• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde iğnenin 10.gunu belirtin var mi canim
ben 8 diye düşünüyordum ama sen sorunca tekrar bi hesap yaptım. geçen hafta cuma vuruldum bugün 10. gün oluyor galiba. 3 tane yumurtam gelişmişti çok sağlıklı dedi doktor inşallah biri tutar. çünkü çok yoruldum her ay aynı sıkıntıyı yaşamaktan. bazen umut ediyor olmak bile üzüyor. ne kadar umut edersem o kadar büyük üzülüyorum çünkü

Canım bende de batmalar var hatta baya adet ağrıları oluyo gün içerisinde 10 dk kadar sürüp gidiyo. Benim de ikinci iğnem ilkinde bu kadar ağrı yaşamamıştım, bu kez 8.güne giriyorum artık ama hala ağrılar var. Senin lekenlenmen büyük bi belirti olabilir canım. Sanki yerleşme kanaması gibi geldi bana. Dikkat et kendine

ya canım inşallah öyledir Allahım nasip eder inşallah hepimize gerçekten içten dua ediyorum. şuraya güzel haberleri yazmayı nasip etsin hepimize Rabbim :emir_bebek:

ya canım inşallah öyledir Allahım nasip eder inşallah hepimize gerçekten içten dua ediyorum. şuraya güzel haberleri yazmayı nasip etsin hepimize Rabbim :emir_bebek:
Amiin kuzum amin inşallah Allah dualarımızı kabul etsin. Haber ver bize de

Bi hamile kalsak çok rahatlıcaz da gittikçe umudum sönmeye başlıyo sanki. Hayırlısı olsun kuzım ne diyim artık
canım sende genel anlamda ateş basma ve ayrıca tuhaf bir üşüme var mı bata 10 gün gözüküyor bende nezamn test yapmalıyım

canım sende genel anlamda ateş basma ve ayrıca tuhaf bir üşüme var mı bata 10 gün gözüküyor bende nezamn test yapmalıyım
Üşüme var canım ayak üşümesi daha çok ama. Ateş basması yok. Bata 2-3 gün kala yap bence, daha öncr yaparsan kesin bi sonuç olmayabilir canım

A AloeeVeraa bir de ilk defa mı Klomen ve OVITRELLE kulladın?
Bu ikinci kullanışım canım klomen ve ovitrelleyi. Ama ilk kullanımdan farklı şeyler yaşadım bu kez. İlk olanda nerdeyse hiç ağrım olmamıştı, şimdi 8.günğm olmasına rağmen kasıklarım ağrıyo, bazen şiddetli bi baskı oluyo. Akıntı diğerinde de çok olmuştu şimdi de baya var

Bu ikinci kullanışım canım klomen ve ovitrelleyi. Ama ilk kullanımdan farklı şeyler yaşadım bu kez. İlk olanda nerdeyse hiç ağrım olmamıştı, şimdi 8.günğm olmasına rağmen kasıklarım ağrıyo, bazen şiddetli bi baskı oluyo. Akıntı diğerinde de çok olmuştu şimdi de baya var
inşallah daha fazla bekletmez bizi bebişlerimiz :emir_bebek: güzel haberlerini bekliyorum
kaç yıllık evlisin başka bebiş varmı

A AloeeVeraa ozamn beklemekten başka çare yok
birde erken test yapanlar neyi takip etmeye çalışıyor ben daha yeniyim merak ettim
İğne yaptırdıktan sonra etkisi kaçıncı güne geçiyo ve varsa gebelik kaçıncı gün testte çıkmaya başlıyo diye her gün test yapıp kontrol edenler var canım

inşallah daha fazla bekletmez bizi bebişlerimiz :emir_bebek: güzel haberlerini bekliyorum
kaç yıllık evlisin başka bebiş varmı
İnşallah tatlım benim.
Daha 10 gün önce 1 yıl oldu evleneli. Geçen yıl aralıkta 8 haftalık kürtaj olduğum bi bebeğim var canım. Ona ilk denediğimiz ay doğal yoldan hamile kalmıştım ama ömrü yokmuş malesef. Şimdi de 6 aydır tekrar deniyoruz bakalım ne zaman gelicek...
Sen ne kadarlık evlisin, bebiş var mı canım

İğne yaptırdıktan sonra etkisi kaçıncı güne geçiyo ve varsa gebelik kaçıncı gün testte çıkmaya başlıyo diye her gün test yapıp kontrol edenler var canım

bununla ilgili bir başlığımız var mı ya? ben de mi yapsam diyorum acaba, loboquick markasının testleri çok ucuz belki alıp ben de izleyebilirim süreci diye düşündüm beklemek baydı çünkü bari deneysel çalışayım :spor:

bununla ilgili bir başlığımız var mı ya? ben de mi yapsam diyorum acaba, loboquick markasının testleri çok ucuz belki alıp ben de izleyebilirim süreci diye düşündüm beklemek baydı çünkü bari deneysel çalışayım :spor:
Ay kuzum ya güldüm valla okuyunca :) ben bilmiyorum bununla ilgili bi başlık. Ama yaparsan burda paylaşabilirsin biz de görürüz süreci ve deneysel çalışmalarını :)

Ay kuzum ya güldüm valla okuyunca :) ben bilmiyorum bununla ilgili bi başlık. Ama yaparsan burda paylaşabilirsin biz de görürüz süreci ve deneysel çalışmalarını :)

evet ya alayım ben testleri, mahallenin delisi gibi gezerim buralarda artık, hunili emoji yok mu burada bana o lazım. :KK53:

valla kızlar nasıl sabrediyorsunuz ya bata kadar, ben kalem kağıt hesap yapıyorum sürekli

İnşallah tatlım benim.
Daha 10 gün önce 1 yıl oldu evleneli. Geçen yıl aralıkta 8 haftalık kürtaj olduğum bi bebeğim var canım. Ona ilk denediğimiz ay doğal yoldan hamile kalmıştım ama ömrü yokmuş malesef. Şimdi de 6 aydır tekrar deniyoruz bakalım ne zaman gelicek...
Sen ne kadarlık evlisin, bebiş var mı canım

kuzum herşerde bir hayır vardır.Peki kalp atışlarını duymuşmuydun neden kürtaj olmak zorun kaldın geç döllenme olamazmıydı ki...Gönlünü ferah tut Rabbim kucağını tez zamnda doldursun.benim bir oğlum var 9 sene sonrasında ancak 2.ye karar verebildik ama bu sefer 1 seneyi aşkın denememize rağmen nasip olmadı.Prolaktin sorunu ile karşılaştım şimdide klomene başladık ilk ayım herşeyin hayırlısı Rabbim kimseyi çocukla sınamasın
Herkesin kucağını tez zamnda doldursun:dua::dua:

Back