Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birşey diicem ben rüyamda kedi ile uyuduğumu gördüm sabah namazında kalkttım test yaptım negatif demiştim ya size şuan bakıyorum çok hafif zorla görünen bi çizgi var acaba normalde bebek olmasa orada çizgi olur mu?

Resimde görünmeye de bilir belki, Allahım yaaa o kadar çok istiyorum ki çöpten aldım birden bakasım geldi olmayan çizgiyi görmeye çalışmıyordur inşallah bu gözler 😔

Eklentiler

• IMG_20190918_170654.jpg
    IMG_20190918_170654.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 105
Kızlar cuma 13.gun yumurtalar olgunlasmamıs derse dr daha ıstenılen sevıyede degılse nasıl yol ızlenıyor beklenıyormu bırdahakı ayamı bırakıyor

Resimde görünmeye de bilir belki, Allahım yaaa o kadar çok istiyorum ki çöpten aldım birden bakasım geldi olmayan çizgiyi görmeye çalışmıyordur inşallah bu gözler 😔
Kuzucum hiç görünmüyor 2 gün sonra tekrar dene bence varsa daha belirgin olacaktır :dua:
Kızlar cuma 13.gun yumurtalar olgunlasmamıs derse dr daha ıstenılen sevıyede degılse nasıl yol ızlenıyor beklenıyormu bırdahakı ayamı bırakıyor
Canım kesin olgunlaşmıştır ama olgunlaşmamışsa olgunlaşmasını bekleyeceksiniz. Yani muhakkak bir kaç gün içinde olgunlaşacaktır. Olgunlaşmadan çatlarsa önümüzdeki aya kalır. Ama kalmaz inşallah içini ferah tut lütfen :KK200::KK19:

Bana 2. Çizgi görünüyor gibi geldi ama, kaçıncı günü yaptınız testi?

Kızlar , bugün 14. Günümdü, testte sabah yine tek çizgi gördüm. Hafif ağrılarım var rahim tarafında, bir de hafif Kahverengi akinti oldu . Adet ağrısı galiba, bakalım yarın hastaneye gidicem. Artık diğer aşılamalara kaldı hayaller.

Kuzucum hiç görünmüyor 2 gün sonra tekrar dene bence varsa daha belirgin olacaktır :dua:

Canım kesin olgunlaşmıştır ama olgunlaşmamışsa olgunlaşmasını bekleyeceksiniz. Yani muhakkak bir kaç gün içinde olgunlaşacaktır. Olgunlaşmadan çatlarsa önümüzdeki aya kalır. Ama kalmaz inşallah içini ferah tut lütfen :KK200::KK19:
Ikı ay once cok erken catladı 22.gunnadet oldum gecen ayda sanırım hıc olusmadı 43 gunde tarlusalla adet oldum normal yolldan hamıle kaldım ılk ama sanırım bunyem ıyıce bozuldu😭korkuyorum artık yumurtam olgunlasmaz dıye

Kızlar , bugün 14. Günümdü, testte sabah yine tek çizgi gördüm. Hafif ağrılarım var rahim tarafında, bir de hafif Kahverengi akinti oldu . Adet ağrısı galiba, bakalım yarın hastaneye gidicem. Artık diğer aşılamalara kaldı hayaller.
İnşallah senin testte çıkmayıp kanda çıkanlardan olur 😔

merhaba bende bu ay klomen kullandim 12. gün gittigimde hicbirsey yok dedi çok kötü oldum 16. gün tekrar cagirdi yani pazartedi gitgmde 22mm yumurtam olmusmus solda çok iyi görünüyor dedi catlayacak nerdeyse dedi ve iğne verdi vuruldum bugun 3. gunum beklemedeyim

Hayır ben hiç klomen kullanmadım. Dr. öyle bişey demedi.. Tek yumurtam oluyor ama o da sağlıklı oluyormuş. Yine de nasip olamadı canım 3 keredir. 3 ay aradan sonra 4. ye başlayacağız nasipse.
anladim kendiliginden olusuyor galiba hayirli sonuclar olur bu sefer inşallah

merhaba bende bu ay klomen kullandim 12. gün gittigimde hicbirsey yok dedi çok kötü oldum 16. gün tekrar cagirdi yani pazartedi gitgmde 22mm yumurtam olmusmus solda çok iyi görünüyor dedi catlayacak nerdeyse dedi ve iğne verdi vuruldum bugun 3. gunum beklemedeyim
Ilgınc 12.gun olmayan yumurta 4 gun sınra nasıl 22 mm olmus masallah cnm ya bıtanemı olgunlasmıs ınsallah tutmustur o gunmu oldu ıgnen cnm hayırlısı ıns

Ilgınc 12.gun olmayan yumurta 4 gun sınra nasıl 22 mm olmus masallah cnm ya bıtanemı olgunlasmıs ınsallah tutmustur o gunmu oldu ıgnen cnm hayırlısı ıns
şöyle bi durum var 12. gün benim doktorum izindeydi yerine suratsiz sanki zorla doktorluk yapiyormus gibi bir bayan doktor vardı mecbur ona gittim bakti ultrasonda ondan önce alet elinden düşürdü garip garip hareketler 2 saat biseye bakamadi sonra hicbiseh yok 16. günü gelirisin dedi yüzüme bile bakmadan gonderdi çok şükür büyümüş bence 12. gün 15 16 mm deydi tahminimce yani okdr kısa zamanda birden asla buyumez evet 16. günü iğne oldum doktorum soldakine daha çok odaklandi sagda varsa bile pek bahsetmedi hemen iğne vurul 4 gun iliski dedi nerdeyse catlayacak çok iyi bir yumurta olusmus dedi inşallah tutmuştur canım

X