- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.861
Biz bugün yolk kesesi gördükMutlu yıllar canlar.
2021 bana çok bal evlat nasip etti
İnşallah 2022 yılı tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
İğne etkisi gibi gelmedi bana, inşallah vardırIgne gününü saymadan 11. gun ben gozle cok net gorebiliyorum ama fotoda biraz daha az belirginbuyuk ihtimal igne etkisidir ama bakalim
Insallaaahİğne etkisi gibi gelmedi bana, inşallah vardır
Çok güzellllBiz bugün yolk kesesi gördükkesin durdu diye gittim ama büyümüş kese.. hala kalp atışı göremedik ama umudum yeşerdi
Pazartesi kesin kalbi durdu diye hastaneye gittimperaares nee yaptın canım seni merak ettim
Oh maşallah maşallahPazartesi kesin kalbi durdu diye hastaneye gittimyolk sac gördük kese de 11 mm olmuş. Dr sakin ol abartma falan dedi. Bütün belirtilerim durdu diye korkmuştum ama büyüdüğünü görünce sevindirik oldum Pazartesi tekrar çağırdı 7+2 olmuş olacak artık kalp atışının görünmesi lazım.. şu an çılgınca karnım kaşınıyor iğneden büyüyor diye mi anlamadım
Bu arada ebru hanıma gitmeyi düşünüyorum ama daha erken dimiOh maşallah maşallah
Hayır canım gecikmeden başla öykünü anlat senin iyi takip edilmen gerekiyor belki oksapar ya da muadil birşeyler başlamak ister belki tahliller ister bence hemen gitBu arada ebru hanıma gitmeyi düşünüyorum ama daha erken dimi
iğne yapıyorum zaten, daha öğrenir öğrenmez ilk kontrole gitmeden tayfun hoca başlattı. Kalp atışı görüldükten sonra rapor çıkaracak kan sulandırıcı için. Bu sefer de tayfun a gidip sonra ebruya mi geçsem diye düşünüyorum o yüzden. Rapor da çıkmış olurHayır canım gecikmeden başla öykünü anlat senin iyi takip edilmen gerekiyor belki oksapar ya da muadil birşeyler başlamak ister belki tahliller ister bence hemen git
Herzamanki gibi çok kararlısın seçoiğne yapıyorum zaten, daha öğrenir öğrenmez ilk kontrole gitmeden tayfun hoca başlattı. Kalp atışı görüldükten sonra rapor çıkaracak kan sulandırıcı için. Bu sefer de tayfun a gidip sonra ebruya mi geçsem diye düşünüyorum o yüzden. Rapor da çıkmış olur
Biraz olsun uyguna getirmeye çalışıyordum ama içimde açıldıHerzamanki gibi çok kararlısın seço
Biliyorsun seço, şemsiye misaliBiraz olsun uyguna getirmeye çalışıyordum ama içimde açıldıbaşkent 408 olmuş, ebru da her gitmeye 800.. öyle 1 ay geçerli değil
Hayy maşallah canımBiz bugün yolk kesesi gördükkesin durdu diye gittim ama büyümüş kese.. hala kalp atışı göremedik ama umudum yeşerdi
Yaaa bunu özlemişimmmEvet bugünün en hamile ödülünü H halleycik e veriyoruzödülü takdim etmek ve konuşma yapması adına C Capanin Gururu Teyom ı kürsüye davet ediyorum
Anam teyo da tarkan oldu başıma sahneye gelmeyiiiiYaaa bunu özlemişimmm