- 10 Kasım 2016
- 1.518
- 3.627
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.821
Evet şok oldukSaglikla ilerletsin canimmm
Tüp oncesi suprizmii
Güzel sonuç canım artar eminim. Aynı laboratuvards mı bakıldı.Kızlar 55.5 çıkmış değer 75 civarı olması gerekiyordu, en son 38 di çok iyi değil ama fena da değil herhalde dimiOmur-un Hatunu LaRisaCca
Hayrlıe olsun HalleycimHerkese merhabaa kizlar
Ben tup tedavisine basladim suan yumurta toplama oncesi son kontrolum var persembee
Dualariniza talibimm
Varmi guzel haberler
Gorunuyor hayali cizgi ama igne etkiside olabilir ben 12. Gunune kadar net cizgi gormustum 13. Gun kan verdim 2.5 cikti degerimMerhaba arkadaşlar ben klomen ve çatlatma iğnesi oldum bugün 11. Günüm sizce ben hayali çizgi mi görüyorum ayrıca bu topic o kadar samimi ki en baştan hepsini okuya okuya geldim inş Allah banada nasip eder çocuk sahibi olmayı
Bende öyle düşündüm umutlanmak istemiyorum 11. Günde pozitif görende oluyor amin Allah hepimizin yardımcısı olsunGorunuyor hayali cizgi ama igne etkiside olabilir ben 12. Gunune kadar net cizgi gormustum 13. Gun kan verdim 2.5 cikti degerimInsallaaaaah vardir Rabbim hepimize nasip etsin ❤
İnsallah gebelik vardir 2 gun takip etmeni oneririm cnm cizgi koyulasacakmi yada siliklesecekmi diyeBende öyle düşündüm umutlanmak istemiyorum 11. Günde pozitif görende oluyor amin Allah hepimizin yardımcısı olsun
Cok fazla buyumez cnm 2 gundeMerhaba arkadaslarben bu ay klomen kullanmiştim sabah doktor kintrolum vardi 18mm ve 16mm olarak 2 yumurtam olmus cok sukur ovitrelle verdi oglenden sonra igneyi yap dedi cumartesi gunu catlar dedi sorum şu ki cumartesiye kadar yumurtalar buyumeye devam eder mi ?
55 ten bir gün sonra aynı lab.da 95 çıktıGüzel sonuç canım artar eminim. Aynı laboratuvards mı bakıldı.
Süper canım, çok mutlu oldummm. Aynı lab olunca artış da düzenli geldi. Seni köfteeeee55 ten bir gün sonra aynı lab.da 95 çıktısalı günü kese görmeye gidicez belki sürpriz yapar kalp atışı da görürüz umarım..
Ahahh minik köfte bu sefer gelecek galibaSüper canım, çok mutlu oldummm. Aynı lab olunca artış da düzenli geldi. Seni köfteeeee
Kararsızlıktan da kurtuldunAhahh minik köfte bu sefer gelecek galiba
Etiketle mutlaka seçoAhahh minik köfte bu sefer gelecek galiba
Sağlıkla gelsin minişiniz. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Günde kaç kez femera içmiştiniz acaba siz bu ay doktorum banada femara vereceğini söyledi ama çok bilgim yok konu hakkında merak ettimAhahh minik köfte bu sefer gelecek galiba
Ay evetKararsızlıktan da kurtuldun
TeşekkürlerSağlıkla gelsin minişiniz. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Günde kaç kez femera içmiştiniz acaba siz bu ay doktorum banada femara vereceğini söyledi ama çok bilgim yok konu hakkında merak ettim
Bunu düşünmemiştimAy evetşimdi de takip için kime gitsem diye düşünüyorum ama fazla kasmayıp tayfun beye devam edicem sanırım