Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bugün 14. gün ya biraz önce yine yaptım dayanamayıp gene negatif bişi olsa en azından silik felan çıkmazmıydı
Üzülmeni istemem ama benim 11. Günde çıktı. Ama yine de umutsuzluğa kapılmanı da istemem çünkü ilk gebeliğimde kanda ve idrarda negatif çıkıyordu ama kese vardı. Çok geç yükseldi değerlerim. O yüzden her ihtimal var

valla çok üzülmüyorum ilk deneme olduğu için canım ama umutta hep var işte

Yalnız değilmişim yine de ☺ @olite C Capanin Gururu Teyom mecbur kalınca endişe etsen de korksan da yaptırıyorsun işte Allahtan koşan sürüyor şükür
Valla orda ağlamadım ama çıkınca ağladım. Bunu tekrar yapamam dedim. Ama tavuk tövbesi benimki. Tutmazsa mecbur kuzu kuzu tekrar deneyecem

Valla orda ağlamadım ama çıkınca ağladım. Bunu tekrar yapamam dedim. Ama tavuk tövbesi benimki. Tutmazsa mecbur kuzu kuzu tekrar deneyecem
Tam tüh sen de mi diye üzülürken güldürdün beni tavuk tövbesine aynen canım aynen paşa paşa gideceğiz mecbur doktor bana sen böyleysen normal doğurman da zor dedi takıldı biraz çocuğu buldum da sezeryanı normali kaldı dedim tabii içimden

Ben zaten 2,5 yıl vajinusmus hastasıydım canım. Böyle olunca bir kat daha zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…