- 18 Eylül 2021
- 380
- 130
- 25
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.681
UMUT VAR AMA DİMİ SONUÇTA DAYS COMFORT ÖYLE YALANCI POZİTİF OLAN OLMAMIŞ BAYA ARAŞTIRDMKan ver ozaman canım en net öyle belli olur erken testlere güven olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
UMUT VAR AMA DİMİ SONUÇTA DAYS COMFORT ÖYLE YALANCI POZİTİF OLAN OLMAMIŞ BAYA ARAŞTIRDMKan ver ozaman canım en net öyle belli olur erken testlere güven olmuyor
Yarını neden bekliyoruz? Umudu olup da test yapmayan bizden değildir koşşş acilden ver bir tahlil inşallah yavrun seninledirYARINA KADAR NASIL BEKLİCEM ŞİMDİ BEN YA
Ya buranın acili çok kötü yapmıyor bile test inanın kadın doğum hastanesi berabeat buranın yarın hemen sağlık ocağından yaptırıcam lütfen dua edin yavrum benimle olsunYarını neden bekliyoruz? Umudu olup da test yapmayan bizden değildir koşşş acilden ver bir tahlil inşallah yavrun seninledir
Umut var çizgi gerçekse koş kanaUMUT VAR AMA DİMİ SONUÇTA DAYS COMFORT ÖYLE YALANCI POZİTİF OLAN OLMAMIŞ BAYA ARAŞTIRDM
AYYY AKŞAM MİSAFİRİM GELİCEK YOKSSAAA KOŞA KOŞA ÖZELE GİDECEKTİM İŞTEN ÇIKAMIYORUMDA YARIN SABAHHHUmut var çizgi gerçekse koş kana
Kuzum vallahi bizim peşimizi aksilikler bırakmıyor bronşit oldu ondn yattı çıktık 2 gün snra kontrole gittik kasık fıtıgı çıktı SAGLI SOLLU sol yumurtasını içine çekmiş acil ameliyata aldılar yeni kendime gelmeye calısıyorum TIR çarmış gibiyim kuzum Allah kmsenin evladıyla sınamasınAaa cok gecmis olsunn cok uzuldüm iyiyiz canim biz Sükür. Nerden hastalandi boyle
Cok geçmiş olsun cnmKuzum vallahi bizim peşimizi aksilikler bırakmıyor bronşit oldu ondn yattı çıktık 2 gün snra kontrole gittik kasık fıtıgı çıktı SAGLI SOLLU sol yumurtasını içine çekmiş acil ameliyata aldılar yeni kendime gelmeye calısıyorum TIR çarmış gibiyim kuzum Allah kmsenin evladıyla sınamasın
Tamam canım güzel sonuçlar gelsin inşallah
ben hissediyorum teyzeleri olarak buraya hemeeennn koşucammm sizeeee :)Tamam canım güzel sonuçlar gelsin inşallah
Canım çok geçmiş olsun.Kuzum vallahi bizim peşimizi aksilikler bırakmıyor bronşit oldu ondn yattı çıktık 2 gün snra kontrole gittik kasık fıtıgı çıktı SAGLI SOLLU sol yumurtasını içine çekmiş acil ameliyata aldılar yeni kendime gelmeye calısıyorum TIR çarmış gibiyim kuzum Allah kmsenin evladıyla sınamasın
Igneden sonra kaçıncı günün kuzum bende gördüm inşallah o güzel haberi alırsınBen görüyorum zaten sadece telefonda kamerada gözükmedi o yüzden tedirgin oldum allahım inşallah yavrum benimledr
canım iğne günü dahil 15 gündü dün erken gebelik testinde çıktı bugün kan testi yaptım yani 16. gün bakalım inşallah 4te haber edicem :)Igneden sonra kaçıncı günün kuzum bende gördüm inşallah o güzel haberi alırsın
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin kızçeyeKuzum vallahi bizim peşimizi aksilikler bırakmıyor bronşit oldu ondn yattı çıktık 2 gün snra kontrole gittik kasık fıtıgı çıktı SAGLI SOLLU sol yumurtasını içine çekmiş acil ameliyata aldılar yeni kendime gelmeye calısıyorum TIR çarmış gibiyim kuzum Allah kmsenin evladıyla sınamasın
Arada hastanenin laboratuvar sayfasını kontrol et tc ve doğum tarihini girince çıkıyor sonuçlar e nabıza geç düşüyorben hissediyorum teyzeleri olarak buraya hemeeennn koşucammm sizeeee :)
sağlık ocağından yaptırdım var mıdır oranın labaratuvar yeriArada hastanenin laboratuvar sayfasını kontrol et tc ve doğum tarihini girince çıkıyor sonuçlar e nabıza geç düşüyor
Kaç çıkmış tam olarak ah be bebeğim dedik sana erken testler yanıltıcı diyeNEGATİF ÇIKMIŞ BEN İNANAMIYORUM kizinbiri9
>2 yazıyor sadece bu saatten sonra yükselme olmaz artık dimi çatlama iğnesi dahil 16. gün bugünKaç çıkmış tam olarak ah be bebeğim dedik sana erken testler yanıltıcı diye