Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucum evet alt karın bölgem sancılanıyordu.
D dkugu canım 13. Gün 138 çıkmıştı şuan bilmiyorum pazartesi komtrolum olacak inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ❤
Dream1988 Dream1988 canım seninki %1milyon Allahın izniyle
@cadikusu35 canım negatif çıkmasına çok üzüldüm. Rabbim çok bekletmeden verir inşallah umudumuzu yitirmeyelim. Ben de 13 ay negatif gördüm.
Benimki 37 neden az acaba ya geç döllenme herhalde

Canım 3 gün boyunca durmak yok yola devam. Sonra da gün aşırı devam. Sabah erken saatler de çok verimli oluyormuş. Dinlenmiş sperm daha verimlidir diyorlar. Hemen duşa kalkma hemen idrara çıkma lütfen ve folik asit kullanmaya başla lütfen

aynennnn :sampiyon::sampiyon:kuzum 10 aydır kullanıyorum folic.:KK6:ewlendiğimden beri hiç yermden kalkmam hep ertesi gün banyo yaparım.sabah hiç denemedik walla onu bu sefer deneyelimbakalım...

Kızlar ya dr dedıkı senın yumurtalar catlama sevıyesıne gelmıs ıgne ıcın gec kalmısız 3 4 tane yumırta var dedı 3,5 cm dedı dedım yumurtamı yok o catlıcak ıcınden yumurtalar cıkıcak dedı yanı cogul gebelıkte olabılır catlamayıp kostte olabılır dedı anlamadım ben hamıle kalma ıhtımalım varmo sımdı 🥺 ovulasyon yaptım sımdı boyle cıktı akıl verın kutfen
Canım çatlamayın kist olma ihtimaline karşı çatlatma iğnesi yapması gerekmezmişsin ne rahat konuşmuş kist olabilir diye bide 3,5 cm yumurta hiç duymadım 18-20 ideal diye biliyorum yumurtalar çatlayıp içinde yumurta çıkar demiş inan onu da ilk duydum bir yumurta en fazla ikiye bölünür döllendikten sonra ikiz olur yani senin doktorun dediklerini hiç duymamıştım iki senedir bu işlerin içindeyim 🙄🙄

Canım çatlamayın kist olma ihtimaline karşı çatlatma iğnesi yapması gerekmezmişsin ne rahat konuşmuş kist olabilir diye bide 3,5 cm yumurta hiç duymadım 18-20 ideal diye biliyorum yumurtalar çatlayıp içinde yumurta çıkar demiş inan onu da ilk duydum bir yumurta en fazla ikiye bölünür döllendikten sonra ikiz olur yani senin doktorun dediklerini hiç duymamıştım iki senedir bu işlerin içindeyim 🙄🙄
Bende uc yumurtanın buyuklugu sag yada sol yumurtalık 3,5 cm dır dıye dusundum ucu de 3,5 cm olda 10 11 cm yumurtalık ıcınde bana sıkıntı yapmazmı kendılerı catlama sevıyesı ıcınde dedı valla buyuk sıyah yuvarlak bıseyın ıcınde kucuk kucuk yuvarlak uc yumurta vardı

canm testi yaptim dayanamadimmm @IsaBeLLa-
15689781476351222000669.jpg

Kızlar ben demin kötü bisey yaptım snrm ya :KK43:

Yeni yatak aldik biz baza yatağı eskisini kaldırdım antreye sürükleyerek götürdüm ve bi akıntı hissettim igne ucu kadar akintinin icinde pembelik vardı karın ağrım var zaten acaba varsa bisey sıkıntı mı oldu ki ya da adet mi olacam ki :olamaz: :110:

Canım hiç üzülme çok samimi erkek arkadaşımın 32 milyon filandı sperm sayısı. Endişesini paylaşmıştı bizimle. Olmayacak heralde filan diyordu. Biraz da feminen bir çocuk :KK70: ama onun eşi benden önce hamile kaldı :KK48:
Hatta bize öğüt verdi. Çok afedersiniz biraz ayıp olacak ama kardeşiz burada hepimiz. Boşalmayı bacaklar omuzda şekilde yapıp biraz içerde beklemiş hemen çıkmamış. Sonra çıkınca kız altına yastık koymuş 1 saat öyle beklemiş. Gece boyu yerinden kalmamış. İlişkiden önce kız idrara gidiyormuş ki wc si gelmesin diye. Bizde bunların hiçbiri işe yaramadı :KK70:
Bende yaptım bendede işe yaramadı hamile kalacak olan bence bunlara gerek yok diye düşünüyorum bende defalarca yaptım öyle

Kızlar ben demin kötü bisey yaptım snrm ya :KK43:

Yeni yatak aldik biz baza yatağı eskisini kaldırdım antreye sürükleyerek götürdüm ve bi akıntı hissettim igne ucu kadar akintinin icinde pembelik vardı karın ağrım var zaten acaba varsa bisey sıkıntı mı oldu ki ya da adet mi olacam ki :olamaz: :110:
Canım benim keşke daha dikkatli olsan. İnşallah olumsuz bir durum yoktur. Ben çaydanlığı bile almaya korkuyorum

X