- 28 Haziran 2019
- 437
- 523
- 34
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.281
İnşallah adet belirtisi değildirBenimde oyle devamda ediyor hala bembeyaz
Ben bu beyaz akıntıyı hamilelik belirtisi olarak biliyorum ama yanlış mıyım acaba?Benimde oyle devamda ediyor hala bembeyaz
benimde ignenin ilk gunlerinde olmustu cok az bugun 13.gunu simdi sadece az seffaf akintim varBenimde oyle devamda ediyor hala bembeyaz
Canım benim hiç fikrim yok inşallah öyledir ama netten baktım öyle bir bilgi yokBen bu beyaz akıntıyı hamilelik belirtisi olarak biliyorum ama yanlış mıyım acaba?
kcnci gün cnmYaptim atiyorum:)
Eki Görüntüle 2309115
kcnci gün cnm
kesinlikle var net çıkmış gozun aydin kan verdnmi cnm11 cnm
kesinlikle var net çıkmış gozun aydin kan verdnmi cnm
Ben bu beyaz akıntıyı hamilelik belirtisi olarak biliyorum ama yanlış mıyım acaba?
nerede yaptirdim testi şaka gibiKanda negatif cikti sonra tkrr idrar testi yaptim idrarda pozitif oldu yani iki idrar testi pozitfif kan negatif yarin sabahta yapicam paylasirim pozitif dusunebilmek adina kan testi yanlis bakildi diye dusunmeye calisiyorum cunku 15-20’dk icinde mail attilar sonucunu. Ya da bilmiyorum artk iki test te hatali mi
Canım. herkesin regl döngüsüne aşılama yapıldığı güne göre değişir. Ben aşılamanın 8. günü çatlatma oldum 10. günü aşılama. 28 günde bir adet görüyorum yani 18 gün sonraya denk geliyor ama doktorum 14 gün sonra test yap demişti
nerede yaptirdim testi şaka gibi
Benim 11 gün bile bu kadar net değildi çizgim hatta 13 . gün kahverengi akıntım gelmişti.Kanda negatif cikti sonra tkrr idrar testi yaptim idrarda pozitif oldu yani iki idrar testi pozitfif kan negatif yarin sabahta yapicam paylasirim pozitif dusunebilmek adina kan testi yanlis bakildi diye dusunmeye calisiyorum cunku 15-20’dk icinde mail attilar sonucunu. Ya da bilmiyorum artk iki test te hatali mi
momomu adında bile meynemet yok tatlimkaç cikti deger pekiMomo tip merkezi diye biryer gokturkte :/
Benim 11 gün bile bu kadar net değildi çizgim hatta 13 . gün kahverengi akıntım gelmişti.
İkinci idrar testinde koyulaşma var mıydı?
momomu adında bile meynemet yok tatlimkaç cikti deger peki
Hastanenin referans aralığı ne bilmiyorum ama 5 zaten şüpheli sayı bence 5 ve üzeri gebelik var demek benim bildiğim<5 yaziyo sadece
Eki Görüntüle 2309218
valla canım yarin tekrarla devlet hastanesine bence diğer yaptığın testide atarmsn<5 yaziyo sadece
Eki Görüntüle 2309218
Hayırlısı olsun canım ama 5 tam sınır çıkmış inşallah test yanıltır da artar değerinIkisini ayni gun yaptim ztn yani bgn 1 -2 saat arayla ilk idrar daha beklemisti o yuzden daha koyu ikincide de cikti ama..