Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunlar belirtiler olur mu bilmiyorum hiç ümidim yok çünkü

Kuzum 4 yumurtam vardı. Hayır aşılama hiç ağrılı bir işlem değil. Çatalda muayene olur gibi. Aa tamam mı bitti mi dedim ben.
Maaşallah sana canım hem yumurtalarına hem de acı eşiğine ben de aşılama oldum Ya ama ben resmen ağladım o yüzden üzülüyorum olumsuz etkiledim belkide operasyonu diye gerçi okuyanlar korkmasın sakın benim rahim ağzım darmış ondan zor oldu biraz yine de senşn kadar canı tatlısını görmedim demişti doktor ona bile biraz üzülüyorum hem tekrar gerekirse hem de rahat olsam belki ihtimal artardı diye benim sağda ve solda birer taneydi canım.

Sen kasmışsın demek ki hiç ağrılı bir işlem değil çünkü. Normal muayene ederken vajinaya taktığı aletten takıyo sadece hepsi bu. Evet canım perktir benim

Bende olumsuz etki olmasın diye yazmamıştım acı değil ama sıkışarak beklemek çok zorladı beni. Böbrekleri m çok ağrıdı.

Sen kasmışsın demek ki hiç ağrılı bir işlem değil çünkü. Normal muayene ederken vajinaya taktığı aletten takıyo sadece hepsi bu. Evet canım perktir benim
Valla bravo Ben tam tersiyim Öylen oldukça da zor okuyor işte benim tek dişli denenbir aletle birazı canımı yakmak zorunda kaldı rahim ağzınıntutup çekmiş öf neyse yine fena oldum inşallah Rabbim verir Emel’lerimizin karşılığını kolay değil hiç değil..

Benimde canım acıdı açıkcası biraz zorlandım ağlamadım ama o aletin baskısı canı acıtıyo Senin acı eşiğin yüksek ya da dr unun eli hafifmiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…