sonraki kontrolde düşük başlamıştı kese bozulmuştu malesef canım.kuzum herşerde bir hayır vardır.Peki kalp atışlarını duymuşmuydun neden kürtaj olmak zorun kaldın geç döllenme olamazmıydı ki...Gönlünü ferah tut Rabbim kucağını tez zamnda doldursun.benim bir oğlum var 9 sene sonrasında ancak 2.ye karar verebildik ama bu sefer 1 seneyi aşkın denememize rağmen nasip olmadı.Prolaktin sorunu ile karşılaştım şimdide klomene başladık ilk ayım herşeyin hayırlısı Rabbim kimseyi çocukla sınamasın
Herkesin kucağını tez zamnda doldursun
Heh işte aynı ben :) çizgi görcem diye kör olucam ama olmuyo iştedoğru haklısın valla, kaç tane testi yok gün ışığında yok telefon flaşında inceledim o pozitif için ama yok yani :). çook nazlı çıktı bizim bebişler valla
Heh işte aynı ben :) çizgi görcem diye kör olucam ama olmuyo işte
Heh işte aynı ben :) çizgi görcem diye kör olucam ama olmuyo işte
bende şimdi bu elimdeki teste bakıp bakıp duruyorum her dakıka o bile mutluluk verıyor vallahi
fotosunu ekleser misin buraya ya, bir de doktoruna bir danışsan mı durumu acaba? idrarda var anlamadım falan diye.[/QUOTE
Ekliyim canım. Bugun 14.gun beklıcem 2 gün daha şayet olmazsam görüşecem doktorumla bakayım
çizgi de epey bariz var ya, bekle bakalım belki geç döllenmedir? kan testi kaçtı en son yaptırdığında?
Ama seninkinde görünüyo canım çok net görünüyo hem de. Kesin bi şey diyemiyorum ama sonradan hcg yükselmeye başlamış olabilir. Yine kan verirsinbende şimdi bu elimdeki teste bakıp bakıp duruyorum her dakıka o bile mutluluk verıyor vallahi
Zaten bu konuda öncelikle moralimizin yüksek olması lazım canımcım. Ben de hep olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bu ay olmazsa bile bi kaç aya olucaktır sabret diyorum. İşte sabırsızlığımızı da yensek bu kadar strese sokmıycaz kendimizi. Olucak, o bebişler gelicek en yakın zamandaayok yok olacak inşallah bir kaç aya, pozitif olalım çift çizgileri burada kocaman kocaman paylaşçaz inşallaahh.
yani sizde durumu bilmiyorum ama ben hep kötü şeyleri araştırıyordum bundan önce. bende de kimyasal oldu ya neden oldu işte, düşükten nasıl korunulur falan ama bu ay tamamen salladım bu işi. çünkü bebek sağlıklıysa zaten öyle ya da böyle büyüyor bir şekilde içerde, ben naparsam yapayım etkim yok ona yani o yüzden boşverdim artık bebek arabası bakıyorum totem yaptım hahah
Sakin kısslaarrvalla huniyi ilk ben takıcam sanırım burada çalışamıyorum teste bakmaktan
Kuzum eklerim tabiki sen daha muhtesemsinYaaa bu site ne muhteşeem bir yer! :)
beni de yazar mısın ayın beşinde oldum iğnemi beklemedeyiiim
valla huniyi ilk ben takıcam sanırım burada çalışamıyorum teste bakmaktan
Zaten bu konuda öncelikle moralimizin yüksek olması lazım canımcım. Ben de hep olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bu ay olmazsa bile bi kaç aya olucaktır sabret diyorum. İşte sabırsızlığımızı da yensek bu kadar strese sokmıycaz kendimizi. Olucak, o bebişler gelicek en yakın zamandaa
Kuzum eklerim tabiki sen daha muhtesemsin
hahah ben az önce 100lü gebelik testi sipariş ettim son paramla valla hepimize huni de mi alsam acaba hahah
amiiin valla bu ay olsa ne seviniriz burada, gebelik testini çerçeveletip duvara asarım bu gidişle
ayyy
Valla iyi fikirmiş çerçeveletme işi, bu aklımda olsun :)hahah ben az önce 100lü gebelik testi sipariş ettim son paramla valla hepimize huni de mi alsam acaba hahah
amiiin valla bu ay olsa ne seviniriz burada, gebelik testini çerçeveletip duvara asarım bu gidişle
ayyy
hahahValla iyi fikirmiş çerçeveletme işi, bu aklımda olsun :)
aaa nerden ne kadara sipariş ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?