- 20 Aralık 2008
- 1.739
- 4.619
- 658
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #11.061

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman yapılcak cnm transfer hadı ıns ıkız ucuz olsun kalıtelı emrıyolar olsunKızlar 7 yumurta toplandı. Hayırlısı inşallah. Sanırım taze transfer yapacaklar. Eve geldim dinleniyorum
Kırmızımı cnm sen calısıyosan rapor al bıraz yat progestan al keseyı gorunce pruluyon ıgne ıste dusuk olmaması ıcınKızlar benim yine lekelenmem oldu ya![]()
Evet kırmızıya dönüktü. İğne değilde normal hap söyledi dr. Acaba başka bir nobetci dr a gitsem mi bilemedimKırmızımı cnm sen calısıyosan rapor al bıraz yat progestan al keseyı gorunce pruluyon ıgne ıste dusuk olmaması ıcın
Kese gozukurmu bılmıyorum ama progestan baska kese olmadan ıgne yaparlarmı bılmem sen ısnyapma bnce su kanamaşarögıdene kdr dınlen bebekler tutunmaya calısıyo bence strese gırmeEvet kırmızıya dönüktü. İğne değilde normal hap söyledi dr. Acaba başka bir nobetci dr a gitsem mi bilemedim
20 hhaftalık benımde kaybım var erken dogum sen neden kaybettn cnm bende bugun sabah ıgne oldum bende de pıhtılasma var ıkı genımdeMerhaba hanimlar bende bu ay klomen Ve catlatma ignesi kullandim bugun iğnenin 4. Günü test yapmama 10 gun var cok sabirsizim insallah tutmustur yaa 2 yil oldu evleneli daha once bir bos gebelik 1 20 haftalik 1 de 6 haftalik kayiplarim oldu ve pihtilasma çıkti insallah bu sefer olursa igne kullanacagim Allah herkesin yardımcısı olsun dua edelim birbirimize canlarim
Merhaba hanimlar bende bu ay klomen Ve catlatma ignesi kullandim bugun iğnenin 4. Günü test yapmama 10 gun var cok sabirsizim insallah tutmustur yaa 2 yil oldu evleneli daha once bir bos gebelik 1 20 haftalik 1 de 6 haftalik kayiplarim oldu ve pihtilasma çıkti insallah bu sefer olursa igne kullanacagim Allah herkesin yardımcısı olsun dua edelim birbirimize canlarim
20 hhaftalık benımde kaybım var erken dogum sen neden kaybettn cnm bende bugun sabah ıgne oldum bende de pıhtılasma var ıkı genımde
Ben 20 haftalikti kizdi cok saglikliydi ilk gebeligimdi hic anlamadım enfeksiyonum vardi idrar yolunda birden suyum geldi doktor suyu bitiyor yasamaz dedi ben normal dogum yaptim olu dogdu bebegim enfeksiyondan suyu patlamis dedi sanirim o normal dogum sonrasi pihtilasmam olustu 5 ay sonra tekrar gebe kaldim 6 haftalikti birden kanama basladi kalp atisi hersey vardi ama 2 hafta kanama yasadim gelisme olmadi kurtaj oldum bi 6 ay sonra tekrar gebe kaldim bu seferde bos gebelikmis sonra tahlil yaptim pihtilasma çıktı 6 ay gecti 4 aydir korunmuyorum insallah bu sefer olur canm biraz uzun oldu kusura bakma20 hhaftalık benımde kaybım var erken dogum sen neden kaybettn cnm bende bugun sabah ıgne oldum bende de pıhtılasma var ıkı genımde
Canm universite hastanesinde ucretsiz yaptirfim kan verdim esimle de genetik test verdik o temiz cikti ama bende pihtilasma cikti hamile kalinca günlük kan sulandırıcı kullanicamPıhtılaşma olduğunu nasıl öğrendiniz ?
Unv hastanesınde test yaptırdımPıhtılaşma olduğunu nasıl öğrendiniz ?
