• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğneden 36 saat sonra iliski diyorlar ya canım ilişki saatinin sana uyduğu zaman a göre yaptır igneni yani yarın sabah 11 de vurudurusan pazar akşamı 11 de iliski olmalı
Kuzu benim doktor tuhaf ya iğne günü diğer gün 4-5 gün üst üste ilişki diyo sonra gün aşırı yumurta boyutu 22,20 mm olduğu için böyle olmalı dedi

Kuzu benim doktor tuhaf ya iğne günü diğer gün 4-5 gün üst üste ilişki diyo sonra gün aşırı yumurta boyutu 22,20 mm olduğu için böyle olmalı dedi
O zaman sen doktorunu dinle canım ☺️ 20 olmadan iğne oluyorum ben. Seninkiler büyük olduğu için öle demiş olabilir

Canım arkadaşım yaşadıklarına çok üzüldüm :KK43: Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah. Dilerim en yakın zamanda hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

Canım çok geçmiş olsun. Lütfen kendine dikkat et. Ayak ısıtıcın varsa keşke iş yerine götürsen. Ayakların ısınırsa tüm vücudun ısınır.Şirket bebeği öğrendi mi ?Gizliyordun en son.

Kontrol sonucun ne oldu canım ?

Canım dualarımız seninle. İnşallah yeterli büyüklüğe ulaşmıştır. Habersiz bırakma.

Canım 10. günde iğne etkisi geçmemiş oluyor. 14. gün kesin sonucun çıkacağı gün. Önceden erken döllenme olmuştur muhakkak.

Bize 3 gün perhiz vermişlerdi canım ama yumurta fazla büyümüş ve çatlama olasılığı yüksek ise öyle demiş olabilir.

Canım evet önemli çünkü ideal boyutta vurduğun zaman iğneyi kontrol altında tutabiliyorsun yumurtayı, verdiğin komuta biat ediyor ama fazla büyükse çatlıyor.
Canım ben iğne olmafım kendimiz denedik. O yüzden iğne etkisi falan yok ☹️

Canım yumurta geliştirici ilaç kullanıyorsun ve yumurtalarının gelişimi 18-20 mm civarında olduğunda çatlatma iğnesi vuruluyorsun. Çatla iğnesi vurulduktan sonraki 30-40 saat aralığında yumurtanın çatlaması beklendiği için bu saatlere denk gelen bir randevu verecek sana doktorun. Eşin sperm verecek, sperm yıkanacak ve iyi durumda analiz edilenler senin yumurtalarına en yakın yere bırakılacak ve aşılaman yapılmış olacak. yani herkesin değişkenlik gösterir. benim aşılamam 10. güne filan denk gelmişti tahminen. 14. bazen 17. güne denk gelenler bile var.
Canım merhaba. 12, 13, 13 mm boyutlarında üç yumurta gelişmiş iğnenin 8. günü. Devam dedi. Sence nasıl ben anlamıyorum pek sayı az geldi 🙄

Kızlar moraller yine 0 16,20,20 mm yumurta oluşmuş ama rahim ince 7 mm çok umutsuz konuştu doktor işe geldim ama çalışacak hiç halim kalmadı progestanı erken başladım diye incelmiş dedi 3 çizgi var ama gelecek aya yönelik konuştu hep estrofem başlarız dedi bu ayla ilgili hiç umutlu konuşmadın valla artık dayanacak gücüm kalmadı benim 😢

Kızlar moraller yine 0 16,20,20 mm yumurta oluşmuş ama rahim ince 7 mm çok umutsuz konuştu doktor işe geldim ama çalışacak hiç halim kalmadı progestanı erken başladım diye incelmiş dedi 3 çizgi var ama gelecek aya yönelik konuştu hep estrofem başlarız dedi bu ayla ilgili hiç umutlu konuşmadın valla artık dayanacak gücüm kalmadı benim 😢
Canım üzülme ya allahtan umit kesilmez. Hem progestron verirken incelcegini tahmin etmeliydi bende estrofem kullanmıştım önceden faydalı olmuştu. Ayrıca nar suyu iç canım her gün 1 bardak gerçekten işe yarıyor. Çatlatma iğnesi olacak misn

Canım merhaba. 12, 13, 13 mm boyutlarında üç yumurta gelişmiş iğnenin 8. günü. Devam dedi. Sence nasıl ben anlamıyorum pek sayı az geldi 🙄
Büyür canım stres yapma. Salı günü 14 mm di benim cuma 18 19 mm olmuştu gonalf kullandım ben

Canım üzülme ya allahtan umit kesilmez. Hem progestron verirken incelcegini tahmin etmeliydi bende estrofem kullanmıştım önceden faydalı olmuştu. Ayrıca nar suyu iç canım her gün 1 bardak gerçekten işe yarıyor. Çatlatma iğnesi olacak misn
Nar suyu içiyorum canım bi kaç gün oldu ama o kadar umutsuz konuştu ki çatlatma iğnesinden sonra kullanman gerekirdi önce kullanmışsın ve incelmiş dedi yine de çaylatma iğnesini vurdu kist olmasın diye heralde ama hep gelecek ay için konuştu bu ay gebelik olur olmaz diyemem dedi yumurtan iyi durumda ama rahim ince dedi

Nar suyu içiyorum canım bi kaç gün oldu ama o kadar umutsuz konuştu ki çatlatma iğnesinden sonra kullanman gerekirdi önce kullanmışsın ve incelmiş dedi yine de çaylatma iğnesini vurdu kist olmasın diye heralde ama hep gelecek ay için konuştu bu ay gebelik olur olmaz diyemem dedi yumurtan iyi durumda ama rahim ince dedi
Doktor söylemeden mi kullandın canım progestronu.

Bana yumurtalama dönemine yakın dedi meğer yumurtlama döneminden sonra kullanmak gerekirmiş kaç cm olması gerekir dedim 9-10 dedi benimki 7 hiç umudum kalmadı ya çok moralim bozuk
Bir kaç gün nar suyunu arttır canım faydası olur umutsuz olma lütfen

Canım üzülme daha inceyken tutanları okudum forumda benimde inceydi nar suyu içtim hergün evde sıktım en son gittiğimde 10.7 ydi.

Back