• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok bakmadan yaptı. Adetin 21. Günu kanda bakıyor normal de ama asılamada bakmadı. Benimde aklıma stresten sormak gelmedi çatlamaynca kist oluyor 1 ay beklemek zorunda kalıyorum
Kuzum nasıl yani aşılama çatlatma iğnesi vuruluyor 36 saat sonra çatlasa da catlamasa da yapılıyor öyle mi yani?
21. gün kanda progesteron ile mi anlaşılıyor?
Ayy ne karışık işler büyüdü mü yok çatladı mı oy oyy 🙄

Kuzum nasıl yani aşılama çatlatma iğnesi vuruluyor 36 saat sonra çatlasa da catlamasa da yapılıyor öyle mi yani?
21. gün kanda progesteron ile mi anlaşılıyor?
Ayy ne karışık işler büyüdü mü yok çatladı mı oy oyy 🙄
Valla canım benim bakmadı yani bakıp ona göre mi yapılıyor asilama hiç bilmiyorum. Yani şöyle de var 36 değil de 38 40. Saat tede catlayabilir.

Valla canım benim bakmadı yani bakıp ona göre mi yapılıyor asilama hiç bilmiyorum. Yani şöyle de var 36 değil de 38 40. Saat tede catlayabilir.
Ben de hiç bilmiyorum valla burdan öğreniyorum yine birkaç bilgi. Allah yardımcımız olsun valla zor süreç yüzümüz gülsün artık 🙏

Ben de hiç bilmiyorum valla burdan öğreniyorum yine birkaç bilgi. Allah yardımcımız olsun valla zor süreç yüzümüz gülsün artık 🙏
Amin canım ya zor süreç gittikçe zorlaşıyor. İnşallah bugünler yerini güzel haberlere bırakacak 🙏🏻

Hadi gözün aydın çok sevindim umut oldun bize
Canım bana çok süpriz oldu evet tutması için olasılıklar çoktu ama kanama olup devam etmesi Allaha bin şükür. Rabbim herkese nasip etsin çok dua ediyorum burdaki herkese

kaçıncı gün idrarda silik gördün
Yumurtalar ayın 1 inde çatladı ben 10. Gün öğlen test yaptım hiçbişe çıkmadı. Testi çantama attım ara ara çıkarıp bakıyodum akşam o kadar zor gözle görülen bir çizgi gördümki tabi beklediği için çıktı dedim bi tanr daha yaptım ondada zor gözüküyordu ama görüyodum bişe hatta arkadaşıma gitmiştim o akşam ona gösterdim bana güldü 😂 Ertesi gün sabah yaptım yine çok silik ama daha iyi anlaşılıyordu. sonra gittim kanda baktırdım arkadaşımda varmış lan gerçekten dedi 😂😂😂🤣🤣🤣

Ne sanssızım ya dr doguma gıtmıs
Canım haber et bizi

Canım bana çok süpriz oldu evet tutması için olasılıklar çoktu ama kanama olup devam etmesi Allaha bin şükür. Rabbim herkese nasip etsin çok dua ediyorum burdaki herkese

Yumurtalar ayın 1 inde çatladı ben 10. Gün öğlen test yaptım hiçbişe çıkmadı. Testi çantama attım ara ara çıkarıp bakıyodum akşam o kadar zor gözle görülen bir çizgi gördümki tabi beklediği için çıktı dedim bi tanr daha yaptım ondada zor gözüküyordu ama görüyodum bişe hatta arkadaşıma gitmiştim o akşam ona gösterdim bana güldü 😂 Ertesi gün sabah yaptım yine çok silik ama daha iyi anlaşılıyordu. sonra gittim kanda baktırdım arkadaşımda varmış lan gerçekten dedi 😂😂😂🤣🤣🤣

Canım haber et bizi
igne kullanmismiudin

Olabilir canım ama öğleden sonra git bence benim doktorum beni öyle cagiriyordu.
Cumartesi gel dedıde bana bn sabah gelım dedm bılıyom cunku buyur öğleden sonra gıtmem cnm dr kovalar valla bugun ılıskı olmasın heralde goguslerım hafıf acıyo

Kızlar testım bu ama pco oldugu ıcın erken falanmı salgılıyo ben anlamadım bu ısı ya ultrasonda 16,5mm falandı

Eklentiler

• 99D7BDBD-4B8C-46F4-AF27-2BC81131DBB5.webp
    99D7BDBD-4B8C-46F4-AF27-2BC81131DBB5.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 35
Back
X