- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.701
Lekelenme oluyor ama 1 gunde bitiyor. Ona normal demişti hemşire.Amin inşallah. Sizlerde de aşılama sonrası lekelenme oluyor mu arkadaşlar. Benim gün içinde açık kahverenkli leke geliyor az da olsa
Yaa desene klomendaş olduk hep birlikteInşallah, bana da klomen verdi bu arada doktor bu sefer:)
Senin kaçıncı gündü canımHemen hemen belirtilerimiz aynı sen benden önce öğreneceksin eğer hamile olursan bende çok umutlanırım
Tamam 1 haftaymış sonradan gördüm. Benim de 16sıSenin kaçıncı gündü canım
KlomendaşYaa desene klomendaş olduk hep birlikte
Sen aslıyla aynı gün olmuşsun belirtin varmıTamam 1 haftaymış sonradan gördüm. Benim de 16sı
Gerçi senin daha çalışma aşamasında olman lazımSen aslıyla aynı gün olmuşsun belirtin varmı
Valla belirti mi bilmiyorum ama benim de bel ve kalçamda ağrı var sanki. Ama psikolojik de olabilir canım. İnşallah hepimizin de tutunur bebekleriSen aslıyla aynı gün olmuşsun belirtin varmı
Sen hic idrar testti yaptin mi sende de benim gibi bir durum oldu mu canim ben senden bir gun sonra oldm igneyi
hakkında hayırlısı olsun canimŞuan bekleme aşaması canım umutluyum ama bakalım olmadı önümüzdeki ay pes etmek yok
kısmet pazartesiye kadar bekliycem olmazsam doktora gidecemCanım bana hastanede 0-10 arasında hcg değeri olan bir kadın gebe değildir denmişti. Umarım yükselir ve gebe kalırsın
Sağol bitanem şenindehakkında hayırlısı olsun canim
Kalçan ağrıyosa gözün aydın@asli1993 canım senin kalçanda ağrı oluyor mu
Kuzum 4 yumurtam vardı. Hayır aşılama hiç ağrılı bir işlem değil. Çatalda muayene olur gibi. Aa tamam mı bitti mi dedim ben.Canım senin kaç yumurtan vardı bir sen aşılaman kolay oldu mu? Acı ağrı oldu mu?
canım bende çok üzüldüm ama ilk tedavi olduğu için çok da umutlu değildim ilkinden salı günü kan testi vericem olmadığını kesinleştirip tekrar klomene başlamayı düşünüyorum ama hala içimde bi umut belki erkendir belki kanda çıkar diye .sKuzucum evet alt karın bölgem sancılanıyordu.
@dekrsz canım 13. Gün 138 çıkmıştı şuan bilmiyorum pazartesi komtrolum olacak inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ❤
@Damla1989 canım seninki %1milyon Allahın izniyle
C cadikusu35 canım negatif çıkmasına çok üzüldüm. Rabbim çok bekletmeden verir inşallah umudumuzu yitirmeyelim. Ben de 13 ay negatif gördüm.
Maşallah canım. Benim de 4 tane yumurtam vardı ama tutmadı. Sende pkos mu vardı?Kesinlikle doktorun haklı canım benim ilk aşılamada tuttu inş senin de tutar
Bilmiyorum sırt agrımda olabilir tam bilemedım
ben yaptım idrar testi negatif malesef ama adette olmadım daha bugün 14. gün bakalım inş kist felan olmaz da bari adetim gelse