Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kasıkta batma akıntı var sanırım bıkacgıne catlıcak

Aşkım sana cevap vermiştim ama arada kaynadı heralde. Aşılamadan birkaç gün sonra hemen başladı göğüs ucu hassasiyeti yani çat iğnesinden sonra 5-6. güne denk geliyor
olabilir kuzum goremedim demek çok sağol her soruma cevap veriyorsun meleksin sen ya çok tesekkurler benimde 5. gün bugün başladı ayyy aynı gün aynı belirttiler ❤❤❤

Bura hep 17 18 cm e gelince vuruyorlar iğneyi . Hormon testlerim baştan yapılmıştı. Hepsi normal çıktı canım.Günde 2 mm büyüyormuş ona göre hesaplıyorlar. Türkiyede kaç cm olunca vurunuyor?

Bura hep 17 18 cm e gelince vuruyorlar iğneyi . Hormon testlerim baştan yapılmıştı. Hepsi normal çıktı canım.Günde 2 mm büyüyormuş ona göre hesaplıyorlar. Türkiyede kaç cm olunca vurunuyor?
Aa yurtdışında olduğunu bilmiyordum. Canım burada yumurta 18-20 mm aralığına gelince çatlatma iğnesi yapılıyor ve 32 saat sonra aşılama yapılıyor. Benim de öyle oldu. 4 yumurtam vardı hepsi 18 in üzerine çıkmıştı çatladığında

Ya da belki pazara iğneyi verir ozamana da 18 mm ye ulaşmış olur sanırım sonrada aşılama der. Telefon bekliyoruz bakalım arasalar bi offff

İyi ki varsınız kızlar yaa dlkkydlntpl Dream1988 asli1993 LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…