- 21 Eylül 2020
- 2.230
- 4.981
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.621
Geçmesi ümidiyle bekliyorum bakalım inşallah geçer hepimizinki bi an önce, böyle çok zormuşCok şanslı bulantısı olmayanlar, bence ilac almalısın hafifletiyor biraz olsun, bebeğim erkek cnm, kiminin 3 ayda bitiyor kiminin doğuma kadar sürüyormus, benimki de tekrar gelen kısımdanbizim şubat annelerinde de var malesef normalmiş bu aylarda da olmasi
Canım yaaa kıyamam.. çok geçmiş olsun kuzum.Balım merhaba benim kız hasta vallahi hastane de yatıyoruz 4 gündür bronşit olmuş el kadar çocuk15 günlük iken balgamı başlamıştı geçiremedik ciğerlere inmiş sn nasılsın balımm
Doğuma kadar sürenler den 1 tanesi de benCok şanslı bulantısı olmayanlar, bence ilac almalısın hafifletiyor biraz olsun, bebeğim erkek cnm, kiminin 3 ayda bitiyor kiminin doğuma kadar sürüyormus, benimki de tekrar gelen kısımdanbizim şubat annelerinde de var malesef normalmiş bu aylarda da olmasi
Ben baştan beri kullandım hatta 2 bazen 3 e çıkardığım oldu. Cinsiyet erkekAy eyvah, bazı gebelerde öyle oluyormuş evet, daha 3ay bile olmadığı için ilaç vermeye çok yanaşmıyo doktorum siz ne zaman başlamıştınız ilaca, 3 ay olunca geçer gözüyle bakıyolar şuan, sindirim yok resmen akşamları, gaz gaz gaz midem şişip kalıyo o da yukarı ittirip kusturuyo sanırım beni,
sizin cinsiyet neydi, genelde kız bebeklerde şiddetli bulantı diyolar ama bilemedim
Ay Allahım inşallah geçer sizinki de bi an önce, yani görüyorum internette orda burda insanlar yiyo maşallah çok az gebe bizim gbi oluyor sanırım, bende önceden de gaz sorunu vardı ara ara ama bu kadar şiddetli değildi yani, midem içimden çıkıp uçucak nerdeyse bi gün patlıcm diye korkuyorumSizin bebişin cinsiyeti neydi?
Ay kıyamam cnm ya kilo alabildin mi pekiDoğuma kadar sürenler den 1 tanesi de ben
Sen raporlu yaptıracaktın dimi? Ne zaman düşünüyorsunDoğru yoldasın emin ol. Olur da başlarsam ben de bunu denemeye çalışacağım
Evet canım şeker yükselmesine kadar 15 kg aldım hızlı şekilde sonra şeker çıkınca doğuma kadar gebe kaldığım kilodan bile aşağa düştümAy kıyamam cnm ya kilo alabildin mi peki
hiç bilmiyorum canım. Belki de denemem artık, tümüyle vazgeçerimSen raporlu yaptıracaktın dimi? Ne zaman düşünüyorsun
Acabaa benim sopamimi ozledin senhiç bilmiyorum canım. Belki de denemem artık, tümüyle vazgeçerim
yakalandım mıııAcabaa benim sopamimi ozledin sen
Ya kilo mu verdin hamileyken? Ben 20den sonra almaya basladim kilo, su sıra yine doğru düzgün yiyemiyorum zorluyorum kendimiEvet canım şeker yükselmesine kadar 15 kg aldım hızlı şekilde sonra şeker çıkınca doğuma kadar gebe kaldığım kilodan bile aşağa düştüm
Öyle bi dünya yokhiç bilmiyorum canım. Belki de denemem artık, tümüyle vazgeçerim
Dhea kullandım canım. Bakalım hayırlısıÖyle bi dünya yokiğneden falan deli gibi korktuğum halde tekrar başlamayı düşünüyorum. Sen de olumlama yapz bi şey yap, amaann olursa olur olmazsa önümüzdeki maçlara bakarız rahatlığında ol. Ben ilk tedavime tamamen öylesine başladım aklımda bile yoktu, ilk denemede tutmuştu ikizler. Sen de vazgeçme 6. 7. De tutturuyor insanlar.. sadece aynı yöntemlerle denememek gerektiğini düşünüyorum.. sana dhea falan vermiş miydi bizimki? Az yumurtan çıkıyor buna yoğunlaşacak bir tedavi düşünmek lazım. LaRisaCca ile aynı ayda bi arkadaşım bizimkini bırakıp volkan beye gitti, 4 embriyodan biri kaldı dondurdular, sonraki ay da aynı şey oldu ikisi bir transfer ettiler biri tuttu yani farklı bir yol vardır ve doğru zamanı bekliyordur illa ki..
Şeker çıkınca diyet başladık 83 kg ile hamile kaldım.Ya kilo mu verdin hamileyken? Ben 20den sonra almaya basladim kilo, su sıra yine doğru düzgün yiyemiyorum zorluyorum kendimi
Anladım cnm neyse ki sağlıkla kavuştun bebeğine..Şeker çıkınca diyet başladık 83 kg ile hamile kaldım.
82 ile doğuma girdim.
Şuan 68 kg
Çok şükürAnladım cnm neyse ki sağlıkla kavuştun bebeğine..
Oy maşallah cnm kocaman olmus, darısı sağlıkla başımiza inşallahÇok şükür
3 aylık olduk.
Bu kadar erken test yapmanız sizi strese sokar bırakın 14.gunu net sonucu zaten alırsınız iğnenin yan etkisi normal hamilelik ile aynı zaten 12. 13.gun sonrası etkisi gidiyor iğnede zaten HCG var yaptığınız testlerde o çıkmış azalarak gitmesi de iğne etkisinin günden güne azalmasını gösteriyor inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ama psikoloji çok önemli bu boyutta rahat olun stres yapmayın11 kasımda çatlama iğnesi oldum 16 Kasımda beta baktırdım 21.98 çıktı 18 kasımda 8.07 çıktı 21 kasımda 1,76 çıktı normalmi bu saatten sonra pozitife döner mi dönen var mı yardımcı olur musunuz ? nasıl bir yol izlemeliyim sadece süt beyaz akıntım var birde çok fazla gögüs hassasiyeti