- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #11.081
Yok dr dedı ıyıkı demıs normalde uc kayıpyan sonra yapılıyor kadın doguma gıtmıstım benKendiniz mi istediniz yapılmasını, hangi bölüm yapıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok dr dedı ıyıkı demıs normalde uc kayıpyan sonra yapılıyor kadın doguma gıtmıstım benKendiniz mi istediniz yapılmasını, hangi bölüm yapıyor
Devlettemı yaptırıyorsun sen cnm ozelde 10 15 bını buluyormusTransferde de para öder miyiz bilmiyorum canım. Şuana kadar 1300 ilaç+900 de yumurta toplama ücreti yani toplamda 2200 TL ödedik. Sonrasında da ödersek o zaman toplam ücreti söylerim
Anladım canım kayıpların için üzgünüm geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede sağlıkla gebe kalırsınYok dr dedı ıyıkı demıs normalde uc kayıpyan sonra yapılıyor kadın doguma gıtmıstım ben
Ins hamıle kalıt 24 lu haftaları gecebılır kucagıma alırım cnm ıns hepımız annr olabılırıxAnladım canım kayıpların için üzgünüm geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede sağlıkla gebe kalırsın![]()
Ben üniv. Hastanesinde devlet destekli yaptırıyorum canımDevlettemı yaptırıyorsun sen cnm ozelde 10 15 bını buluyormus
Anladım cnm tup bebege gecmek ıcın kac asılama tutmaması lazım bızım burda drvlet dedteklı tup bebek basla merkezde var oda 1 sene bekleme varBen üniv. Hastanesinde devlet destekli yaptırıyorum canım
2 tutmayan aşılamadan sonra devlet desteğine hak kazanıyorsun canım. Bu arada tutmayan aşılamaların üniv. De olması zorunlu değil. Özelde de yaptırmış olsan raporları getirerek tüp bebeğe başlayabiliyorsun.Anladım cnm tup bebege gecmek ıcın kac asılama tutmaması lazım bızım burda drvlet dedteklı tup bebek basla merkezde var oda 1 sene bekleme var
Ozelde ılaclar karsılanıyomus sadece cnm gene 10 12 bın ıstıyolarmıs2 tutmayan aşılamadan sonra devlet desteğine hak kazanıyorsun canım. Bu arada tutmayan aşılamaların üniv. De olması zorunlu değil. Özelde de yaptırmış olsan raporları getirerek tüp bebeğe başlayabiliyorsun.
Hayr canm normal kan veriyosun koldan 4 5 tüpCanım pıhtılaşma parmaktan kanla bakılan test mi? Ayrı bir test mi yaptılar
3 dusukten sonra doktorum artik arastirman gerekiyir dedi bende yaptirdim çıktıBunları yaptırmayı siz mi istediniz yoksa doktorunuz mu gerek gördü. Kendim için düşünüyorum ama gerek var mı bilemiyorum :/
Hangi gende sıkıntı çıktı. Bende yaptırmıştı m mthfr c677t heterezigot çıktı bende3 dusukten sonra doktorum artik arastirman gerekiyir dedi bende yaptirdim çıktı
Canm sanirim vsrmis bende ama yuksek degildi cunku kendiliginden gebe kaldim ve 20 hafta boyunca hic sorunum yoktu normal dogum yaptim doktora sordum sonradan pihtilasmaya meyilli olanlarda olusabiliyormus ben ilkinde pihtilasmam olmadigindan eminimNasıl bebek kaybından sonra pıhtılasma oluyor ya genetık genlerden gecıyor yada kendı kenlerımız olusturuyor dıye bılıyorum ben bunu drunuzmu soyledı benımde agrım sancımmgeldı dogummyaptım rahımmagzınyetmezlıgı dıyolar buyuk ıhtımal herseyı dıyen var 1 bucuk sene oldu bır senedır ıstıyoruzz olmadı
Bnde ılk bebekte pıhtılasmam oldugunu bılmıyorum kayıptan sonra tesaduf dr yaptırınca cıktı ğekı bıey kullanıyormusunCanm sanirim vsrmis bende ama yuksek degildi cunku kendiliginden gebe kaldim ve 20 hafta boyunca hic sorunum yoktu normal dogum yaptim doktora sordum sonradan pihtilasmaya meyilli olanlarda olusabiliyormus ben ilkinde pihtilasmam olmadigindan eminim
Ben henüz hiç hamile kalamadım canım. O yüzden gerek görmezler şimdilik sanırım3 dusukten sonra doktorum artik arastirman gerekiyir dedi bende yaptirdim çıktı
Anladim ama yaptrsanda bi zarari yok varsa da en azindan dusuk yasamadan engel olursun ona gore ilac kullanirsin keske bende ilk dusukten sonra yatırsaydım ikinciyi kucagima alirdim belkide gec kaldim ben malesefBen henüz hiç hamile kalamadım canım. O yüzden gerek görmezler şimdilik sanırım
Hayr bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim ayriyeten 2 aydir folik asit kullaniyorum doktor gebe kalonca igne ve ilaclara baslariz dediBnde ılk bebekte pıhtılasmam oldugunu bılmıyorum kayıptan sonra tesaduf dr yaptırınca cıktı ğekı bıey kullanıyormusun
Haklısın canım.Anladim ama yaptrsanda bi zarari yok varsa da en azindan dusuk yasamadan engel olursun ona gore ilac kullanirsin keske bende ilk dusukten sonra yatırsaydım ikinciyi kucagima alirdim belkide gec kaldim ben malesef
Tüp bebekte önlem olatak veriyolar zaten diyr biliyorum cnm benBen henüz hiç hamile kalamadım canım. O yüzden gerek görmezler şimdilik sanırım
Çok sevindim canım. İnşallah güzel olur herşeyKızlar bu arada dr a gittim geldim progesteron ve beta hcg istedi. Sonuçlar iyi çıktı. Ben corasprin kullanıyordum cloxende kullanmalısın dedi. Şimdi aldım ilaçlarımı. Allahım şifa versin inşallah,![]()