Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E sen bilinclisin neden doktor değiştirmedin çocuk azarlar gibi taktın ne demek Şaka gibi
İşte iş yerime yakın diye gidiyorum izin almam zor oluyo yorumları da iyiydi ama bilinçli olunca işini ne kadar iyi yaptığını tartabiliyosun maalesef yapmıyolar

Valla kafama yatmadımı beg hep degıstm dr uc dort dr degıstm sımdıye kdr buayda olmazsa degısıp adılamaya gecıcem saglıkcısınnbıde sen boyle drla devm etme stres yapar ısınımduzgun yapsnn ıyıcembakdn onlara ztn olmadn para gelsın derdınde cogu kokseye guven yok

Hepsinin ayrı tedavi planı var birine başlıyosun kafana yatmıyo diğeri başka bişeye takılıyo ordan oraya sürükleniyoruz bıktım yoruldum valla ya

Hepsinin ayrı tedavi planı var birine başlıyosun kafana yatmıyo diğeri başka bişeye takılıyo ordan oraya sürükleniyoruz bıktım yoruldum valla ya
Her bırıde farklı bısey soyluyo ıste kfan ıyıce karısıyor herkes degısık cok pahalalıara gıdemıyorum bende evıme yakın a godıyorum anca burda bellı drlar var Allah sonumuzu hayır etsın

İşte iş yerime yakın diye gidiyorum izin almam zor oluyo yorumları da iyiydi ama bilinçli olunca işini ne kadar iyi yaptığını tartabiliyosun maalesef yapmıyolar
Dur bakalım kuzum inşallah her şey yolunda ilerler nette okumuştum uzunca bi zaman her Akşam nar yemiştim ben de rahim kalınlığı için

Her bırıde farklı bısey soyluyo ıste kfan ıyıce karısıyor herkes degısık cok pahalalıara gıdemıyorum bende evıme yakın a godıyorum anca burda bellı drlar var Allah sonumuzu hayır etsın
Aminnn canım amin inşallahhh allah işini aşkla yapanlarla karşılaştırsın

Kuzum ben daha önce hiç ölçtürmemistim ne kimyasal ne başka hiç gebe kalmadım. Dün 10 dedi kalınlık için. Ama bir buçuk ay her akşam bir kase nar yedim
Nar doğal progestronmuş zaten alıyorum progestan ilacını ben de migrosta %100 doğal buldum onu alıp içiyorum çalıştığım için akşamları ayıklamak zor oluyo

Çok mu kanaman benim kuzenimin çok kanaması oldu bebek hala yaşıyodu hatta bugün doğum yaptı
Küçük ped takmıştım onın yarısı dolmuştu canım
Ne kadar bi kanama belki yerleşmedir

Yerleşme regliye iki gün kala olmazki
Nekdr kanama geldı ko cnm cokmu yerlesmemı erkenndglmı adet ıcın
Daha önce çatlatma iğnesi yaptığımdada 12. Günde regli olmuştum Yine çatladıktan sonra 12. Gün bugün

dr çok önemli canım susma zaten söyle. Aynen değiştirsen nereye gidiceksin gittiğin yerde ne olucak her ay zaten zaman kaybı.
iyi tarafı böyle zamanla herşeyi öğreniyorsun bilince müdehale ediyorsun :)
benimde geçen ay ilk aşılama olacaktı taşınma nedeniyle hastane değiştirmek zorunda kaldık tabi yeni dr gittim önceden uygulanan herşeyi anlattım kullandıkladımı klomen letu menagon gonal f yumurta takibi pek dinlemek istemedi zaten. tedaviye başlıcaz klomen yazdı ilaç dedim bak ben onu 4 ay içtim bende işe yaramıyor artık tek yumurta oluşur siz aşılamayı tek yumurta ile yapacaksanız hiç içmesemde aynı şey dedim. inat etti her ay aynı olamaz dedi. bende rahim ince kalabiliyor dedim ohoo kime dedim
sonuç kntrol günü tek yumurta ve 7ml rahim duvarı bana tutmuş yumutta geliştirici iğne verio tek günlük sonraki günde çatlatma iğnesiymiş. 18ml di yumurta ve tekdi bana dioki arkadan yumurta gelir bilemeyiz. tavukmuyum ben her sabah yumurta çıkartıcam allahım ne gündü dedim kalsın ben istemiyorum söyledim söylicemide ama regl olunca gittim nasıl istiyorsan dedi iğne dedim iğne yazdı. kendimde eczaneden estrofem aldm kullanıcm bakalım bu ay ilk aşılama inşallah başarıcaz işlemi bu defa

Hadı ya ah cnm ne dıyım ıns devamı gelmez ya 20 cıktı dedın ıns kokyasal olmas

Niye olmasın canım regl zamanı olan var reglden beş gün önce olan var belli olmuyor İnşallah devamı gelmez her ihtimale karşı ayaklarını yüksekte tut

Yahu doktor değilim ama arkadan küçük ml yumurtalar büyürse gelir o da çatlayan yumurta onu çürütmezse. Sıfırdan yumurta nasıl geliyormuş bi tane iğne nasıl yumurta yapıyormuş Ey Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…