- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #9.921
Fsh tan dolayı mı pco dedi sana doktorNasıl yencez cnm benım yenı oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fsh tan dolayı mı pco dedi sana doktorNasıl yencez cnm benım yenı oldu![]()
Ultrasonda da kucuk kucuk yumurta goruntusu vardı sanırım ondan dedıFsh tan dolayı mı pco dedi sana doktor
Hadi gözün aydın canım benim inşallah tutacak merak etmeKızlaaar 5 ide çatlamış. Çok mutlu oldum ☺☺ inşallah tutar. heipimizin inşallah hayırlısı ile bu sene yüzü gülsün. Hepiniz dualarımdasınız.
Kuzucum Allah hakkınızda hayırlısını versin güzel haberlerini bekliyorumHic deme yaa. Hic ise gelmek istemiyorum valla. Biraz daha toparlandim sayilir. Haftaya Persembe gununu bekliyorum ?
Bebişimm
Aminn inşallah kuzum benim Rabbim hepimize hayırlısını en kısa zamanda nasip etsin inşallahUmutlu Anne Bekleyiste canım ben anestezisiz çekildim 2 defa . Evet ağrı oldu ama dayanılmaz bir ağrı deyildi zaten bir anlıktı ama anestezili daha güzel uyanıyosun ve bitmiş oluyor
hsg den sonraki 3 ay hamile kalma şansı da artıyor. Benim ilk gebeliğim hsg çekildiğim ay olmuştu. Allah hakkında hayırlısını versin canım ❤
NasılsınHadi gözün aydın canım benim inşallah tutacak merak etme ❤
Kuzucum Allah hakkınızda hayırlısını versin güzel haberlerini bekliyorum ❤
Bebişimm❤
Belki pko yoktur benim bildiğim pko var oluyor zaten kişide ayrıca bende genetik kuzenimde de var mesela . İnşallah evlat sahibi olmak bize de nasip olurNasıl yencez cnm benım yenı oldu![]()
Evet canım ben çektirdim geçen ayMerhaba kızlarnasılsınız ? Aranızda rahim filmi çektiren var mı ?
Valla kucuk kucuk yumurtalar vardı cnm ultrasonda yumurtam nezaman buyucego bellı olmuyor ve catlamıyor artıkBelki pko yoktur benim bildiğim pko var oluyor zaten kişide ayrıca bende genetik kuzenimde de var mesela . İnşallah evlat sahibi olmak bize de nasip olur![]()
Ben doğuştan pcoluyumBelki pko yoktur benim bildiğim pko var oluyor zaten kişide ayrıca bende genetik kuzenimde de var mesela . İnşallah evlat sahibi olmak bize de nasip olur![]()
Sagol canım insallahÇektirdikten sonra mıhamile kaldın? Sağlıkla al kucağına inşallah
![]()
Bende dogustan ablamda ayni sekildeBen doğuştan pcoluyumlh yüksek oluyo pcolularda
O yumurtalar buyumedigi icin kucuk kucuk kistler oluyo canim , benim de var surekli , ama buna ragmen hamile kalabiliyosun , bu hamileligimde doktor 4 mm kist var ama onemli degil bebege zarar vermez dedi kendi kendine de eridi kist olmasina ragmen kalmisim yaniValla kucuk kucuk yumurtalar vardı cnm ultrasonda yumurtam nezaman buyucego bellı olmuyor ve catlamıyor artık
Kac aydır kalamadım cnm neyı yanlıs yapıyorım bılmıyorum zamanımı degıl yadaO yumurtalar buyumedigi icin kucuk kucuk kistler oluyo canim , benim de var surekli , ama buna ragmen hamile kalabiliyosun , bu hamileligimde doktor 4 mm kist var ama onemli degil bebege zarar vermez dedi kendi kendine de eridi kist olmasina ragmen kalmisim yani
OYle tabi her nasip vaktine esirdir. O da onu beklemiş demek ki .Sagol canım insallah ❤ Ben iki bucuk sene once cekdirmisdim iki tupumde acikmis gebe kalamamin bunla bi ilgisi yokmus cogu kisi rahim filminden sonra kolay kalirsin demisti doktorum da dahil ama simdi nasip oldu
Zaten genetik doğuştan diye biliyorum ben de pkoyu bizde de iki kişi de var . Ama onun da çeşitleri varmış . İnşallah daha fazla bekletmeden bize de nasip olurBende dogustan ablamda ayni sekilde
Allah ol dedigi vakit oluyo kuzum bende 5 yil bekledimKac aydır kalamadım cnm neyı yanlıs yapıyorım bılmıyorum zamanımı degıl yada
Insallah canimZaten genetik doğuştan diye biliyorum ben de pkoyu bizde de iki kişi de var . Ama onun da çeşitleri varmış . İnşallah daha fazla bekletmeden bize de nasip olur![]()
Benim durumumda tuhaflıklar var ben bildim bileli pkolu yum hatta nisan mayıs gibi tahlillerimdede pkolu olduğum tescillendi ancak daha sonra kullandığım macunlardan falan heralde lh değerim normale döndü. En son geöen ay tahlil yaptırdım tüm değerlerim normaldi.
Peki ablanızın çocuğu var mi ? Evet çeşit çeşit kiminin hormonsal kiminin kistsel sorunuInsallah canim ❤Evet bn zayifim sivilce var adet duzensizligi var , ablam kilolu sivilce yok adet duzensiz cesit cesit duzenli adet gorenlerde varmis