- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.741
Üzülmeni istemem ama benim 11. Günde çıktı. Ama yine de umutsuzluğa kapılmanı da istemem çünkü ilk gebeliğimde kanda ve idrarda negatif çıkıyordu ama kese vardı. Çok geç yükseldi değerlerim. O yüzden her ihtimal varcanım bugün 14. gün ya biraz önce yine yaptım dayanamayıp gene negatif bişi olsa en azından silik felan çıkmazmıydı
valla çok üzülmüyorum ilk deneme olduğu için canım ama umutta hep var işteÜzülmeni istemem ama benim 11. Günde çıktı. Ama yine de umutsuzluğa kapılmanı da istemem çünkü ilk gebeliğimde kanda ve idrarda negatif çıkıyordu ama kese vardı. Çok geç yükseldi değerlerim. O yüzden her ihtimal var
banami dedin cankusKalçan ağrıyosa gözün aydın
Test yaptım negatif
Valla orda ağlamadım ama çıkınca ağladım. Bunu tekrar yapamam dedim. Ama tavuk tövbesi benimki. Tutmazsa mecbur kuzu kuzu tekrar deneyecemYalnız değilmişim yine de ☺ @olite C Capanin Gururu Teyom mecbur kalınca endişe etsen de korksan da yaptırıyorsun işte Allahtan koşan sürüyor şükür
Kaçıncı günün canımTest yaptım negatif
Bana da çok zor geldi asilama, Allah bize dayanma gücü versin inşallahValla orda ağlamadım ama çıkınca ağladım. Bunu tekrar yapamam dedim. Ama tavuk tövbesi benimki. Tutmazsa mecbur kuzu kuzu tekrar deneyecem
3 gün geçti cnmKaçıncı günün canım
Cümleten nefret ettik negatif işaretten3 gün geçti cnm
Aynen öyle yaa biktimCümleten nefret ettik negatif işaretten
Tam tüh sen de mi diye üzülürken güldürdün beni tavuk tövbesineValla orda ağlamadım ama çıkınca ağladım. Bunu tekrar yapamam dedim. Ama tavuk tövbesi benimki. Tutmazsa mecbur kuzu kuzu tekrar deneyecem
Ben zaten 2,5 yıl vajinusmus hastasıydım canım. Böyle olunca bir kat daha zorlanıyorum.Tam tüh sen de mi diye üzülürken güldürdün beni tavuk tövbesineaynen canım aynen paşa paşa gideceğiz mecbur doktor bana sen böyleysen normal doğurman da zor dedi takıldı biraz çocuğu buldum da sezeryanı normali kaldı dedim tabii içimden
5ten küçük canımKizlar aklima birsey takildi benim degerim 5 mi 5 ten kucuk demek mi?
Eki Görüntüle 2309587
5ten küçük canım
Yok canım ilk hcg mi 13. Gün yaptım 37 çıktı. 15. Gün yani bu gün yaptım bide 76 olmuş 2 katı artmış normal dedilerCanım 11. gün yapmamış mıydın ? hcg aralığı normal
Daha belli birsey yok cnm hasta olmadım ki daha