- 14 Aralık 2018
- 242
- 401
- 53
- 36
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #11.301
aşılama yapıldı kızlar geriye 14 gün beklemesi kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlı olsun kuzum bu ay müjdeni al inşallahaşılama yapıldı kızlar geriye 14 gün beklemesi kaldı
Hadi hayırlısı canm Allah gönlüne göre versin insallah beklerkende sabir versinaşılama yapıldı kızlar geriye 14 gün beklemesi kaldı
Hayırla sonuçlanır İnşallah. Sperm sayısı hakkında bir şey dedi mi doktor? Soğuk muydu aşılama nın yapıldığı yer?aşılama yapıldı kızlar geriye 14 gün beklemesi kaldı
sağol canım spermler için bir sıkıntı yok sayı vs iyi bakalım inş. güzel sonuçlanır. evet soğuk oluyormuş birde işlem sonrası bekletmediler bir kaç dk sonra kalktm.Hayırla sonuçlanır İnşallah. Sperm sayısı hakkında bir şey dedi mi doktor? Soğuk muydu aşılama nın yapıldığı yer?![]()
Hayırlısı olsun canım ya niye bekletmediler keşke kalkmasaydin ısrarcı olsaydın senden daha iyi biliyor olmaları lazımsağol canım spermler için bir sıkıntı yok sayı vs iyi bakalım inş. güzel sonuçlanır. evet soğuk oluyormuş birde işlem sonrası bekletmediler bir kaç dk sonra kalktm.
Gün gün gelismelerini yazarsın bize canımsağol canım spermler için bir sıkıntı yok sayı vs iyi bakalım inş. güzel sonuçlanır. evet soğuk oluyormuş birde işlem sonrası bekletmediler bir kaç dk sonra kalktm.
tecrübe oldu banada canım bir daha aşılama olursam eğer kalkmam zatenHayırlısı olsun canım ya niye bekletmediler keşke kalkmasaydin ısrarcı olsaydın senden daha iyi biliyor olmaları lazım
Pardon canim ben sen igne vurdun diye biliyordum o yuzden dedimBalım ben iğne vurulmadım göğüs hassasiyeti dışında bi durum yok. O da bende yumurtlama sonrası başlar adete kadar sürer, yani adet belirtisi
Hiç önemli değilPardon canim ben sen igne vurdun diye biliyordum o yuzden dedim
Dis gebelik mi oldu canim senin ki. Nereye yerlesmisBenim beta hcg 3200 olmuş. Doğru yerde olsa böyle düzgün artarmazdı![]()
Rabbim hepimizin hakkinda hayirli mubaregini nasip etsin insaallah canim. Hersey vaktini bekliyorHiç önemli değilbilinmezlerle beklemedeyim
AmiiiinnnRabbim hepimizin hakkinda hayirli mubaregini nasip etsin insaallah canim. Hersey vaktini bekliyor
Cope gitmeyecek Allahin izniyle kuzum. Mucize olacak insaallah. Sen zaten bu ay olsun istemiyordun. Olursa surpriz olacak senin icin. Sen duani edip beklemeye devamcanım sadece 1 tanesi canlı şuanda.onun akibeti de 5 gün içinde belli olacak. Belki transfer bile olamayacak. O kadar iğne, o kadar muayene çöpe gidecek.
Senin dış gebelik mi oldu canım. Son gelişme mi
Peki senin hiç ağrın var mıydı normalde dış gebelikte çok kasık ağrısı oluyomuş
Dis gebelik mi oldu canim senin ki. Nereye yerlesmis
Aynen canım. Tedaviye hazır değildim ama en azından bir kaç yumurta dondurulur tekrar bu kadar iğne kullanmam diyordum. Ama dondurulmaya bir şey kalmadı. İlaçlar duygusal anlamda bayağı sinir, duygusallık, baş ağrısı,mide bulantısı yaptı canım. Tekrar bunları yaşama endişesi üzücü. Ama ne yapalım herşey de bir hayır var. Nefes aldıkça umudumuz, inancımız var.Cope gitmeyecek Allahin izniyle kuzum. Mucize olacak insaallah. Sen zaten bu ay olsun istemiyordun. Olursa surpriz olacak senin icin. Sen duani edip beklemeye devam
Üzüldüm ya. Bu kez sıkıntı olmaz diye umutluydum. Rabbim yardımcın olsun.Evet canım. Düşmesi için iğne oldum
Yok cnm olması gereken yerde beta hcg değerine göre kese oluşmadı daha çok yeni olduğu için ağrım da yok
Evet cnm sap yumurtalığıma yerleşmiş orda kese oluştu
Metatraksat iltihapli romatizma hastalarinin kullandigi dusuk doz bir kemoterapi ilaci canim. Vuran hemsirenin vurma sekli vok onemli. Cunku yagli bir igne. Bende vuruldum dis gebelikte. Ve hastanede sadece 1 hemsireye yaptiriyorlardi o igneyi. Ilk baslara beta yukseliyor sonra dusuyor canim. Benim sol tupum o yuzden tikali cikti rahim filminde.İlaç öyle normal bir ilaç değil. Kemoterapi ilacıymış hastanede yaptılar o kadar yandıki popom acısı çok fena. Bu ilaçla beta hcg düşmeye başlamalıymış burdan okuduklarıma göre 4. Ve 7. Gün beta hcg ölçülüp bakılmalıymış. Drum cuma gel betana bakıcaz dedi.
Yok kuzum ya sap yumurtalıkta çok net var kese. Değerim 3200 bu değere göre olması gereken yerde yokk üç tane dr da aynı şeyi dedi
Ses çıkmadı canım. Sessizlik iyiye işarettir diye düşünüyorumC Capanin Gururu Teyom canım senin biricik yumurtadan haber var mı?