• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_20200111_114801.webp

Kızlar belli belirsiz bi silik çizgi çıktı dünde yapmıştım dünki büyüteçle gözüküyo gibi şimdi sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı. Test falan bpzuk değildir dimi vardır bişe 😔😔😔

Canım üzülme daha inceyken tutanları okudum forumda benimde inceydi nar suyu içtim hergün evde sıktım en son gittiğimde 10.7 ydi.
Ben de içmeye başladım ama bi kaç gündür içiyorum doktor o kadar umutsuz konuştu ki neden içtin incelmiş artık estrofem bile faydasız dedi çok moralim bozuldu gelecek aya kaldı umutlarım işe bile ağlaya ağlaya geldim

Eki Görüntüle 2575183

Kızlar belli belirsiz bi silik çizgi çıktı dünde yapmıştım dünki büyüteçle gözüküyo gibi şimdi sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı. Test falan bpzuk değildir dimi vardır bişe 😔😔😔
Canım silik çizgiyi bende görüyorum ☺️ kaçıncı günün bugün. Kan verme imkanın varsa baktırsana bi

Eki Görüntüle 2575183

Erken gebelik testi veya kanda baktır canım o daha garanti ama var gibi görünüyor

Ben de içmeye başladım ama bi kaç gündür içiyorum doktor o kadar umutsuz konuştu ki neden içtin incelmiş artık estrofem bile faydasız dedi çok moralim bozuldu gelecek aya kaldı umutlarım işe bile ağlaya ağlaya geldim
Rabbim ol dedikten sonra imkansız bir şey var mı canım ağlama ne güzel yumurtan olmuş büyümüş kafana takma güzelce değerlendir bu zamanı

Rabbim ol dedikten sonra imkansız bir şey var mı canım ağlama ne güzel yumurtan olmuş büyümüş kafana takma güzelce değerlendir bu zamanı
Yumurtam büyüyo ama tutunamıyo kuzum rahim ince çünkü bazen takılma seni korkutmuşlar rahim ince diye diyo bi yandan evet ince zor bu durumda diyo beni korkutan doktor aslında

Kızlar çatlama iğnesi vurulduktan kac gun sonra hamılelık testı yapılması daha iyi
Kuzucum 14 gün sonra
Canım merhaba. 12, 13, 13 mm boyutlarında üç yumurta gelişmiş iğnenin 8. günü. Devam dedi. Sence nasıl ben anlamıyorum pek sayı az geldi 🙄
Canım aşılama için en ideal sayı. Çünkü fazla yumurta aşılamada aşırı çoğul gebeliklerin önüne geçmek için istenen bir durum değil.
Eki Görüntüle 2575183

Canım ben de görüyorum hadi hayırlısı inşallah bebişin seninledir :KK19:

Canım silik çizgiyi bende görüyorum ☺ kaçıncı günün bugün. Kan verme imkanın varsa baktırsana bi
Canım 11. Gün bugün. Gidip vericem kan

Erken gebelik testi veya kanda baktır canım o daha garanti ama var gibi görünüyor

Gidicem kab vermeye inşallah vardır 🤲

Kuzucum 14 gün sonra

Canım aşılama için en ideal sayı. Çünkü fazla yumurta aşılamada aşırı çoğul gebeliklerin önüne geçmek için istenen bir durum değil.

İnşallah canım inşallah

Benimkide ilk baktığında böyle ağız bükmüştü kötü gibilerinden istediğimiz boyutta değil demişti
Benimki de öyle her ay soruyordum taktın rahim duvarına diyodu bazen kafasından atıyodu 10 cm diyodu ölçmeden nasıl söylüyo diyodum ben de önceki doktorlarım ince demişti dedim yine söylenmişti bu ay özellikle ölçtürdüm 7 çıktı bi takma kafana diyo bi ince diyo valla psikolojim kalmadı artık madem öyle tedavinin başında niye kalınlaştırsın diye ilaç vermedin hep femara kalınlaştırır demişti

