Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
moda tas ogrt moda tas ogrt gittin mi canım doktora. ne dediler
[/QUOTE
Gittim canim, çok şükür kalınlık azalmış, kazıma işleminden bahsetmediler. Bugunden itibarwn kullanmam icin klomen verdi hap olarak. Rapotumun tarihi bitmemiş daha, ikinci asilama sanırım bir daha ki aya olacak,ekimin 2 sinde yeniden gidicem , muayeneyecg3l dedi. Sanırım bu kez doğal yolla denicem asilama olmadan. Yani öyle tahmin ediyorum. Hastane de çok kalabalıktı bugün.
Kızlar baya konuşmuş, inşallah hep güzel haberler alırız. Benimkisi sonraki aylara kaldı:KK43:

Gittim canim, çok şükür kalınlık azalmış, kazıma işleminden bahsetmediler. Bugunden itibarwn kullanmam icin klomen verdi hap olarak. Rapotumun tarihi bitmemiş daha, ikinci asilama sanırım bir daha ki aya olacak,ekimin 2 sinde yeniden gidicem , muayeneyecg3l dedi. Sanırım bu kez doğal yolla denicem asilama olmadan. Yani öyle tahmin ediyorum. Hastane de çok kalabalıktı bugün.
Kızlar baya konuşmuş, inşallah hep güzel haberler alırız. Benimkisi sonraki aylara kaldı:KK43:
Bana da eğer bu ay tutmazsa bir ay ara sonra 2. aşılama dediler canım. biraz dinlendirme yapıyorlar demek ki. Üzme kendini. Herşey güzel olacak. Kazıma yapsalar dahi o bu aşamada yapılan şeylerden en kolayıydı. Hiç bir zorluğu yok.

Kızlar ben demin kötü bisey yaptım snrm ya :KK43:

Yeni yatak aldik biz baza yatağı eskisini kaldırdım antreye sürükleyerek götürdüm ve bi akıntı hissettim igne ucu kadar akintinin icinde pembelik vardı karın ağrım var zaten acaba varsa bisey sıkıntı mı oldu ki ya da adet mi olacam ki :olamaz: :110:
Ya ben de senin yaptığın gibi dikkat etmekten vazgeçtim, çamaşır sepetini bile kaldırmadım iki hafta. Ams siz yine de dikkat edin .

Bana da eğer bu ay tutmazsa bir ay ara sonra 2. aşılama dediler canım. biraz dinlendirme yapıyorlar demek ki. Üzme kendini. Herşey güzel olacak. Kazıma yapsalar dahi o bu aşamada yapılan şeylerden en kolayıydı. Hiç bir zorluğu yok.
Evet çok saol canim yüreğime su serptin , gittiğim bir özel doktor devlette bayılmadan yapıyorlar demişti, valla rahim filmi gibi aciliysa diye gözüme uyku girmedi dün gece. Çok saol ama.
Evet dediğin gibi dinlendiriyorlar sanırım bir ay, bir rapor ona gore veriliyor sanırım. Inşallah seninkisi hemencik tutuverir :)

Canım benim keşke daha dikkatli olsan. İnşallah olumsuz bir durum yoktur. Ben çaydanlığı bile almaya korkuyorum
insAllah kaldırmadgm için sürüklemkle bisey olmaz demiştim ama korktum öyle olunca da
Ya ben de senin yaptığın gibi dikkat etmekten vazgeçtim, çamaşır sepetini bile kaldırmadım iki hafta. Ams siz yine de dikkat edin .
vala normalde dikkat ederim ama boşluğuma geldi sanırım kaldırmayacagim için sürüklemekten bisey olmaz diye düşünmüştüm

Canım çatlamayın kist olma ihtimaline karşı çatlatma iğnesi yapması gerekmezmişsin ne rahat konuşmuş kist olabilir diye bide 3,5 cm yumurta hiç duymadım 18-20 ideal diye biliyorum yumurtalar çatlayıp içinde yumurta çıkar demiş inan onu da ilk duydum bir yumurta en fazla ikiye bölünür döllendikten sonra ikiz olur yani senin doktorun dediklerini hiç duymamıştım iki senedir bu işlerin içindeyim 🙄🙄
Canım 3,5 cm ile 18-20mm farklı şeyler 100 mm 1 cm eder

insAllah kaldırmadgm için sürüklemkle bisey olmaz demiştim ama korktum öyle olunca da
vala normalde dikkat ederim ama boşluğuma geldi sanırım kaldırmayacagim için sürüklemekten bisey olmaz diye düşünmüştüm
Kuzum dikkat et. Biz temizlik yaparken eşim süpürüp siliyor, ben toz alıp lavabo,banyo filan bakıyorum. Yani çekmeyle belimi yoracak bir şey yapmıyorum. Yükseğe uzanmıyorum. gerinmiyorum mesela . Lütfen dikkat et.

Kizlar bugun biraz once ovulasyon testi yaptim onuda paylasiyorum
29FF9EED-4D84-453E-AA07-B42B0C8E2059.jpeg

Kuzum dikkat et. Biz temizlik yaparken eşim süpürüp siliyor, ben toz alıp lavabo,banyo filan bakıyorum. Yani çekmeyle belimi yoracak bir şey yapmıyorum. Yükseğe uzanmıyorum. gerinmiyorum mesela . Lütfen dikkat et.
yükseğe bende uzanıyorum ağır kaldrmiyorum yer sofrasi koydugumuzda sofrayi bile esim topluyor ama bugun bos bulundum snrm sürükleyince bisey olmaz demistim uzandim dinleniyorim :KK43:
Kizlar bugun biraz once ovulasyon testi yaptim onuda paylasiyorum
Eki Görüntüle 2309427
Ovu testin umut vaad ediyor 😍🤲

Gece birde batmam oldu agrım oldu sag böbrek tarafımda çok şiddetli uykudan bile uyandrdı agrı snra mesaj falan yaptım geçti bu neden oldu bilmiyorum
Bende de oluyordu. Bak işten geliyordum, sadece yemek yapıyordum, yemek hazırlığını bitirene kadar vücudum ağrıdan C şekline geliyordu. Sırtım öyle bir ağrıyordu ki yani kambur gibi durmak zorunda kalıyordum. Normalde ben dimdik yürürüm. Normal bunlar canım

yükseğe bende uzanıyorum ağır kaldrmiyorum yer sofrasi koydugumuzda sofrayi bile esim topluyor ama bugun bos bulundum snrm sürükleyince bisey olmaz demistim uzandim dinleniyorim :KK43:

Ovu testin umut vaad ediyor 😍🤲

Hahaha daha oncede boyle olduggu olmustu aman benim durumun ne oldugu belli degil artik fikir olsun diye herseyi yapip paylasiyorum😂😂😂

Bende de oluyordu. Bak işten geliyordum, sadece yemek yapıyordum, yemek hazırlığını bitirene kadar vücudum ağrıdan C şekline geliyordu. Sırtım öyle bir ağrıyordu ki yani kambur gibi durmak zorunda kalıyordum. Normalde ben dimdik yürürüm. Normal bunlar canım

Kuzum sanki adet olcakmisim gibi alt karin agrim ve bel agrim birde beyaz akintim var epeydir ama yogun beyaz

X