Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şimdi biraz arastirdim da canm 5 supheli gozukuyor yarin yada bekleyebilirsen pazartesi tekrar kan ver ama o sırada bekleyebilirsen eğer pazartesyie kdr evde test yap köyuluguna göre bakarsın Dream1988

5 mi cikmis 5 ten kucuk mu cikmis anlamadm
Ki

imkansiz sen hamilesin başka düzgün birr yerde yaptir hcgyi canim

Of insallah canim ya cok heveslenmistim sok oldum dusukte olsa bir deger bekliyordum yani cunku hic 2. Cizgiyi bir gun bile bekletip ertesi gun bakardin yinede gormemistim. Bunlar hemen cikti 10 dakikada

Of insallah canim ya cok heveslenmistim sok oldum dusukte olsa bir deger bekliyordum yani cunku hic 2. Cizgiyi bir gun bile bekletip ertesi gun bakardin yinede gormemistim. Bunlar hemen cikti 10 dakikada
hemen çok.is renginden belli zaten canm sen morelini yüksek tut ve yarın başka yerde kan ver yada pazartesi

hemen çok.is renginden belli zaten canm sen morelini yüksek tut ve yarın başka yerde kan ver yada pazartesi
Tamam canim bu gece biraz dua okucam ibadet edicem sende dualarina beni katarsan cok sevinirim cok heveslenmistim boyle gorunce tabi herseyin hayirlisi Allahtan ileride belki bunlara gulup gececegiz bir hatira olarak kalicak.... umarim hayirli haberler ile gelirim

geliceksin insallah rabbim hayirlisi ile nasip etmistie insalalh birazdan namaz klicam kesinlikle dua edecegim

Allah hepimizin dualarini kabul etsin canim tum isteyenlere insallah heveslerimiz kursagimizda kalmasin cok tesekkur ederim hem ilgilendin hem moral verdin bana
ne zaman istersen buradayim canim tabiki ayni beklentimiz ayni en iyi biz anlarız birbirimizi kalmaz insallah rabbim sağlıkla hayırla nasip etmistir insalalh

Allah sağlıkla kucağına almayo nssip etsin canım çok sevindim. Biraz belirtilerden bahsedebilir misin ☺
İnan bana gram belirti olmadı belirti aramayın hala bile elle tutulur bi belirti yok. Bu zamana kdar kendimi her hamile sandığımda boşuna psikolojik şeyler yapmışım. Sadece ara sıra kasıklarıma sancı girdi oda gözle görülğr değil mesela bi gün ağırı giriyodu ertesi gün ağırmıyodu gibi gibi bide ben nedense çok su içiyorum. Başka belirti yok

Hanımlar dua edın banada yarın dr kontrolum var yumurtalar buyumustur ıns oglumub kaybından sonra saglık sorunlarına gomuldum yasama sevıncım bıle gıttı zor zamanlar yasadım yasıyorum hayırlısıyla yenıden hamıle kalabıleyım bırde dogurabıleyım saglıkla oda benım ıcın cok zor allah hepııze saglıklı evlatlar vereın

Hayır kuzucum benim de öyle çıkmıştı zaten doktorum değerden direk kaç haftalık olduğunu bile bildi. Çok normal
Ayy canım ağzından bal damlıyor maşallah. Peki şuan değerin kaça yükseldi yarın tekrar kan vericem acaba ne kadar yükseldi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…