- 10 Kasım 2016
- 1.518
- 3.627
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.801
Hamileyim
Aman Allahımmmmmmm ben buna Bayıldımmmmm. Ah canım ya ne güzel bir haber bu. Bülo haklı çıktıHamileyimbugün öğrendik kimse bilmiyor içimde kaldı bari buraya yazayım dedim doğal dopdoğal bi gebelik oldu azıcık femara ile güçlendirilmiş LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom Omur-un Hatunu
Aman Allahımmmmmmm ben buna Bayıldımmmmm. Ah canım ya ne güzel bir haber bu. Bülo haklı çıktı
Göbek üstümü aldım sadece abla belden altını almadım araştırdım bata bı avuç kadar biyeri aldım sadeceMerhaba canım
Bana doktorum yapma dedi erken gelme riski vardı die. Doktorunla konuş derim yine de
SeççooooooHamileyimbugün öğrendik kimse bilmiyor içimde kaldı bari buraya yazayım dedim doğal dopdoğal bi gebelik oldu azıcık femara ile güçlendirilmiş LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom Omur-un Hatunu
Seççooooooiçim pır pır oldu inan ki hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah
Ayyy canım benim yaa.Hamileyimbugün öğrendik kimse bilmiyor içimde kaldı bari buraya yazayım dedim doğal dopdoğal bi gebelik oldu azıcık femara ile güçlendirilmiş LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom Omur-un Hatunu
Anlaıdm canım benim riskliydi die doktor baştan uyarmıştıGöbek üstümü aldım sadece abla belden altını almadım araştırdım bata bı avuç kadar biyeri aldım sadece
güzel haberlerle gel inşallahCanımsabah kan verdim sağlık ocağına 5 ten sonra çıkar dediler ama yine de kalp krizi geçirerek bakıp duruyorum sayfaya değer çok düşük tırstım
Kızlar 55.5 çıkmış değer 75 civarı olması gerekiyordu, en son 38 di çok iyi değil ama fena da değil herhalde dimigüzel haberlerle gel inşallah
aynı yerde mi verdin canımKızlar 55.5 çıkmış değer 75 civarı olması gerekiyordu, en son 38 di çok iyi değil ama fena da değil herhalde dimiOmur-un Hatunu LaRisaCca
Hayır canım ilki özel ikinci sağlık ocağındaaynı yerde mi verdin canım
O fark o yüzden canım. Hiç endişe etme. Artış düzenlidirHayır canım ilki özel ikinci sağlık ocağında
Canım %60 artış kuralına uygun hiçbir pr yokKızlar 55.5 çıkmış değer 75 civarı olması gerekiyordu, en son 38 di çok iyi değil ama fena da değil herhalde dimiOmur-un Hatunu LaRisaCca
Evet 4000 unite ilk defa kendime iğne yaptım tansiyonum düştüCanım %60 artış kuralına uygun hiçbir pr yokherşey güzel olacak kan sulandırıcı başladın mı
Ya harika oldu seço inşallah sağlıkla kucağına alırsınEvet 4000 unite ilk defa kendime iğne yaptım tansiyonum düştübu arada ilk gün B hocaya haber vermiştim bugün kendi yazdı, değerin fena değil 2 gün sonra tekrar kan ver dedi. Korkuyordum ama rahatladım biraz C Capanin Gururu Teyom
Saglikla ilerletsin canimmmEvet 4000 unite ilk defa kendime iğne yaptım tansiyonum düştübu arada ilk gün B hocaya haber vermiştim bugün kendi yazdı, değerin fena değil 2 gün sonra tekrar kan ver dedi. Korkuyordum ama rahatladım biraz C Capanin Gururu Teyom