- 7 Kasım 2014
- 6.922
- 10.663
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.701
Canım dün C charlottes bu testi yaptı ve bariz pozitif çıkmasına rağmen kan testi negatif çıktı. Anladım ki bu test güvenilir değilİçimden bir ses var diyor şimdi erken gebelik testi yaptım o attığımı sabah yapmıştım hatırlarsan çok çok az silik çizgi var bakar mısın görebilecek misiniz aşırı ümitlendim hemde hemen çıktı
5,92 onunki pozitif ama sınırda bir değerCanım dün C charlottes bu testi yaptı ve bariz pozitif çıkmasına rağmen kan testi negatif çıktı. Anladım ki bu test güvenilir değil
Evet olmaz canım>2 yazıyor sadece bu saatten sonra yükselme olmaz artık dimi çatlama iğnesi dahil 16. gün bugün
Ben onun sonucunu göremedim
çok üzüldüm inan moralim çok bozuldu şuanEvet olmaz canım
Benim comfort testim hala bana pozitif göz kırpıyor. Yakıcam o testiBen onun sonucunu göremedim
ben yaptım ya inanmıyorum o kadar mutluydum ki sanki dünyam başıma yıkıldıBenim comfort testim hala bana pozitif göz kırpıyor. Yakıcam o testinerden çıktı ki kim test yapmış comfortla göreyim ben dee
Aaa geçmiş olsun. Dün aynı şeyi ben yaşadım. Hiç kan testi yaptiracağim yoktu. Bu testten yaptım. Anında pozitif oldu. Koştum test verdim. Malesefben yaptım ya inanmıyorum o kadar mutluydum ki sanki dünyam başıma yıkıldı
Erken testlerden almayacağiz demek ki.bu testlerede güvenilmicek demekki
Hayırlısı olsun
Yaptığında geciktirmş miydi geçen ay yapmışsın bilirsin.Kızlar 1 ay önce catlatma iğnesi yapmıştım catlatma ignesi adeti geciktirirmi
Vucudda ki en ufak hcgyi bile olctugu için evet hep yanıltıyor en güzeli 5tl lik kaset testler kızlar rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsinErken testlerden almayacağiz demek ki.