- 20 Mart 2011
- 13.874
- 32.448
- 798
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #10.841
Benim yumurta kendiliğinden çatlamış, yine de olacak aşılama. Yakaladık mı kaçırdık mı bilemiyorum ama istenen boyutta değildi moralim bozuldu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 tane yumurtan mi vardı canım. Ne zaman aşılama olucakBenim yumurta kendiliğinden çatlamış, yine de olacak aşılama. Yakaladık mı kaçırdık mı bilemiyorum ama istenen boyutta değildi moralim bozuldu![]()
Testleri boşuna harcama canım doktoru dinleKızlar testım bu ama pco oldugu ıcın erken falanmı salgılıyo ben anlamadım bu ısı ya ultrasonda 16,5mm falandı
Canım bana çok süpriz oldu evet tutması için olasılıklar çoktu ama kanama olup devam etmesi Allaha bin şükür. Rabbim herkese nasip etsin çok dua ediyorum burdaki herkese
Yumurtalar ayın 1 inde çatladı ben 10. Gün öğlen test yaptım hiçbişe çıkmadı. Testi çantama attım ara ara çıkarıp bakıyodum akşam o kadar zor gözle görülen bir çizgi gördümki tabi beklediği için çıktı dedim bi tanr daha yaptım ondada zor gözüküyordu ama görüyodum bişe hatta arkadaşıma gitmiştim o akşam ona gösterdim bana güldüErtesi gün sabah yaptım yine çok silik ama daha iyi anlaşılıyordu. sonra gittim kanda baktırdım arkadaşımda varmış lan gerçekten dedi
Canım sağlıkla kucağına altebrik ediyorum.
Hayrlisi olsun canım insAllahBenim yumurta kendiliğinden çatlamış, yine de olacak aşılama. Yakaladık mı kaçırdık mı bilemiyorum ama istenen boyutta değildi moralim bozuldu![]()
Yok yapmam zaten daha cnm sabaha 18 19mm olır catlamadıysa ıgnenolurum artık buarada acaba dun ılıskı oldu bgn yapmıcam yarın dr un ultrason a gore yapsam daha ıyı dımıTestleri boşuna harcama canım doktoru dinle ☺
Kac mmdı kı catlamıs cnm kendısı catlaması ıyı bısey ama ıns ılıskı olmustur tutarBenim yumurta kendiliğinden çatlamış, yine de olacak aşılama. Yakaladık mı kaçırdık mı bilemiyorum ama istenen boyutta değildi moralim bozuldu![]()
Canım ben fostimon diye bir iğne kullanmıştım o ban yaramamıştı. Bu sefer klomenle hamile kaldımigne kullanmismiudin
anladim cnm hayurli olsun klomeden sonra igne vurundumuCanım ben fostimon diye bir iğne kullanmıştım o ban yaramamıştı. Bu sefer klomenle hamile kaldım
Coksevindim hayirlisi olsunFit mutlu anne inşallah canım
L loveinsect teşekkür ederim ☺☺
Dasmeer canım benim 3 sağda 3 solda yumurta oluştuğu için çatlatma iğnesi vermedi dr. Kendileri çatladı
amiin canım inşallahHayrlisi olsun canım insAllah
Bilmiyoruz işte kuzum en son 16.5 ti. Olgunlasmasa çatlamazdi dedi doktorum Hayırlısı artık aşılama oldum boşuna boşunaKac mmdı kı catlamıs cnm kendısı catlaması ıyı bısey ama ıns ılıskı olmustur tutar
Bir yumurta salı günü 16.5 ti bugün geldik ki çatlamış biraz önce oldum aşılama1 tane yumurtan mi vardı canım. Ne zaman aşılama olucak
Hayırlısı olsun canım. Hayırlı haberler inşallah. Ayaklarını sıcak tut dinlenme imkanın varsa dinlen bugünBir yumurta salı günü 16.5 ti bugün geldik ki çatlamış biraz önce oldum aşılama
Hayırlısı olsun canım. Hayırlı haberler inşallah. Ayaklarını sıcak tut dinlenme imkanın varsa dinlen bugün
Aşılamadan sonra 4. Gün canım.Canım senin kaçıncı günün
12 14 arasi test yapın diyorlar hatta 14tensonra daha iyimisKızlar salı akşam çatlama iğnesi vuruldum etkisi ne zaman geçer
İğnenin etkisi 12 günden sonra geçer fakat test yapmak icin 14 günun gecmesini bekle canımKızlar salı akşam çatlama iğnesi vuruldum etkisi ne zaman geçer