- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.781
Canım hayır 15. günde kanda hala negatif çıkıyorsa sen bence bir kaç gün daha bekle. Gebelik olmayabilirya kızlar ben anlamadım bugün 15. gün testler hep negatif .s adette olmadım kan testi için salıyı beklemesem mi acaba ?
Evet canım oluyorKızlar nadiren yumurtalıklarınızda bi hassasiyet hafif bir elektriklenme tarzı birşeyler hissediyo musunuz
Yok canım bende öyle birşey olmadıKızlar nadiren yumurtalıklarınızda bi hassasiyet hafif bir elektriklenme tarzı birşeyler hissediyo musunuz
Testte negatif çıkıyorsa, ve testlerde de bi sorun yoksa gebelik olmayabilir canım kan testi ile uğraşma bekle bence...ya kızlar ben anlamadım bugün 15. gün testler hep negatif .s adette olmadım kan testi için salıyı beklemesem mi acaba ?
Kuzucum ilk gün yaptığının üzerinden 3 gün geçti. Sen iğne vurulduğun günü de saymıştın o yüzden 11. gün sanıyordun. 11. gün iğne etkisi genellemede geçmiş oluyor.o hata ile pozitifi görünce çok heyecanlandık ama sonra durumu farkedince ve testler günden güne silikleşince sanki gebelik yok gibi görünüyor. Tabi yine de Allah bilir. İnşallah vardır ama sanırım yok gibi.
Aynen beklemek en güzeli. Fahri İnan’a gidiyorum ben tavsiye ederim çok iyi bir doktor. Pko var bende Ocak ayında tedaviye başladık ilkinde tuttu o zaman klomen sonrası gelişmedi yumurtalar gonal f verdi ama düşükle sonuçlandı. Sonrası ben 10 kilo verdim ve c life kullandım bu ay tekrar onunla başladım macun da kullandım çok şaşırdığını söyledi yine iğnel kullanırız demişti ama yumurtlarım iki tane sağda 17 mm ulaşmıştı sadece çatlatma iğnesi verdi beklemedeyim hayırlısı inş. Allah bekleyen isteyen herkese versin.En güzeli beklemek sakin kafayla, başka şeylerle uğraşmak...bezmi alem de rabiye yılmaz adında bi doktor var bana çok övdüler onu, işte besmele ile filan yapıyormuş herşeyi, hatta bi arkadaşın 15 yıl çocuğu olmadı neler yapmadı ki. O doktora gitmiş ilk tüp bebek denemede hamile kaldı şimdi iki çocugu var, klomenden biraz umutsuzluk var bende, randevu alabilirsem adetin 3. Günü gidicem
Kanda mı baktırdınKızlar negatif
Amin canım inşallah bu ay pozitifi görürsünAynen beklemek en güzeli. Fahri İnan’a gidiyorum ben tavsiye ederim çok iyi bir doktor. Pko var bende Ocak ayında tedaviye başladık ilkinde tuttu o zaman klomen sonrası gelişmedi yumurtalar gonal f verdi ama düşükle sonuçlandı. Sonrası ben 10 kilo verdim ve c life kullandım bu ay tekrar onunla başladım macun da kullandım çok şaşırdığını söyledi yine iğnel kullanırız demişti ama yumurtlarım iki tane sağda 17 mm ulaşmıştı sadece çatlatma iğnesi verdi beklemedeyim hayırlısı inş. Allah bekleyen isteyen herkese versin.
Amin canım bu yolculukta birbirimize güzel haberler vermek dileğiyle...Aynen beklemek en güzeli. Fahri İnan’a gidiyorum ben tavsiye ederim çok iyi bir doktor. Pko var bende Ocak ayında tedaviye başladık ilkinde tuttu o zaman klomen sonrası gelişmedi yumurtalar gonal f verdi ama düşükle sonuçlandı. Sonrası ben 10 kilo verdim ve c life kullandım bu ay tekrar onunla başladım macun da kullandım çok şaşırdığını söyledi yine iğnel kullanırız demişti ama yumurtlarım iki tane sağda 17 mm ulaşmıştı sadece çatlatma iğnesi verdi beklemedeyim hayırlısı inş. Allah bekleyen isteyen herkese versin.
Canım hissetmeyebilirsin, gayet doğal bence. Lütfen bekle test yapıp canını sıkma. Hepimizde erken belli olmayabiliyor. Sonra üzülüyoruz. O yüzden 2-3 gün sonra test yapar bakarsınKızlar bugün hicbise hissetmiyorum sanki tutmadı gibi11.gün aşılamanın. İgnenin de 12.günü
Kendini dinleme bence, hamilelik belirtisi var veya yok ikisi de yanıltıcı bence... 2_3 gün sonra test yaparsın istersen, iğnenin etkisi gitmiş olurKızlar bugün hicbise hissetmiyorum sanki tutmadı gibi11.gün aşılamanın. İgnenin de 12.günü
İnşallah canımıniçi güzel haberlerinizin gelmesini çok istiyorum inan çok dua ediyorum hepinizeKızlar, moralinizi bozmayın, zaten %15 şansı var aşılamanın, ben de istiyordum ilk seferinde olsun ama olmadi işte, inşallah bundan sonrakinde olur. Siz de moralinizi yüksek tutun, Allah 'ın izniyle güzel haberlerimiz olur bu yıl.
Bi tane doktor bana o yüzden aşılama olmadan direk tüp tedavi önerdi klomen işe yaramazsa... Hem ayrı masraf etmemiş olursun dedi. Ama tutanları da görünce denemek istiyor insanKızlar, moralinizi bozmayın, zaten %15 şansı var aşılamanın, ben de istiyordum ilk seferinde olsun ama olmadi işte, inşallah bundan sonrakinde olur. Siz de moralinizi yüksek tutun, Allah 'ın izniyle güzel haberlerimiz olur bu yıl.
Canım hissetmeyebilirsin, gayet doğal bence. Lütfen bekle test yapıp canını sıkma. Hepimizde erken belli olmayabiliyor. Sonra üzülüyoruz. O yüzden 2-3 gün sonra test yapar bakarsın
Pazartesi bakicm ama sanmıyorum. ..Kendini dinleme bence, hamilelik belirtisi var veya yok ikisi de yanıltıcı bence... 2_3 gün sonra test yaparsın istersen, iğnenin etkisi gitmiş olur
15 gün bir ömür gibi geliyorBence kendimizi çok dinliyoruz herşeyi hamileliğe yoruyoruz dayanamayıp test yapıyoruz sonra üzülen gene biz oluyoruz en iyisi akışına bırakmak olmuşsa zaten öğrenicez zamanı gelince