- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.561
Geliyor 5 kardeşKuzum hayirli olsun diye dusunmek bende istiyorum ama dun kan testime negatif dedilervrsada bu ysadigim stresle gidivericek
Benimki 37 neden az acaba ya geç döllenme herhaldeKuzucum evet alt karın bölgem sancılanıyordu.
D dkugu canım 13. Gün 138 çıkmıştı şuan bilmiyorum pazartesi komtrolum olacak inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ❤
Dream1988 canım seninki %1milyon Allahın izniyle
@cadikusu35 canım negatif çıkmasına çok üzüldüm. Rabbim çok bekletmeden verir inşallah umudumuzu yitirmeyelim. Ben de 13 ay negatif gördüm.
Canım 3 gün boyunca durmak yok yola devam. Sonra da gün aşırı devam. Sabah erken saatler de çok verimli oluyormuş. Dinlenmiş sperm daha verimlidir diyorlar. Hemen duşa kalkma hemen idrara çıkma lütfen ve folik asit kullanmaya başla lütfen
Kuzum hayirli olsun diye dusunmek bende istiyorum ama dun kan testime negatif dedilervrsada bu ysadigim stresle gidivericek
Canım ben dün taptım ama negatifİnşallah güzel haberler al canım..
İsmini yzamadıklarım son durumlar ne haber verin
kan testin kaç geldi ki
Canım ben dün taptım ama negatif
Daha erken ama haftaya tekrar yapacağım inş.
Anladım canım en iyisi regl gününün geçmesini bekleCanım ben dün taptım ama negatif
Daha erken ama haftaya tekrar yapacağım inş.
Maşallah canım güzel benim eşimde yapmıştı 600 binlerdeydi doktor da şaşırdıkizlar esimin gecen ayki spermtahliliLaRisaCca @IsaBeLLa- Dream1988 Fit mutlu anne @mlknaz @MiyavKedi dlkkydlntpl Eki Görüntüle 2309363
Canım çatlamayın kist olma ihtimaline karşı çatlatma iğnesi yapması gerekmezmişsin ne rahat konuşmuş kist olabilir diye bide 3,5 cm yumurta hiç duymadım 18-20 ideal diye biliyorum yumurtalar çatlayıp içinde yumurta çıkar demiş inan onu da ilk duydum bir yumurta en fazla ikiye bölünür döllendikten sonra ikiz olur yani senin doktorun dediklerini hiç duymamıştım iki senedir bu işlerin içindeyimKızlar ya dr dedıkı senın yumurtalar catlama sevıyesıne gelmıs ıgne ıcın gec kalmısız 3 4 tane yumırta var dedı 3,5 cm dedı dedım yumurtamı yok o catlıcak ıcınden yumurtalar cıkıcak dedı yanı cogul gebelıkte olabılır catlamayıp kostte olabılır dedı anlamadım ben hamıle kalma ıhtımalım varmo sımdıovulasyon yaptım sımdı boyle cıktı akıl verın kutfen
Bende uc yumurtanın buyuklugu sag yada sol yumurtalık 3,5 cm dır dıye dusundum ucu de 3,5 cm olda 10 11 cm yumurtalık ıcınde bana sıkıntı yapmazmı kendılerı catlama sevıyesı ıcınde dedı valla buyuk sıyah yuvarlak bıseyın ıcınde kucuk kucuk yuvarlak uc yumurta vardıCanım çatlamayın kist olma ihtimaline karşı çatlatma iğnesi yapması gerekmezmişsin ne rahat konuşmuş kist olabilir diye bide 3,5 cm yumurta hiç duymadım 18-20 ideal diye biliyorum yumurtalar çatlayıp içinde yumurta çıkar demiş inan onu da ilk duydum bir yumurta en fazla ikiye bölünür döllendikten sonra ikiz olur yani senin doktorun dediklerini hiç duymamıştım iki senedir bu işlerin içindeyim
Bilmiyorum ama pek ümidim yok zaten biri kistymiş yumurtamım digeride kist bagladysa yine bişey yokCanım bazı insanlarda hiç belirti olmayabilir herkeste değişik oluyor
Gece birde batmam oldu agrım oldu sag böbrek tarafımda çok şiddetli uykudan bile uyandrdı agrı snra mesaj falan yaptım geçti bu neden oldu bilmiyorumCanım bazı insanlarda hiç belirti olmayabilir herkeste değişik oluyor
Bende yaptım bendede işe yaramadı hamile kalacak olan bence bunlara gerek yok diye düşünüyorum bende defalarca yaptım öyleCanım hiç üzülme çok samimi erkek arkadaşımın 32 milyon filandı sperm sayısı. Endişesini paylaşmıştı bizimle. Olmayacak heralde filan diyordu. Biraz da feminen bir çocukama onun eşi benden önce hamile kaldı
Hatta bize öğüt verdi. Çok afedersiniz biraz ayıp olacak ama kardeşiz burada hepimiz. Boşalmayı bacaklar omuzda şekilde yapıp biraz içerde beklemiş hemen çıkmamış. Sonra çıkınca kız altına yastık koymuş 1 saat öyle beklemiş. Gece boyu yerinden kalmamış. İlişkiden önce kız idrara gidiyormuş ki wc si gelmesin diye. Bizde bunların hiçbiri işe yaramadı
Aynen canım ne deseler denedim olmayınca olmuyor. Zamanı gelince demek kiBende yaptım bendede işe yaramadı hamile kalacak olan bence bunlara gerek yok diye düşünüyorum bende defalarca yaptım öyle
Canım benim keşke daha dikkatli olsan. İnşallah olumsuz bir durum yoktur. Ben çaydanlığı bile almaya korkuyorumKızlar ben demin kötü bisey yaptım snrm ya
Yeni yatak aldik biz baza yatağı eskisini kaldırdım antreye sürükleyerek götürdüm ve bi akıntı hissettim igne ucu kadar akintinin icinde pembelik vardı karın ağrım var zaten acaba varsa bisey sıkıntı mı oldu ki ya da adet mi olacam ki