Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aynen suan hala igne etkisinin kaybolusunu goruyoruz bence.

Aynen beklemek en güzeli. Fahri İnan’a gidiyorum ben tavsiye ederim çok iyi bir doktor. Pko var bende Ocak ayında tedaviye başladık ilkinde tuttu o zaman klomen sonrası gelişmedi yumurtalar gonal f verdi ama düşükle sonuçlandı. Sonrası ben 10 kilo verdim ve c life kullandım bu ay tekrar onunla başladım macun da kullandım çok şaşırdığını söyledi yine iğnel kullanırız demişti ama yumurtlarım iki tane sağda 17 mm ulaşmıştı sadece çatlatma iğnesi verdi beklemedeyim hayırlısı inş. Allah bekleyen isteyen herkese versin.

Amin canım inşallah bu ay pozitifi görürsün

Amin canım bu yolculukta birbirimize güzel haberler vermek dileğiyle...

Kızlar bugün hicbise hissetmiyorum sanki tutmadı gibi 11.gün aşılamanın. İgnenin de 12.günü
Canım hissetmeyebilirsin, gayet doğal bence. Lütfen bekle test yapıp canını sıkma. Hepimizde erken belli olmayabiliyor. Sonra üzülüyoruz. O yüzden 2-3 gün sonra test yapar bakarsın

İnşallah canımıniçi güzel haberlerinizin gelmesini çok istiyorum inan çok dua ediyorum hepinize

Bi tane doktor bana o yüzden aşılama olmadan direk tüp tedavi önerdi klomen işe yaramazsa... Hem ayrı masraf etmemiş olursun dedi. Ama tutanları da görünce denemek istiyor insan

Canım hissetmeyebilirsin, gayet doğal bence. Lütfen bekle test yapıp canını sıkma. Hepimizde erken belli olmayabiliyor. Sonra üzülüyoruz. O yüzden 2-3 gün sonra test yapar bakarsın
Kendini dinleme bence, hamilelik belirtisi var veya yok ikisi de yanıltıcı bence... 2_3 gün sonra test yaparsın istersen, iğnenin etkisi gitmiş olur
Pazartesi bakicm ama sanmıyorum. ..
Çarşamba da kanda 7 veya 10 bile çıksa nasıl sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…