- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.541
Sayıyı anladm ama ılerı hareketlı falan kac mılyon goremedımcanm.hareket hız degilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayıyı anladm ama ılerı hareketlı falan kac mılyon goremedımcanm.hareket hız degilmi
Onu demedı o 3,5 cm olan catlıcak yumurtalar ordan cıkcak dedı catlarsa caylamazsa kıst olcakmısCanım kaç cm olmuş ymurtalar?
hareket %80 90 yazıyı canm sperm sayisi da 114milyon yazıyor anomalide %8Sayıyı anladm ama ılerı hareketlı falan kac mılyon goremedım
Evet canım bugün 15 mm olmuş işte. Yarına 17 olur ya yarın ya da pazar vurdurur iğneyi. Hatlar mı karıştı ne kuzumama sen 15 mm dedin . Öyleyse bekleyeceksen 18 mm olana kadar normaldir o
Sperm sayısı kotu dgl cnm uc gunluk oerhızle benım esımın 188 mılyonduhareket %80 90 yazıyı canm sperm sayisi da 114milyon yazıyor anomalide %8
Senın kac yumurtan olmus valla benım ıgne vermedı gec kalmısızsen vurdur barıEvet canım bugün 15 mm olmuş işte. Yarına 17 olur ya yarın ya da pazar vurdurur iğneyi. Hatlar mı karıştı ne kuzum
Gayet iyi canım değerler.hareket %80 90 yazıyı canm sperm sayisi da 114milyon yazıyor anomalide %8
Bende bugün 15 mm solda 9.47 sağda 2 olmuş canım.Şimdi haber bekliyoruz bebek merkezinden iğneyi yarın yada pazara vurdurup pazartesi aşılama yapabilirlermiş.Senın kac yumurtan olmus valla benım ıgne vermedı gec kalmısızsen vurdur barı
masalalhhh bizimkine 3 günlük perhizdiSperm sayısı kotu dgl cnm uc gunluk oerhızle benım esımın 188 mılyondu
çok sukurGayet iyi canım değerler.
Hadı ıns cnmBende bugün 15 mm solda 9.47 sağda 2 olmuş canım.Şimdi haber bekliyoruz bebek merkezinden iğneyi yarın yada pazara vurdurup pazartesi aşılama yapabilirlermiş.
Dr demıstır zatn ıns cnm hayırlısımasalalhhh bizimkine 3 günlük perhizdi
Eki Görüntüle 2309386
Alttaki dun 2. Yaptigim test aksam olan
Ustteki bu sabah yaptigim test
Laboquick
Ignenin 11. Gunu
Ya hu Allah izin verirse % 1 milyon dedim ya sana
Eki Görüntüle 2309386
Alttaki dun 2. Yaptigim test aksam olan
Ustteki bu sabah yaptigim test
Laboquick
Ignenin 11. Gunu
Canım 3 gün boyunca durmak yok yola devam. Sonra da gün aşırı devam. Sabah erken saatler de çok verimli oluyormuş. Dinlenmiş sperm daha verimlidir diyorlar. Hemen duşa kalkma hemen idrara çıkma lütfen ve folik asit kullanmaya başla lütfenkızlar ben dr geldim az önce benimki çatlamış bu akşam dan başlıyoruz çalışmalara inş tutur tutmazsa dr klomene başlarız dedi.
hayırlı olsun canımmm