Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2308792 Kızlar bu günde test yaptım çatlatma iğnesi 13 gün 3 gündür böyle gittikcede koyulaşıyor sanki artık iğne etkisi kalmış olamaz herhalde
ay çok heycanli bak gibi anne ben geldim diyor ya sağlıkla alin dua edin banada nolur bence hemen yarın kan verin:)))

İnşallh benım yumurtamım birini kist bağlamış diğeride Sağlıklı çatladıgını nasıl anlarım
Bende yavaştan yavaştan akıntı başladı mesela. Belli ki yumurta oluşacak akıntıyı takip etmek llazım ama Cuma günü zaten randevum var dr. da bakacak kaç mm olmuş diye.
Canımm hoşgeldinnn
Hoşbuldum canımmm Bugün iğnem geldi hadi hayırlısı. Günler geçmiyor şimdiden. Her seferinde ilk defa yaptırıyormuşum gibi aynı his var içimde.

klomenmi kullanıyorsunuz sizde

slm kızlar bir şey soracam dün adetimin 11.günüydü ilk defa gideyim yumurtalıklarıma baktırayım dedim sol da yumurtam varmış 15 mm dedi cuma günü tekrar istedi.1 Yumurta olması az mı kızlar..bir de çatlama olmazsa dr dan iğne istesem mi?bu arada 2 yıllık evliyim bir kere hamile kaldım 8 haftalıkken kalp atışı durduğu için kürtaj oldum 6 ay korunduk 10 aydır korunmuyoruz.

Canım yumurtanın sayısından çok verimliliği önemli

Anladım cnm ıns hayırlısı olaun heepımızın hakkında bızde hamıle kalırız stresten bende artık adet duzenın bozuldu ılk bebegımı kaybetmıstım cok saglık sorunu yasadım mafoldum 20 haftalık kayıp yasadım sımdı ugrasıyorum hamılelık ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…