- 18 Eylül 2021
- 380
- 130
- 25
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.641
Yani hala pozitif olma ihtimalim var değil mi yok rahatım şuan kafamdan tamamen attım sadece ihtimalde olsa bilmek istiyorum sonradan pozitife dönebileceğini şimdi sadece adetimi bekliycemBu kadar erken test yapmanız sizi strese sokar bırakın 14.gunu net sonucu zaten alırsınız iğnenin yan etkisi normal hamilelik ile aynı zaten 12. 13.gun sonrası etkisi gidiyor iğnede zaten HCG var yaptığınız testlerde o çıkmış azalarak gitmesi de iğne etkisinin günden güne azalmasını gösteriyor inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ama psikoloji çok önemli bu boyutta rahat olun stres yapmayın
Aaa cok gecmis olsunn cok uzuldümBalım merhaba benim kız hasta vallahi hastane de yatıyoruz 4 gündür bronşit olmuş el kadar çocuk15 günlük iken balgamı başlamıştı geçiremedik ciğerlere inmiş sn nasılsın balımm
Olabilir canim benim 13.gün sabah ewde yaptigim test tek cizgiydi öğleden sonraki kaset test cift cizgiydi. Allahtan ümit kesilmez canim yinede umutlandirmak istemem ama belli olmazYani hala pozitif olma ihtimalim var değil mi yok rahatım şuan kafamdan tamamen attım sadece ihtimalde olsa bilmek istiyorum sonradan pozitife dönebileceğini şimdi sadece adetimi bekliycem
inşallah öyle olur Allah büyük bakalımOlabilir canim benim 13.gün sabah ewde yaptigim test tek cizgiydi öğleden sonraki kaset test cift cizgiydi. Allahtan ümit kesilmez canim yinede umutlandirmak istemem ama belli olmaz
Birde iğne olduğunuz tarihi sayıyor musunuz ?Olabilir canim benim 13.gün sabah ewde yaptigim test tek cizgiydi öğleden sonraki kaset test cift cizgiydi. Allahtan ümit kesilmez canim yinede umutlandirmak istemem ama belli olmaz
Hayır o gün zaten sayılmaz 36saat sonrası ilişki veriliyor çatlatma gerçekleşiyor yani 1gun sonrasını sayıyoruzBirde iğne olduğunuz tarihi sayıyor musunuz ?
Amin inşallahOy maşallah cnm kocaman olmus, darısı sağlıkla başımiza inşallah
Bende bazen diyorum daha yeni öğrendik sanki hamile olduğumu, düşününce zamam çabuk geçiyor sankiAmin inşallah
Ne ara bu kadar büyüdü dioz bizde eşimle
Çok şaşkınım gebelıgınız saglıkla ılerledı mı acaba ?Canımım üzülme benim beta 12.35 ten 4.30 a düştü sonra 13. Gün kendi kendine yükseldi kim demiş düşen beta yükselmez diye
Evet canim saglikla ilerledi hatta suanda yanimda uyuyor :)Çok şaşkınım gebelıgınız saglıkla ılerledı mı acaba ?
Yok o günu saymadim benBirde iğne olduğunuz tarihi sayıyor musunuz ?
Ya maşallahEvet canim saglikla ilerledi hatta suanda yanimda uyuyor :)
Çatlatma iğnesi etsiki olduğu için o şekilde 12 den 4 e düşüş var normal gebelik seyri değil. 13.gün gerçek gebeliği öğrenmiş sizi yanıltmasın böyle bir durumunuz varsa kimyasal olur hcg düşerse yükselmez bidahaÇok şaşkınım gebelıgınız saglıkla ılerledı mı acaba ?
evet canım oyle olmus, kımyasal oldu dün regl oldum baya parçalış şekilde döllenmiş yumurtam sanırım gitti.Çatlatma iğnesi etsiki olduğu için o şekilde 12 den 4 e düşüş var normal gebelik seyri değil. 13.gün gerçek gebeliği öğrenmiş sizi yanıltmasın böyle bir durumunuz varsa kimyasal olur hcg düşerse yükselmez bidaha
Canım ilk öğrendiğinde beta kaçtı ve kaçıncı gündü acaba ?Evet canim saglikla ilerledi hatta suanda yanimda uyuyor :)
12.gün beta 10.11 ile ogrendim cnmCanım ilk öğrendiğinde beta kaçtı ve kaçıncı gündü acaba ?
Canım demek iğne etkin geçmiş sana daha önce çok söyledik 14 ten önce test yapmamanı. Acilen sana iğnenin 6.günü gebelik var diyen doktoru bırakmalısın..Canım ilk öğrendiğinde beta kaçtı ve kaçıncı gündü acaba ?
Kız seço güldürdün beni sabah sabahKızçeler tedaviye başlamadan son bi femara deniyorum bu aydaha ilk günden femara kafası geldi resmen minik minik ağırıyor. Siz kullanmış mıydınız çatlama iğnesi yaptırdınız mı? Bülent hoca da tayfun hoca da takibe gerek yok kendin iç demişti çatlama iğnesi de vermemişti yine öyle mi yapsam takibe mi gitsem C Capanin Gururu Teyom LaRisaCca
Çatlama iğnesi dahil 15. Gün bugün sanırım benim bebeğim yokCanım demek iğne etkin geçmiş sana daha önce çok söyledik 14 ten önce test yapmamanı. Acilen sana iğnenin 6.günü gebelik var diyen doktoru bırakmalısın..