- 10 Kasım 2016
- 1.518
- 3.627
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.841
inş. tez zamanda sen de bunları düşünürsünBunu düşünmemiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş. tez zamanda sen de bunları düşünürsünBunu düşünmemiştim
İnşallah canıminş. tez zamanda sen de bunları düşünürsün
Günaydın.Merhaba arkadaşlar ben klomen ve çatlatma iğnesi oldum bugün 11. Günüm sizce ben hayali çizgi mi görüyorum ayrıca bu topic o kadar samimi ki en baştan hepsini okuya okuya geldim inş Allah banada nasip eder çocuk sahibi olmayı
Oyy onu verene kurban olsunlar demek bu gün mercimekle tanışma günün55 ten bir gün sonra aynı lab.da 95 çıktı salı günü kese görmeye gidicez belki sürpriz yapar kalp atışı da görürüz umarım..
İnşallahinş. tez zamanda sen de bunları düşünürsün
Bugün gittik iyi mi kötü mü bilmiyorum son adet tarihime göre 5+3 gündeyim kese 4.5 mm göründü kalp atışı görünmedi. Doktor da fazla sallamadı sinir oldum kese normal mi sizce ? LaRisaCca M Muallimezzz Omur-un HatunuOyy onu verene kurban olsunlar demek bu gün mercimekle tanışma günün
Herşey çok normal ve yolunda görünüyor canım maşallah sana göreceksin bu defa sağlıkla kucağına alacaksınBugün gittik iyi mi kötü mü bilmiyorum son adet tarihime göre 5+3 gündeyim kese 4.5 mm göründü kalp atışı görünmedi. Doktor da fazla sallamadı sinir oldum kese normal mi sizce ? LaRisaCca M Muallimezzz Omur-un Hatunu
2 gündür hiçbir belirtim yok sanki o yüzden korkuyorum ama iğnelere falan devam ediyorum, kısmetinde varsa gelir zatenHerşey çok normal ve yolunda görünüyor canım maşallah sana göreceksin bu defa sağlıkla kucağına alacaksın
Canım daha küçük sabırla bekle güzel güzel olacakBugün gittik iyi mi kötü mü bilmiyorum son adet tarihime göre 5+3 gündeyim kese 4.5 mm göründü kalp atışı görünmedi. Doktor da fazla sallamadı sinir oldum kese normal mi sizce ? LaRisaCca M Muallimezzz Omur-un Hatunu
Benim hiç olmadı mesela.Nişan kanaması çok olurmu arkadaşım soruyo korkmuş yardımcı olur musunuz
Testini hastanede mi yaptın.bacağıma vuruyor ağrısı iğnenin 8. Günü başladı ağrılar ve hala devam ediyor adette olamıyorum lütfen yardım edin
Hayır evde kaset tipi testle yaptım 14. Gün kekik çayı falan içiyorum ama bel kasık sırt ağrısından uyuyamadım iğne etkisi hala devam mı ediyor kiTestini hastanede mi yaptın.
Öyle ise maydonız suyu içebilirsin.
İnternetten bak adet gelmesi için videolar var hareketleri yapabilirsin.
İğne etkisi devam ettiğini sanmıyorum.Hayır evde kaset tipi testle yaptım 14. Gün kekik çayı falan içiyorum ama bel kasık sırt ağrısından uyuyamadım iğne etkisi hala devam mı ediyor ki
Testlere güvenip nasil başladınız, özellikle kekik suyu cok etkili.Hayır evde kaset tipi testle yaptım 14. Gün kekik çayı falan içiyorum ama bel kasık sırt ağrısından uyuyamadım iğne etkisi hala devam mı ediyor ki