- 16 Eylül 2019
- 1.214
- 2.323
- 31
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.301
şimdi biraz arastirdim da canm 5 supheli gozukuyor yarin yada bekleyebilirsen pazartesi tekrar kan ver ama o sırada bekleyebilirsen eğer pazartesyie kdr evde test yap köyuluguna göre bakarsınDream1988
o tarafi bende pek anlamadim diğer testin nasil çıktı cnm5 mi cikmis 5 ten kucuk mu cikmis anlamadm
Ki
o tarafi bende pek anlamadim diğer testin nasil çıktı cnm
imkansiz sen hamilesin başka düzgün birr yerde yaptir hcgyi canimIki testi birden gormek isteyenler icin smdi cektim ikinci yaptigim daha acik renk olan
Eki Görüntüle 2309227
imkansiz sen hamilesin başka düzgün birr yerde yaptir hcgyi canim
Geldim geldimmm bende beklemedyim bugün iğnenin 14. Günüydü bat 25 eylül....
hemen çok.is renginden belli zaten canm sen morelini yüksek tut ve yarın başka yerde kan ver yada pazartesiOf insallah canim ya cok heveslenmistim sok oldum dusukte olsa bir deger bekliyordum yani cunku hic 2. Cizgiyi bir gun bile bekletip ertesi gun bakardin yinede gormemistim. Bunlar hemen cikti 10 dakikada
Tamam canim bu gece biraz dua okucam ibadet edicem sende dualarina beni katarsan cok sevinirim cok heveslenmistim boyle gorunce tabi herseyin hayirlisi Allahtan ileride belki bunlara gulup gececegiz bir hatira olarak kalicak.... umarim hayirli haberler ile gelirimhemen çok.is renginden belli zaten canm sen morelini yüksek tut ve yarın başka yerde kan ver yada pazartesi
geliceksin insallah rabbim hayirlisi ile nasip etmistie insalalh birazdan namaz klicam kesinlikle dua edecegimTamam canim bu gece biraz dua okucam ibadet edicem sende dualarina beni katarsan cok sevinirim cok heveslenmistim boyle gorunce tabi herseyin hayirlisi Allahtan ileride belki bunlara gulup gececegiz bir hatira olarak kalicak.... umarim hayirli haberler ile gelirim
geliceksin insallah rabbim hayirlisi ile nasip etmistie insalalh birazdan namaz klicam kesinlikle dua edecegim
ne zaman istersen buradayim canim tabiki ayni beklentimiz ayni en iyi biz anlarız birbirimizi kalmaz insallah rabbim sağlıkla hayırla nasip etmistir insalalhAllah hepimizin dualarini kabul etsin canimtum isteyenlere insallah heveslerimiz kursagimizda kalmasin cok tesekkur ederim hem ilgilendin hem moral verdin bana
Kızlar sizde aşılamaya geçmeden önce yumurta çatlamış mı diye baktılar mı?
Bende hiç bakılmıyor da kafama takıldı
İnan bana gram belirti olmadı belirti aramayın hala bile elle tutulur bi belirti yok. Bu zamana kdar kendimi her hamile sandığımda boşuna psikolojik şeyler yapmışım. Sadece ara sıra kasıklarıma sancı girdi oda gözle görülğr değil mesela bi gün ağırı giriyodu ertesi gün ağırmıyodu gibi gibi bide ben nedense çok su içiyorum. Başka belirti yokAllah sağlıkla kucağına almayo nssip etsin canım çok sevindim. Biraz belirtilerden bahsedebilir misin ☺
Ayy canım ağzından bal damlıyor maşallah. Peki şuan değerin kaça yükseldi yarın tekrar kan vericem acaba ne kadar yükseldi bilmiyorumHayır kuzucum benim de öyle çıkmıştı zaten doktorum değerden direk kaç haftalık olduğunu bile bildi. Çok normal
İnşallah bebiş vardır canım. Stres yapma. Rabbim hayırlısını versin.Allah hepimizin dualarini kabul etsin canimtum isteyenlere insallah heveslerimiz kursagimizda kalmasin cok tesekkur ederim hem ilgilendin hem moral verdin bana