• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım nerde yaşıyosun özele mi gidiyosun. Benim dr um hep ölçüyor ve her defasında söylüyor. Rahim kalınlığı önemli cidden niye böyle sallamasyon yapıyo ki. Sen ölçerken göremiyo musun ekranda
Bursada yaşıyorum canım hayır her defasında ölçmedik diyorum 9-10 cm diyo şimdi ben hemşireyim anlıyorum ölçmediğini ve söylüyorum ben bakınca anlıyorum diyo bu defa ölçün dedim ölçtü ve 7 cm çıktı

Ben de menopur75 kullanıyorum dozu artırma gereği görmedi. Çarşamba büyük ihtimal çatlatma iğnesi vururuz dedi İnşallah o zamana kadar ideal boyuta gelir. Rahim duvarı için de 10 dedi, gittikçe artar mi o da?
9 10 ideal zaten canım zaman varmış daha buyur hayırlısı inşallah

Bursada yaşıyorum canım hayır her defasında ölçmedik diyorum 9-10 cm diyo şimdi ben hemşireyim anlıyorum ölçmediğini ve söylüyorum ben bakınca anlıyorum diyo bu defa ölçün dedim ölçtü ve 7 cm çıktı
Ah bu doktorlar ya bazisindan kerpetenle laf alıyorsun

Ama sen bu sekilde daha cok stres yapacaksin canin rahat olmadikca. Ustelemenin bi anlami yok ki. Yapacak bisey yoksa Sende o zaman biraz dikkat et kendine kuzum madem basladin. Kafani ve gonlunu ferah tut. Akisina birak herseyi. Vucudunu dinlememeye calis 😘😉
Sağol canım benim. Biraz düzeldim şimdi.

Kuzucum 14 gün sonra

Canım aşılama için en ideal sayı. Çünkü fazla yumurta aşılamada aşırı çoğul gebeliklerin önüne geçmek için istenen bir durum değil.

Canım ben de görüyorum hadi hayırlısı inşallah bebişin seninledir :KK19:
Cok tesekkur ederim kuzum sen nasıl oldun nasıl gdıyor

Hayirli pazarlar kızlar yaklaşık 2 saat önce asilamam oldu. Aneztesi ile yaptı doktor o yüzden bir şey anlamdım şu an hafif kasık ağrım var uzandım dinleniyorum inşallah hayırlı haberler veririm burada 💕🙏🏻
İnşallahhh kuzum pozitif ol hep iyiyi düşün hayal et rabbim mucizeni versin inşallah ❤️

Hayirli pazarlar kızlar yaklaşık 2 saat önce asilamam oldu. Aneztesi ile yaptı doktor o yüzden bir şey anlamdım şu an hafif kasık ağrım var uzandım dinleniyorum inşallah hayırlı haberler veririm burada 💕🙏🏻
Sen mı ıstedın cnm anestezıyı hadı gecmıs olsn ıns tutar

Kızlar basılsınız benım yumurta buyumuyormu acaba 13.gunum yarın dr kontrolüm var hıc gıdesım yok

Eklentiler

• C0837915-BD7E-40DB-8C7B-4F761EBD9EF9.webp
    C0837915-BD7E-40DB-8C7B-4F761EBD9EF9.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 34
Back
X