Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar durum bildirisi yapiyorum malesef birazcik moralim bozuk ya ignenin etkisindendi ya da bilmiyorum bugunde innovita denedim 1 saat sonraki sonucu paylasiyorum...
Pazartesi 14. Gunum olucak
A1DC1EFE-7F1E-4A74-A95D-49FD052041DE.jpeg

Kizlar durum bildirisi yapiyorum malesef birazcik moralim bozuk ya ignenin etkisindendi ya da bilmiyorum bugunde innovita denedim 1 saat sonraki sonucu paylasiyorum...
Pazartesi 14. Gunum olucak
Eki Görüntüle 2309655
Alla alla daha dün pozitif çıkan testi yapmadın mı sen? İğne sende neden bu kadar etki etmiş olsun ki?

Çok sinir ve duygu bozucu!!! Ne yapmayı düşünüyorsun şimdi, senin de bat 25 Eylüldü, az kaldı bekle bari, yine bi test yapma, testlerin ne oldugu belli değil :sinirli:

Sen hic test yaptin mi? Bencede bu testler guvenilir falan degil hic yapmasaydim
Keske adetim gecikince gider kan testi verirdim

Ben 9 unda oldum bgn 12. Gunum oluyor degil mi? Sen kacinda olmusttun igneni?
Sen hic test yaptin mi? Bencede bu testler guvenilir falan degil hic yapmasaydim
Keske adetim gecikince gider kan testi verirdim
Ben iğnenin etkisi geçmeden yaptım pozitif çıktı ertesi gün yaptım negatif, anladım zaten hamile değilim iğnenin etkisiyle pozitif çıktı, bir saha uğraşmadım ama en güzeli gerçekten oluruna bırakıp paşa paşa adet gününü beklemek. Biz böyle kendimizi yıpratıp stres yapıyoruz, olacagi varsa da olmuyor :işsiz:bu da benim testler...

Eklentiler

• IMG_20190919_100708.jpg
    IMG_20190919_100708.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 45
Ben iğnenin etkisi geçmeden yaptım pozitif çıktı ertesi gün yaptım negatif, anladım zaten hamile değilim iğnenin etkisiyle pozitif çıktı, bir saha uğraşmadım ama en güzeli gerçekten oluruna bırakıp paşa paşa adet gününü beklemek. Biz böyle kendimizi yıpratıp stres yapıyoruz, olacagi varsa da olmuyor :işsiz:bu da benim testler...

Aynen canim arada kimyasal bile yasiyor olsak deli gibi takip edip kafayi yiyoruz ztn net biseyde ogreneniyoruz

Ben de aynı 9 Eylül de oldum canım
Benim de 9 Eylül iğne tarihim 14 güne kadar bekliycem. Geçtiğimiz ay 11.gün idrar yaptım silik çıktı ve kan verdim 5 in altındaydı aynı zamanda progesteron testimde 17 ydi çatlama oldu fakat gebelik oluşmadı. Şöylede bişey var ilk tedavimde tutmuştu o zamanda iğnenin 11 günü bakmıştım ve silikti kandada çıkmıştı düşük yaptım tabi. Doktorum erken yaptım diye kızmıştı bana. Şimdi beklemedeyim.

Benim de 9 Eylül iğne tarihim 14 güne kadar bekliycem. Geçtiğimiz ay 11.gün idrar yaptım silik çıktı ve kan verdim 5 in altındaydı aynı zamanda progesteron testimde 17 ydi çatlama oldu fakat gebelik oluşmadı. Şöylede bişey var ilk tedavimde tutmuştu o zamanda iğnenin 11 günü bakmıştım ve silikti kandada çıkmıştı düşük yaptım tabi. Doktorum erken yaptım diye kızmıştı bana. Şimdi beklemedeyim.

Progesteron testi ne oluyor. Hep burda konusı geçiyor ama 🙄

Aynen canim arada kimyasal bile yasiyor olsak deli gibi takip edip kafayi yiyoruz ztn net biseyde ogreneniyoruz
Kuzucum ilk gün yaptığının üzerinden 3 gün geçti. Sen iğne vurulduğun günü de saymıştın o yüzden 11. gün sanıyordun. 11. gün iğne etkisi genellemede geçmiş oluyor.o hata ile pozitifi görünce çok heyecanlandık ama sonra durumu farkedince ve testler günden güne silikleşince sanki gebelik yok gibi görünüyor. Tabi yine de Allah bilir. İnşallah vardır ama sanırım yok gibi.

Adetin 21.günü bakılıyor hormon yumurtlamayı gösteriyor eksikliği gebeliğe engel ve gebeyken olması gerektiği gibi değilse düşüğe sebep diye biliyorum.
Progestoron gebe kadında farklı, adetten önce farklı, adet iken farklı yani dönemimize göre farklı değerlen alan bir hormonumuz. Eğer gebeysek progestoronun sahip olduğu değere göre bunu bilebiliyorlar

En güzeli beklemek sakin kafayla, başka şeylerle uğraşmak...bezmi alem de rabiye yılmaz adında bi doktor var bana çok övdüler onu, işte besmele ile filan yapıyormuş herşeyi, hatta bi arkadaşın 15 yıl çocuğu olmadı neler yapmadı ki. O doktora gitmiş ilk tüp bebek denemede hamile kaldı şimdi iki çocugu var, klomenden biraz umutsuzluk var bende, randevu alabilirsem adetin 3. Günü gidicem

X