• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım bende baya bi umutsuzum 2. Asilama için başka bir merkez araştırıyorum 🙃 kafamda deli sorular 😣
Hiiiiiççç belli olmaz kuzum belki bu ay tutar bilemeyiz merkezlerin yorumlarıno oku zaten biz de bilinçlendik doktorları yönlendiriyoruz 😁

Genelde yapmaz kist ama çok nadir yaptığı da oluyo adet olmazsan git hemen baksınlar
adet olunca ikinci aşılama ya başlayacağız zaten
Ben işte olduğum için gün bana o kadar erken başlıyo kii 🥺
ben de işteyim ama bak 10. gün kanda çıkar mı diye düşünüyorum ihtimal düşük sen idrara bakıp hoop yelkenleri indiriyorsun olmaz canına yazık

Sen neden umutsuzsun?yumurta da çatlamış ne güzel 🤗
Ay canım ya hep 10 ve üzeri yazıyor nette benimki sınırda. Bi de çatlamış bile olsa hamilelik olunca artıyormus ya o yüzden umutsuzum birde hiç hissetmiyorum olmucak gibi hissediyorum. Adet olmaya hazırlamaya çalışıyorum kendimi yıkım çok olmasın diye ☺️

Ay canım ya hep 10 ve üzeri yazıyor nette benimki sınırda. Bi de çatlamış bile olsa hamilelik olunca artıyormus ya o yüzden umutsuzum birde hiç hissetmiyorum olmucak gibi hissediyorum. Adet olmaya hazırlamaya çalışıyorum kendimi yıkım çok olmasın diye ☺
Hiçbir farklılık yok mu?

adet olunca ikinci aşılama ya başlayacağız zaten
ben de işteyim ama bak 10. gün kanda çıkar mı diye düşünüyorum ihtimal düşük sen idrara bakıp hoop yelkenleri indiriyorsun olmaz canına yazık
Evet ya beklicem artık kan da vermicem sonuç beklerken ömrümden ömür gidiyo valla

Back
X