Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr merhaba bu gün tekrar idrar testi yaptım. Alttaki dünkü 11. Günün testi. Üstteki de 12.gün bu gün yani. Koyuldu sanki dimi ? Artık 12. Günde iğne etkisi olmaz herhaldeEki Görüntüle 2308682
Eki Görüntüle 2308792 Kızlar bu günde test yaptım çatlatma iğnesi 13 gün 3 gündür böyle gittikcede koyulaşıyor sanki artık iğne etkisi kalmış olamaz herhalde
13. günde bu kadar koyuluk hamileliktir. Benimkiler 11. günde silikleşirdi.12 günde bişey klamazdı.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Benımde Pazartesi günü hormon testi günüm var yumurtlarım olmuş mu diye bakılacak nasipse
Benim her seferde 1 yumurtam oluyor.İnşallah kusursuz büyür bakalım.

13. günde bu kadar koyuluk hamileliktir. Benimkiler 11. günde silikleşirdi.12 günde bişey klamazdı.Güzel haberlerini bekliyoruz.

İnşallh benım yumurtamım birini kist bağlamış diğeride Sağlıklı çatladıgını nasıl anlarım

Herkese hayırlı günler dilerim kızlar.
Canımm hoşgeldinnn
İnşallh benım yumurtamım birini kist bağlamış diğeride Sağlıklı çatladıgını nasıl anlarım
Kuzucum bak yumurta çatladığında şeffaf uzayan sümük gibi bir akıntı oluyor ve hafif de kasık ağrısı oluyor. Bu şekilde ya da ovülasyon testi ile takip ederek anlayabilirsin

Kacıncı gununuz benım 11 bugun dr a gıdene kadaar ovulasyonla bakayım dedım hanı yok daha hoc koyulasma normalde benımde 18 20 gunumde koyulasıyor
Ben pko olduğum için bugun adetim 16. Günü 21. Günü Pazartesi doktora gdcem bilmiyorum ovulasyon testi hiç kullanmadım galiba yumurtlarım belli bir büyüklüğe ulaşmadan adet oluyorum yoksa hamile olurdum 1,5 yıldır uğraşıyorum

İnşallah kuzucum Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben 11.gün test yapmıştım çıkmıştı

Arkadaşlar bu konuda hiç bilgim yok saçma bir soru ise kusura bakmayın lütfen. Çatlatma iğnesini normalde yumurtası çatlayan birine yapıyorlar mı ? Yoksa sadece yumurta çatlamasında sorun olanlara mı yapıyorlar ?

Canımm hoşgeldinnn

Kuzucum bak yumurta çatladığında şeffaf uzayan sümük gibi bir akıntı oluyor ve hafif de kasık ağrısı oluyor. Bu şekilde ya da ovülasyon testi ile takip ederek anlayabilirsin
Anladm o meni yada mezi değil demi ben inanın bilmiyorum oyle şeyler gelince de gusül alıyorum ondandır diye yumurtam çatlasa hamıle kalrdm çatlamıyor galiba hiç kasık agrım olmadı daha adetım 16. Günü klomende kullandım

Ben çatlamasında sorun olanlara yapılıyot diye biliyorum çatlıyorsa gebelik oluşuyor çünkü ama yanlış da biliyor olabilirim ınanın bilmiyorum çatlama ignesi yumutra belli bir büyüklüğe gelince yapıyorlar

Canımm hoşgeldinnn

Benim çatlatma iğnesi yapmadan önceki gün öyle bir akıntım geldi dedim heralde çatladı dr a gittiğimde çatlamadığını gördüm. Ondan sonrada öyle uzayan bir akıntı gelmedi

Canım benim , eğer sen heray düzenli adet görüyorsan muhakkak ki yumurtan gelişiyor,çatlıyor ki adet görüyorsun. Yoksa adet görmezsin. Kuzucum hani biz kadınların normal akıntısı olur ya.. Beyaz olur şeffaf olur sarı renkte olur. O akıntılar sümük gibi olmaz yani böyle sakız gibi uzayan sümüksü akıntılar değildir. Yumurta çatladığında böyle bir akıntı olur. Ya da eczanelerde ovülasyon testi dediğimi yumurtanın çatladığı zamanı bilmemizi sağlayan testler var. Bu testlerden de alarak takip edebilirsin

Benim çatlatma iğnesi yapmadan önceki gün öyle bir akıntım geldi dedim heralde çatladı dr a gittiğimde çatlamadığını gördüm. Ondan sonrada öyle uzayan bir akıntı gelmedi ☹
Evet canım benim de çatlatma iğnesinden sonra geldi bütün kadınlarda gelir.

Hayır Canım yapmıyorlar. Bu iğnenin amacı, yumurtanın çatlayacağı anı bilip buna göre gebelik tedavisi uygulamak. Yoksa yumurtanın ne zaman çatladığını bilemez tahmini tedavi görmüş oluruz. Yani yumurta çatlamadan yapılıyor.

Adetim düzensiz pkoyum çünkü bilmiyorum gerçekten ovulasyon testi hiç denemedim ama önümüzdeki ay deneyeceğim teşekkür ederim bilgnz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…