- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.721
Bende bir problem yok canım tanımlanamayan infertilite demişti doktorMaşallah canım. Benim de 4 tane yumurtam vardı ama tutmadı. Sende pkos mu vardı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bir problem yok canım tanımlanamayan infertilite demişti doktorMaşallah canım. Benim de 4 tane yumurtam vardı ama tutmadı. Sende pkos mu vardı?
Bunlar belirtiler olur mu bilmiyorum hiç ümidim yok çünküBende de oluyordu. Bak işten geliyordum, sadece yemek yapıyordum, yemek hazırlığını bitirene kadar vücudum ağrıdan C şekline geliyordu. Sırtım öyle bir ağrıyordu ki yani kambur gibi durmak zorunda kalıyordum. Normalde ben dimdik yürürüm. Normal bunlar canım
Sen vücudunu daha iyi bilirsin. Hiç belirti olmaya da bilir ola da bilir kişiye göre değişiyorBunlar belirtiler olur mu bilmiyorum hiç ümidim yok çünkü
Maaşallah sana canım hem yumurtalarına hem de acı eşiğine ben de aşılama oldum Ya ama ben resmen ağladım o yüzden üzülüyorum olumsuz etkiledim belkide operasyonu diye gerçi okuyanlar korkmasın sakın benim rahim ağzım darmış ondan zor oldu biraz yine de senşn kadar canı tatlısını görmedim demişti doktor ona bile biraz üzülüyorum hem tekrar gerekirse hem de rahat olsam belki ihtimal artardı diye benim sağda ve solda birer taneydi canım.Kuzum 4 yumurtam vardı. Hayır aşılama hiç ağrılı bir işlem değil. Çatalda muayene olur gibi. Aa tamam mı bitti mi dedim ben.
Yaa ciddi misin heveslendim bakKalçan ağrıyosa gözün aydın
Sen kasmışsın demek ki hiç ağrılı bir işlem değil çünkü. Normal muayene ederken vajinaya taktığı aletten takıyo sadece hepsi bu. Evet canım perktir benimMaaşallah sana canım hem yumurtalarına hem de acı eşiğine ben de aşılama oldum Ya ama ben resmen ağladım o yüzden üzülüyorum olumsuz etkiledim belkide operasyonu diye gerçi okuyanlar korkmasın sakın benim rahim ağzım darmış ondan zor oldu biraz yine de senşn kadar canı tatlısını görmedim demişti doktor ona bile biraz üzülüyorum hem tekrar gerekirse hem de rahat olsam belki ihtimal artardı diye benim sağda ve solda birer taneydi canım.
Canım çoğul gebelikten şüpheleniliyor zaten bakalım hayırlısıBelki ikizin bile olabilir senin varya LaRisaCca
Canım ilk gebeliğimde de bunda da acayip ağrımıştı kalçalarımYaa ciddi misin heveslendim bak
Kan testiyle emin ol canımben yaptım idrar testi negatif malesef ama adette olmadım daha bugün 14. gün bakalım inş kist felan olmaz da bari adetim gelse
Bende olumsuz etki olmasın diye yazmamıştım acı değil ama sıkışarak beklemek çok zorladı beni. Böbrekleri m çok ağrıdı.Maaşallah sana canım hem yumurtalarına hem de acı eşiğine ben de aşılama oldum Ya ama ben resmen ağladım o yüzden üzülüyorum olumsuz etkiledim belkide operasyonu diye gerçi okuyanlar korkmasın sakın benim rahim ağzım darmış ondan zor oldu biraz yine de senşn kadar canı tatlısını görmedim demişti doktor ona bile biraz üzülüyorum hem tekrar gerekirse hem de rahat olsam belki ihtimal artardı diye benim sağda ve solda birer taneydi canım.
Canım C cadikusu35 2 gün daha beklese daha kesin olur bence . Yine adet olmazsa kan verirKan testiyle emin ol canım
salı günü vercem kan testi canım o zamana kadar adet olmazsam tabiKan testiyle emin ol canım
Valla bravo Ben tam tersiyim Öylen oldukça da zor okuyor işte benim tek dişli denenbir aletle birazı canımı yakmak zorunda kaldı rahim ağzınıntutup çekmiş öf neyse yine fena oldum inşallah Rabbim verir Emel’lerimizin karşılığını kolay değil hiç değil..Sen kasmışsın demek ki hiç ağrılı bir işlem değil çünkü. Normal muayene ederken vajinaya taktığı aletten takıyo sadece hepsi bu. Evet canım perktir benim
Benimde canım acıdı açıkcası biraz zorlandım ağlamadım ama o aletin baskısı canı acıtıyo Senin acı eşiğin yüksek ya da dr unun eli hafifmiş demekkiSen kasmışsın demek ki hiç ağrılı bir işlem değil çünkü. Normal muayene ederken vajinaya taktığı aletten takıyo sadece hepsi bu. Evet canım perktir benim
Ay inşallah canım kıpır kıpır oldum şimdiCanım ilk gebeliğimde de bunda da acayip ağrımıştı kalçalarım
canım bugün 14. gün ya biraz önce yine yaptım dayanamayıp gene negatif bişi olsa en azından silik felan çıkmazmıydıCanım C cadikusu35 2 gün daha beklese daha kesin olur bence . Yine adet olmazsa kan verir
Hakkında hayırlısı olsun kuzucumsalı günü vercem kan testi canım o zamana kadar adet olmazsam tabi
Canım aşılamamıydı seninkicanım bugün 14. gün ya biraz önce yine yaptım dayanamayıp gene negatif bişi olsa en azından silik felan çıkmazmıydı