- 28 Haziran 2019
- 437
- 523
- 34
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.681
Doktor ne dedi canım0. 272 cıktı değerim kızlar yükselir mi hâlâ adet olmadım ve hiç agrım belirtim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor ne dedi canım0. 272 cıktı değerim kızlar yükselir mi hâlâ adet olmadım ve hiç agrım belirtim yok
doktora sormadım canım adet günüm dün du ve hiç kasik agrım göğüslerim de ağrı şişlik hiçbişey yok bu ay çok farklı bilmiyorum katlanır mi sizceDoktor ne dedi canım
Yani gebelik için 10 üstü değer olması lazım hayatım bu 1 dem küçük bir değer bilemedim kidoktora sormadım canım adet günüm dün du ve hiç kasik agrım göğüslerim de ağrı şişlik hiçbişey yok bu ay çok farklı bilmiyorum katlanır mi sizce
ara ara canimasli1993 canım senin kalçanda ağrı oluyor mu
Hemen hemen belirtilerimiz aynı sen benden önce öğreneceksin eğer hamile olursan bende çok umutlanırımara ara canim
kız niye send benden once vurlmadinmi igneyiHemen hemen belirtilerimiz aynı sen benden önce öğreneceksin eğer hamile olursan bende çok umutlanırım
haklisin negatif galiba hayırlısı bu demekkiYani gebelik için 10 üstü değer olması lazım hayatım bu 1 dem küçük bir değer bilemedim ki
Benimki 13 eylül sen önce oldunkız niye send benden once vurlmadinmi igneyi
Doktoruna danış canım benim benim dediğime aldanmahaklisin negatif galiba hayırlısı bu demekki
yok tatlım ben 16 eylulde oldum ignemi 5. gün bugünBenimki 13 eylül sen önce oldun
Aaa öylemii hadiya önce ben öğrenicem ozaman tühyok tatlım ben 16 eylulde oldum ignemi 5. gün bugün
evet kuzum önce sen senden 3 gün sonrada benhayirlisi ile güzel haberler cifter cifter cizglier gorelim yarabbimmmm sendeki belirtiler net kacinci gün bugunAaa öylemii hadiya önce ben öğrenicem ozaman tüh
sağol canım sen naptın inş sende vardirDoktoruna danış canım benim benim dediğime aldanma
Bugün bir hafta hayatım hissediyorum belirtileri var umutluyum bakalımevet kuzum önce sen senden 3 gün sonrada benhayirlisi ile güzel haberler cifter cifter cizglier gorelim yarabbimmmm sendeki belirtiler net kacinci gün bugun
Şuan bekleme aşaması canım umutluyum ama bakalım olmadı önümüzdeki ay pes etmek yoksağol canım sen naptın inş sende vardir
Canım bana hastanede 0-10 arasında hcg değeri olan bir kadın gebe değildir denmişti. Umarım yükselir ve gebe kalırsın0. 272 cıktı değerim kızlar yükselir mi hâlâ adet olmadım ve hiç agrım belirtim yok
Kesinlikle doktorun haklı canım benim ilk aşılamada tuttu inş senin de tutarArkadaşlar merhaba,bu topigi uzun zamandır takip ediyorum. Bnm de Ağustos ayında başarısız bir asilamam oldu. 14 aylık evliyim. Açıkçası tüp Bebek düşündüm ama doktorum rahmin temiz, kanallar açık şu an tüp bebeğe gerek yok deyince tekrar aşılama düşündüm. Pkos var bende bu arada. Esimde sıkıntı yok çok şükür. Aşılaması olumlu olanları gördükçe ilk adetle denemek istiyorum ben de... Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah..
Inşallah, bana da klomen verdi bu arada doktor bu sefer:)En azından rahimde sıkıntı yok canım sen de bizler de bu sene dolmadan müjdeli günler yaşarız
Canım senin kaç yumurtan vardı bir sen aşılaman kolay oldu mu? Acı ağrı oldu mu?Kesinlikle doktorun haklı canım benim ilk aşılamada tuttu inş senin de tutar