Ben de ara vermek istiyordum canım. Eşimin yüzünden başladık. O vakit kaybetmek istemiyor. Oysa ben psikolojik olarak hazır değilim. Gün boyu gözyaşı döktüm. Eşim abarttığımı düşünüyor. Tüp bebekte doz yüksek yanlarım çok ağrıyor.
Ama sen bu sekilde daha cok stres yapacaksin canin rahat olmadikca. Ustelemenin bi anlami yok ki. Yapacak bisey yoksa Sende o zaman biraz dikkat et kendine kuzum madem basladin. Kafani ve gonlunu ferah tut. Akisina birak herseyi. Vucudunu dinlememeye calis 😘😉

Kuzucum 14 gün sonra

Teşekkürler canımm 🙏 Peki çarşambaya kadar ideal boyuta ulaşır mi acaba?

Ahh ahh kuzum başıma gelenler hsg çektirdim düşükten sonra doğuştan unicorn uterusluymuşum yani yarım rahimliymişim düşük sebebim buymuş. Tek tüp yarım rahimliyim hamile kaldığımda en az 28 hafta en fazla 34 hafta tutuvaklar bebeği %99 erken doğum dedi. Aşılama önerdi. Yenidoğan yoğun bakımı galan şart olcakmış rahim ağzını 3. Ay dikecekler düşmesin diye. Şuan boştayım bir dahaki ay başlayacağım kısmetse
Bu sekilde saglikli bebekler kucagina alan vok insan var insaallah sende onlardan biri olursun

Büyür canım stres yapma. Salı günü 14 mm di benim cuma 18 19 mm olmuştu gonalf kullandım ben
Ben de menopur75 kullanıyorum dozu artırma gereği görmedi. Çarşamba büyük ihtimal çatlatma iğnesi vururuz dedi İnşallah o zamana kadar ideal boyuta gelir. Rahim duvarı için de 10 dedi, gittikçe artar mi o da?

Ahh ahh kuzum başıma gelenler hsg çektirdim düşükten sonra doğuştan unicorn uterusluymuşum yani yarım rahimliymişim düşük sebebim buymuş. Tek tüp yarım rahimliyim hamile kaldığımda en az 28 hafta en fazla 34 hafta tutuvaklar bebeği %99 erken doğum dedi. Aşılama önerdi. Yenidoğan yoğun bakımı galan şart olcakmış rahim ağzını 3. Ay dikecekler düşmesin diye. Şuan boştayım bir dahaki ay başlayacağım kısmetse
Rabbim yardımcın olsun 🙏

kızlar selam. dün çok hastaydım. işe de gidemedim. rapor aldım. annem geldi yanıma. malesef bugün geldim işe. ama kaloriferler bozulmuş içerisi buz.. aslında gelmeyeblirdim belki de, hamile hamile şirketle bozuk olmak istemedim açıkcası. bunun doğum süreci izni vs de var...
boğazım çok ağrıyor. geniz akıntısı var. doktor ilaç veremedi şimdilik. pastille idare ediyorum. umarım daha kötü olmam. etrafta salgın var. herkes dikkat etsin kendine.
Gecmis olsun canim rabbim sifa versin 😘

Benimki de öyle her ay soruyordum taktın rahim duvarına diyodu bazen kafasından atıyodu 10 cm diyodu ölçmeden nasıl söylüyo diyodum ben de önceki doktorlarım ince demişti dedim yine söylenmişti bu ay özellikle ölçtürdüm 7 çıktı bi takma kafana diyo bi ince diyo valla psikolojim kalmadı artık madem öyle tedavinin başında niye kalınlaştırsın diye ilaç vermedin hep femara kalınlaştırır demişti
Canım nerde yaşıyosun özele mi gidiyosun. Benim dr um hep ölçüyor ve her defasında söylüyor. Rahim kalınlığı önemli cidden niye böyle sallamasyon yapıyo ki. Sen ölçerken göremiyo musun ekranda

Back