- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.521
Aynen kasıkta batma akıntı var sanırım bıkacgıne catlıcakinsAllah cnm
yaaa çıkmaz mı ki lekenin uzerinden 3 gun gecti
cnm catlama seviyesine gelmiş demis değerlendir bence tutabilir niye tutmasin lh testin de pike yakın gözüküyor sanki
Ben hic anlamıyorum cnm bu sonuçlardan insAllah iyidir☺
olabilir kuzum goremedim demek çok sağol her soruma cevap veriyorsun meleksin sen ya çok tesekkurler benimde 5. gün bugün başladı ayyy aynı gün aynı belirttiler ❤❤❤Aşkım sana cevap vermiştim ama arada kaynadı heralde. Aşılamadan birkaç gün sonra hemen başladı göğüs ucu hassasiyeti yani çat iğnesinden sonra 5-6. güne denk geliyor
Bilgi paylaşımı için buradayız sonuçta canımolabilir kuzum goremedim demek çok sağol her soruma cevap veriyorsun meleksin sen ya çok tesekkurler benimde 5. gün bugün başladı ayyy aynı gün aynı belirttiler ❤❤❤
Cnm hızı morfolojısı falan yokmu onlarıda cekkizlar esimin gecen ayki spermtahliliLaRisaCca @IsaBeLLa- Dream1988 @bi prenses annesi @mlknaz M MiyavKedi dlkkydlntpl Eki Görüntüle 2309363
Bura hep 17 18 cm e gelince vuruyorlar iğneyi . Hormon testlerim baştan yapılmıştı. Hepsi normal çıktı canım.Günde 2 mm büyüyormuş ona göre hesaplıyorlar. Türkiyede kaç cm olunca vurunuyor?Canım bi hata olmasın. 17-18 mm e gelen yumurta çatlamaya hazır demektir. Hormon tahlili yaptı mı doktorun ? Östojen yükselmişse sağlıklı bir folikül gelişiyor demektir. LH yükselmişse çatlamaya hazırlanıyor demektir. Neye göre çatlatma iğnesi yapılacak ? 15 mm küçük bence henüz
kizlar esimin gecen ayki spermtahliliLaRisaCca @IsaBeLLa- Dream1988 @bi prenses annesi @mlknaz M MiyavKedi dlkkydlntpl Eki Görüntüle 2309363
canm.hareket hız degilmiCnm hızı morfolojısı falan yokmu onlarıda cek
Aa yurtdışında olduğunu bilmiyordum. Canım burada yumurta 18-20 mm aralığına gelince çatlatma iğnesi yapılıyor ve 32 saat sonra aşılama yapılıyor. Benim de öyle oldu. 4 yumurtam vardı hepsi 18 in üzerine çıkmıştı çatladığındaBura hep 17 18 cm e gelince vuruyorlar iğneyi . Hormon testlerim baştan yapılmıştı. Hepsi normal çıktı canım.Günde 2 mm büyüyormuş ona göre hesaplıyorlar. Türkiyede kaç cm olunca vurunuyor?
Canım kaç cm olmuş ymurtalar?Gosyerdı yumurtaları da sanırım bıyerde olustu ıcınde bır suru yumurta var catlama sevıyesınde dedı
evet canım ileri hareketlilik önemlicanm.hareket hız degilmi
5.gun sırf bu çiZgiye merakimdan yaptimBende hic anlamam ama iyi gibi gorunuyo bence
ama sen 15 mm dedin . Öyleyse bekleyeceksen 18 mm olana kadar normaldir oCanım kaç cm olmuş ymurtalar?
bizim yüzde 80 90 demi cnmevet canım ileri hareketlilik önemli
Evet hareketlilik yazıyordu tahlil sonucundabizim yüzde 80 90 demi cnm
Ya da belki pazara iğneyi verir ozamana da 18 mm ye ulaşmış olur sanırım sonrada aşılama der. Telefon bekliyoruz bakalım arasalar bi offffAa yurtdışında olduğunu bilmiyordum. Canım burada yumurta 18-20 mm aralığına gelince çatlatma iğnesi yapılıyor ve 32 saat sonra aşılama yapılıyor. Benim de öyle oldu. 4 yumurtam vardı hepsi 18 in üzerine çıkmıştı çatladığında
İnşallah günden güne koyulaştığını görücez canım5.gun sırf bu çiZgiye merakimdan yaptimEki Görüntüle 2309377
Sen de iyi ki varsın kuzummmYa da belki pazara iğneyi verir ozamana da 18 mm ye ulaşmış olur sanırım sonrada aşılama der. Telefon bekliyoruz bakalım arasalar bi offff
İyi ki varsınız kızlar yaadlkkydlntpl Dream1988 asli1993 LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom
5.gun sırf bu çiZgiye merakimdan yaptimEki Görüntüle 2309377
Evet hareketlilik yazıyordu tahlil sonucunda
canm sene iyiki varsin sıkma canini rabbim hayirlisi ile nasip etsin insalalhYa da belki pazara iğneyi verir ozamana da 18 mm ye ulaşmış olur sanırım sonrada aşılama der. Telefon bekliyoruz bakalım arasalar bi offff
İyi ki varsınız kızlar yaadlkkydlntpl Dream1988 asli1993 LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom
ay insalalh canimİnşallah günden güne koyulaştığını görücez canım