Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki 37 neden az acaba ya geç döllenme herhalde

aynennnn kuzum 10 aydır kullanıyorum folic.ewlendiğimden beri hiç yermden kalkmam hep ertesi gün banyo yaparım.sabah hiç denemedik walla onu bu sefer deneyelimbakalım...

Canım çatlamayın kist olma ihtimaline karşı çatlatma iğnesi yapması gerekmezmişsin ne rahat konuşmuş kist olabilir diye bide 3,5 cm yumurta hiç duymadım 18-20 ideal diye biliyorum yumurtalar çatlayıp içinde yumurta çıkar demiş inan onu da ilk duydum bir yumurta en fazla ikiye bölünür döllendikten sonra ikiz olur yani senin doktorun dediklerini hiç duymamıştım iki senedir bu işlerin içindeyim

Bende uc yumurtanın buyuklugu sag yada sol yumurtalık 3,5 cm dır dıye dusundum ucu de 3,5 cm olda 10 11 cm yumurtalık ıcınde bana sıkıntı yapmazmı kendılerı catlama sevıyesı ıcınde dedı valla buyuk sıyah yuvarlak bıseyın ıcınde kucuk kucuk yuvarlak uc yumurta vardı

Kızlar ben demin kötü bisey yaptım snrm ya

Yeni yatak aldik biz baza yatağı eskisini kaldırdım antreye sürükleyerek götürdüm ve bi akıntı hissettim igne ucu kadar akintinin icinde pembelik vardı karın ağrım var zaten acaba varsa bisey sıkıntı mı oldu ki ya da adet mi olacam ki

Bende yaptım bendede işe yaramadı hamile kalacak olan bence bunlara gerek yok diye düşünüyorum bende defalarca yaptım öyle

Canım benim keşke daha dikkatli olsan. İnşallah olumsuz bir durum yoktur. Ben çaydanlığı bile almaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…