- 23 Haziran 2020
- 101
- 89
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.661
Evet canım yok adet gelir bugün yarın en geç 18.gün geliyor kist falan olmazsa. Çok stres yaptın bu ay sen yok diyorsun ama sürekli kan vererek bunalıma gireceksin. Üzülme sakın ilk denemede sonuç alan az zaten 2 veya 3.de olur inşallahÇatlama iğnesi dahil 15. Gün bugün sanırım benim bebeğim yokbundan sonra hamilelik öğrenen yok sanırım benim negatif
Evet çok stres yaptım haklısınEvet canım yok adet gelir bugün yarın en geç 18.gün geliyor kist falan olmazsa. Çok stres yaptın bu ay sen yok diyorsun ama sürekli kan vererek bunalıma gireceksin. Üzülme sakın ilk denemede sonuç alan az zaten 2 veya 3.de olur inşallah
İçimden bir ses var diyor şimdi erken gebelik testi yaptım o attığımı sabah yapmıştım hatırlarsan çok çok az silik çizgi var bakar mısın görebilecek misiniz aşırı ümitlendim hemde hemen çıktıCanım demek iğne etkin geçmiş sana daha önce çok söyledik 14 ten önce test yapmamanı. Acilen sana iğnenin 6.günü gebelik var diyen doktoru bırakmalısın..
İğne hariç bugün 12. Günümdü. Sabah test yaptım. Heyecanlanip kan verdim sonra ama malesef negatif.İçimden bir ses var diyor şimdi erken gebelik testi yaptım o attığımı sabah yapmıştım hatırlarsan çok çok az silik çizgi var bakar mısın görebilecek misiniz aşırı ümitlendim hemde hemen çıktı
İğne hariç bugün 12. Günümdü. Sabah test yaptım. Heyecanlanip kan verdim sonra ama malesef negatif.
Daha çok yeni çok silik çıkmış hemen kan verinİçimden bir ses var diyor şimdi erken gebelik testi yaptım o attığımı sabah yapmıştım hatırlarsan çok çok az silik çizgi var bakar mısın görebilecek misiniz aşırı ümitlendim hemde hemen çıktı
AY ÇOK HEYCANLANDIM GÖRDÜNÜZ DİMİ İKİNCİ ÇİZGİYİDaha çok yeni çok silik çıkmış hemen kan verin
Evet canım gördümAY ÇOK HEYCANLANDIM GÖRDÜNÜZ DİMİ İKİNCİ ÇİZGİYİ
Erken gebelik testleri ne yazık ki böyle iğnenin etkisini onlar da daha geç negatife dönüyor 15 gün tekrar yap lütfenİğne hariç bugün 12. Günümdü. Sabah test yaptım. Heyecanlanip kan verdim sonra ama malesef negatif.
Çok çok ince bi çizgi gördüm sanki ama testin markası prodoctor mu? O test böyle yalancı çizgi çıkarıyor sıkça istersen bi kan verİçimden bir ses var diyor şimdi erken gebelik testi yaptım o attığımı sabah yapmıştım hatırlarsan çok çok az silik çizgi var bakar mısın görebilecek misiniz aşırı ümitlendim hemde hemen çıktı
Bak efekt yapınca daha bariz belli oluyorAY ÇOK HEYCANLANDIM GÖRDÜNÜZ DİMİ İKİNCİ ÇİZGİYİ
UMUDUMU KIRMA KIZ DURÇok çok ince bi çizgi gördüm sanki ama testin markası prodoctor mu? O test böyle yalancı çizgi çıkarıyor sıkça istersen bi kan ver
Ben görüyorum zaten sadece telefonda kamerada gözükmedi o yüzden tedirgin oldum allahım inşallah yavrum benimledrBak efekt yapınca daha bariz belli oluyo
Hemen çıktı m daha öncede böyle test yaptım çıkmamıştı hiçÇok çok ince bi çizgi gördüm sanki ama testin markası prodoctor mu? O test böyle yalancı çizgi çıkarıyor sıkça istersen bi kan ver
daha öncede bu testi yaptım çıkmamıştıHemen çıktı m daha öncede böyle test yaptım çıkmamıştı hiç
DAYS COMFORTMUŞ TESTİN MARKASI ÇÖPÜ KARIŞTIRDIM HEYCANDANÇok çok ince bi çizgi gördüm sanki ama testin markası prodoctor mu? O test böyle yalancı çizgi çıkarıyor sıkça istersen bi kan ver
Kan ver ozaman canım en net öyle belli olur erken testlere güven olmuyorDAYS COMFORTMUŞ TESTİN MARKASI ÇÖPÜ KARIŞTIRDIM HEYCANDAN
YARINA KADAR NASIL BEKLİCEM ŞİMDİ BEN YAKan ver ozaman canım en net öyle belli olur erken testlere güven olmuyor