- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.881
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azucuh naz da mı yapmayahAnam teyo da tarkan oldu başıma sahneye gelmeyiiii
Nazlı kuzum benim yap sana herşey yakışırAzucuh naz da mı yapmayah
Herkesin totosu dötünde kaldı çok şükür
Ülke 9 aylığına rahatta
Herkesin totosu dötünde kaldı çok şükür
Canim cok sevindim Allah sağ salim kucagina almayi nasip etsin insallahYaaa bunu özlemişimmm
inşallah kanamn da geçer canım, sağlıkla ilerlesin inşallahKızlarcımm kalp atışı gördük biraz kanamam var karından progesteron iğne verdi Omur-un Hatunu C Capanin Gururu Teyom LaRisaCca
Kuzu kan sulandırıcı da kanama yapabiliyor bazen geçecek inşallah hadi gözün aydın darısı ikili taramayaKızlarcımm kalp atışı gördük biraz kanamam var karından progesteron iğne verdi Omur-un Hatunu C Capanin Gururu Teyom LaRisaCca
Evet muhtemelen kan sulandırıcıdan oluyor bir de karnım aşırı kaşınıyor kabardı kızardı. iğneye alerjin olabilir dedi enox yapıyordum oksapar verdi ama yine de bıraktırmak istemiyorum iğneyi dedi. O yüzden ilave progesteron verdiKuzu kan sulandırıcı da kanama yapabiliyor bazen geçecek inşallah hadi gözün aydın darısı ikili taramaya
Önlem almanız iyi olmuş canım oksapar yoka düşmüştü bi ara umarım şimdi bulunması zor olmuyordurEvet muhtemelen kan sulandırıcıdan oluyor bir de karnım aşırı kaşınıyor kabardı kızardı. iğneye alerjin olabilir dedi enox yapıyordum oksapar verdi ama yine de bıraktırmak istemiyorum iğneyi dedi. O yüzden ilave progesteron verdi
Yine çok azmış cnm ya hatta rapor olmasına rağmen artık kutu basi para alicakmis hainler neyse Allah'tan benim az kaldıÖnlem almanız iyi olmuş canım oksapar yoka düşmüştü bi ara umarım şimdi bulunması zor olmuyordur
Fırsatçılık değildir de nedir bu bacıgardaşYine çok azmış cnm ya hatta rapor olmasına rağmen artık kutu basi para alicakmis hainler neyse Allah'tan benim az kaldı
Aynen öyle valla sözde korona tedavisinde kullanıldığı içinmiş bugün eczacı öyle söylediFırsatçılık değildir de nedir bu bacıgardaş
Canım şerbet gibi bir içecek veriyorlar ,içiyorsun. İçmeden önce, içtikten sonraki 1. Saat, içtikten sonraki 2. Saat kan alıp şekerine bakılıyor bu kadar.Şeker yuklemesini nasıl yapıyorlar uyanık olan bana yardımcı olabilirmk
Kaç tüp aliniuo toplam ablaCanım şerbet gibi bir içecek veriyorlar ,içiyorsun. İçmeden önce, içtikten sonraki 1. Saat, içtikten sonraki 2. Saat kan alıp şekerine bakılıyor bu kadar.
Folbiol bile zorla buldum ama neyse ki iğneler daha rahat bulunduÖnlem almanız iyi olmuş canım oksapar yoka düşmüştü bi ara umarım şimdi bulunması zor olmuyordur