• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ablamin malesef olmadi canim ilk evliligi 6. Senesinde bitti , simdi de yeni evli daha 1 sene olmadi umutla bekliyoruz o da tedaviye basliycak tekrar
İnşallah olur 🤲🏻İnsülin direnci vitamin eksikliği ve kilo vermemiz gerekiyor benim kilom var veremiyorum

Cok sevindim canım benim kesin cözüm tüpbebek , maddi acıdan zorlasa da yaptıgına degiyor basarı oranı cok yüksek bir de çipbebek li oluyomus basarı oranı cok daha yüksek , görümcemde cok ugrastı en son tüpbebek yaptılar cok sükür tuttu 2 gün önce aldık haberini hemde yası 35 insallah sende erersin muradına 🙏🏻😍😍
Masaallah. Allah tamamina erdirdin insaallah canim. Genetik tanimli tup bebek hemen hemen 15000 i buluyormuş canim. Once bi normal tup bebegi deneyelim de insaallah onlara gerek kalmaz

Merhaba kızlar 🤗nasılsınız ? Aranızda rahim filmi çektiren var mı ?
Ben 2 defa anestezisiz cektirdim canim. Cok agrili oldu benimki. Hastaneyi ayaga kaldirdim 2 sinde de. Ama agri cekmeyenlerde var. Kullanilan yonteme ve alete gore degisiyormus. Anestezisiz hic tavsiye etmem

Ben 2 defa anestezisiz cektirdim canim. Cok agrili oldu benimki. Hastaneyi ayaga kaldirdim 2 sinde de. Ama agri cekmeyenlerde var. Kullanilan yonteme ve alete gore degisiyormus. Anestezisiz hic tavsiye etmem
İnşallah bir daha gerek kalmadan alırsın güzel haberi . Zaten anestezili olacak canim hastanede bir o şekilde yapıyorlarmış bizim tercihimiz değil de gene de insan bi korkuyor anestezi alınca iste felç kalabilirsiniz falan yazıyor

İnşallah bir daha gerek kalmadan alırsın güzel haberi . Zaten anestezili olacak canim hastanede bir o şekilde yapıyorlarmış bizim tercihimiz değil de gene de insan bi korkuyor anestezi alınca iste felç kalabilirsiniz falan yazıyor
Tatlim o kagitta her durumu yazmak zorunda olduklari icin yaziyorlar. Dozaji kilona gore ayarliyorlar oyle bisey olmaz Allahin izniyle. Ben haftaya tup bebek icin doktorla gorusmeye gidicem insaallah canim. Daha Allah gerek gordurmesin rahim filmini bi daha insaallah🤲

Tatlim o kagitta her durumu yazmak zorunda olduklari icin yaziyorlar. Dozaji kilona gore ayarliyorlar oyle bisey olmaz Allahin izniyle. Ben haftaya tup bebek icin doktorla gorusmeye gidicem insaallah canim. Daha Allah gerek gordurmesin rahim filmini bi daha insaallah🤲
Aminnnn inşallah 🤲🏻tabi onlar da haklı söylemek zorundalar . Nasıl kiloya göre 😢😳 İnşallah hadi güzel haberler al 🤲🏻

Aminnnn inşallah 🤲🏻tabi onlar da haklı söylemek zorundalar . Nasıl kiloya göre 😢😳 İnşallah hadi güzel haberler al 🤲🏻
Mesela 100 kg biri ile 50 kg birine ayni dozajda ilac vermiyorlar. Herkesin kaldiracagi veya uykuya dalacagi bir dozaj var canim😉

Back