Nasıl bebek kaybından sonra pıhtılasma oluyor ya genetık genlerden gecıyor yada kendı kenlerımız olusturuyor dıye bılıyorum ben bunu drunuzmu soyledı benımde agrım sancımmgeldı dogummyaptım rahımmagzınyetmezlıgı dıyolar buyuk ıhtımal herseyı dıyen var 1 bucuk sene oldu bır senedır ıstıyoruzz olmadıBen 20 haftalikti kizdi cok saglikliydi ilk gebeligimdi hic anlamadım enfeksiyonum vardi idrar yolunda birden suyum geldi doktor suyu bitiyor yasamaz dedi ben normal dogum yaptim olu dogdu bebegim enfeksiyondan suyu patlamis dedi sanirim o normal dogum sonrasi pihtilasmam olustu 5 ay sonra tekrar gebe kaldim 6 haftalikti birden kanama basladi kalp atisi hersey vardi ama 2 hafta kanama yasadim gelisme olmadi kurtaj oldum bi 6 ay sonra tekrar gebe kaldim bu seferde bos gebelikmis sonra tahlil yaptim pihtilasma çıktı 6 ay gecti 4 aydir korunmuyorum insallah bu sefer olur canm biraz uzun oldu kusura bakma![]()
Dondurulmayacakmış canım. Sanırım 5 gün sonra yapılacak transfer. İnşallah tutunur canım. Tek mi çift mi transfer ederler bilmiyorum. Umarım emriyolar yaşar ve kaliteli olur.Ne zaman yapılcak cnm transfer hadı ıns ıkız ucuz olsun kalıtelı emrıyolar olsun
Pıhtılaşma parmaktan alınarak yapılan test mi canım. Yoksa başka türlü müUnv hastanesınde test yaptırdım
İnşallah ciddi bir sıkıntı yoktur canım. Dinlen ve stres yapmamaya çalış. Dualarımız seninleKızlar benim yine lekelenmem oldu ya![]()
Canım pıhtılaşma parmaktan kanla bakılan test mi? Ayrı bir test mi yaptılarCanm universite hastanesinde ucretsiz yaptirfim kan verdim esimle de genetik test verdik o temiz cikti ama bende pihtilasma cikti hamile kalinca günlük kan sulandırıcı kullanicam
Bolbol dua et kuzum ıns olumlu dusun guzel kalıtrlı tatlıs bebeklerın olusucakntransferın yapılcak kaca denk geldı pekı hersey dahıl tup bebekmfıyato bende uc dort ay olumsuz olurda tup e gecmeyı dusunuyorum pıhtılasma kan testı 1 ayda cıkıyor sonuc cnmDondurulmayacakmış canım. Sanırım 5 gün sonra yapılacak transfer. İnşallah tutunur canım. Tek mi çift mi transfer ederler bilmiyorum. Umarım emriyolar yaşar ve kaliteli olur.
Kendiniz mi istediniz yapılmasını, hangi bölüm yapıyorUnv hastanesınde test yaptırdım
Transferde de para öder miyiz bilmiyorum canım. Şuana kadar 1300 ilaç+900 de yumurta toplama ücreti yani toplamda 2200 TL ödedik. Sonrasında da ödersek o zaman toplam ücreti söylerimBolbol dua et kuzum ıns olumlu dusun guzel kalıtrlı tatlıs bebeklerın olusucakntransferın yapılcak kaca denk geldı pekı hersey dahıl tup bebekmfıyato bende uc dort ay olumsuz olurda tup e gecmeyı dusunuyorum pıhtılasma kan testı 1 ayda cıkıyor sonuc cnm
Bunları yaptırmayı siz mi istediniz yoksa doktorunuz mu gerek gördü. Kendim için düşünüyorum ama gerek var mı bilemiyorum :/Canm universite hastanesinde ucretsiz yaptirfim kan verdim esimle de genetik test verdik o temiz cikti ama bende pihtilasma cikti hamile kalinca günlük kan sulandırıcı kullanicam