• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yumurta kendiliğinden çatlamış, yine de olacak aşılama. Yakaladık mı kaçırdık mı bilemiyorum ama istenen boyutta değildi moralim bozuldu 😔
1 tane yumurtan mi vardı canım. Ne zaman aşılama olucak

Canım bana çok süpriz oldu evet tutması için olasılıklar çoktu ama kanama olup devam etmesi Allaha bin şükür. Rabbim herkese nasip etsin çok dua ediyorum burdaki herkese

Yumurtalar ayın 1 inde çatladı ben 10. Gün öğlen test yaptım hiçbişe çıkmadı. Testi çantama attım ara ara çıkarıp bakıyodum akşam o kadar zor gözle görülen bir çizgi gördümki tabi beklediği için çıktı dedim bi tanr daha yaptım ondada zor gözüküyordu ama görüyodum bişe hatta arkadaşıma gitmiştim o akşam ona gösterdim bana güldü 😂 Ertesi gün sabah yaptım yine çok silik ama daha iyi anlaşılıyordu. sonra gittim kanda baktırdım arkadaşımda varmış lan gerçekten dedi 😂😂😂🤣🤣🤣

Canım sağlıkla kucağına al 🤗😍 tebrik ediyorum.

Benim yumurta kendiliğinden çatlamış, yine de olacak aşılama. Yakaladık mı kaçırdık mı bilemiyorum ama istenen boyutta değildi moralim bozuldu 😔
Kac mmdı kı catlamıs cnm kendısı catlaması ıyı bısey ama ıns ılıskı olmustur tutar

Kızlar selamlaaarrr canan karatay omega3 ‘ ün rahim dolaşımına ve beslenmesine iyi geldiği üremeyi destekleyip döllenmeyi kolaylaştırdığını söylemiş ben zaten kullanıyodum bitmişti tekrar aldım bilginize çalıştığım doktora da sordum hayatın her aşamasında çok gerekli normalde o kadar balık tüketemeyiz ve aldığımız balıklar kızartılıp pişirildiği için yararlı yağlar çok azalır takviye almak lazım dedi öpüldünüüüüüzzz 💋

Back
X