• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amiin canım inşallah

Bilmiyoruz işte kuzum en son 16.5 ti. Olgunlasmasa çatlamazdi dedi doktorum Hayırlısı artık aşılama oldum boşuna boşuna
Oldunmu asılamayı hayırlısı cnm benınd tutmustur bnmde 16,5 bugun yarın buyur ıns

Mrb kizlar
Dun catlama ignesinin 12 gunu beta 61 cikti sizce hamilemiyim
Degerim duşuk mu🙄🙄
Bu değere göre hamilesin canım hayırlısı olsun. 12. Gün olduğu için değerin düşük olması çok normal iki gün sonra ikiye katlanması gerekiyor 🙏🏻

Cnm sen ne durumdasın 16,5mm yumurta vardı sabah benım yarın sabah gıdıcem rahımmıcı de 11mm dedı dr
Ben gitmedim daha kuzum çatlatma iğnesinin 6. Günündeyim bekliyorum 12. Gün test yaparım umudum yok ama bakalım hayırlısı inşallah

Büyümüştür kuzum sen niye bu kadar korkuyosun gün geçtikçe büyüyo yumoşlar 😍
Ay nebılm cnm sureklı olmsz seyler duymaktan valla yoruldm heralde aranızda en son ıgne olcak ben mı kaldım 🤣yatın sabaha olurum ıns ıgne dımı

Ay nebılm cnm sureklı olmsz seyler duymaktan valla yoruldm heralde aranızda en son ıgne olcak ben mı kaldım 🤣yatın sabaha olurum ıns ıgne dımı
İnşşaalllahhh kuzum içini serin tut elden ne gelirse yaptın ve olacak inan ❤️❤️

İnşşaalllahhh kuzum içini serin tut elden ne gelirse yaptın ve olacak inan ❤❤
Okdr dolmusum kı artık aglıyorum boyle suan bıle dua edıyorum hepımıze allahım bızlere ssglıkla hayırlı evlat versın dogurabılelım

stres yapıyorsun sanki canım yapma rahat olman lazım bak bende varım daha cumartesi tekrar kontrol henüz 10 ml ve 9 ml dedi ufaklar yumoşlar bekliyorum aşılama için ilk aşılama 🤗

stres yapıyorsun sanki canım yapma rahat olman lazım bak bende varım daha cumartesi tekrar kontrol henüz 10 ml ve 9 ml dedi ufaklar yumoşlar bekliyorum aşılama için ilk aşılama 🤗
Kacıncı gunun benım 17.gun cnm 16,5mm tatlı yumosum ay doldum 1 bucuk senedır acı cekıyorum cnm bebegımı unutamıyorum arada gelıyolar baba umutluyım ıns hayırlısıyla gızel olacak

Kacıncı gunun benım 17.gun cnm 16,5mm tatlı yumosum ay doldum 1 bucuk senedır acı cekıyorum cnm bebegımı unutamıyorum arada gelıyolar baba umutluyım ıns hayırlısıyla gızel olacak

10. gün canım benim bende şubatta 2 sene dolcak bebek isteyeli tam bir yıl önce bir kez hamilelik geçirdim oda 9. haftada kalbi durdu. zor süreçler bunlar ama ben inanıyorum hayırlı haberi alıcaz 🙏

aşılama mı olcak senin ilk mi

10. gün canım benim bende şubatta 2 sene dolcak bebek isteyeli tam bir yıl önce bir kez hamilelik geçirdim oda 9. haftada kalbi durdu. zor süreçler bunlar ama ben inanıyorum hayırlı haberi alıcaz 🙏

aşılama mı olcak senin ilk mi
Benımde tam ıkı yıl oldu ıöımyıl once ocak ayında hamıöemoldugumu ogrenmıstım 20 haftalıkmerken dogumla kaybettm pıhtılasma varmı sende pekı buay olmazsa asılama olcam cnm 1 senedır de ınanılmaz yumurtlamaamam adetlerım bozuldu daha once yoktu

Back
X