- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.101
Sonucunu merak ediyorum canımİnşallah çok teşekkür ederimöğleden sonra 2 de çıkacak
Tamam asko teşekkür ederimEgzersiz yap ayaklarını sıcak tut.
Ilık su iç yüz üzeri karının altına sıcak havlu koyarak yat bir süre bende gaz olunca o şekilde yapınca rahat ederiö
Kimsecikler yokmuKızlar sizce hala iğne etkisi mi bu iğne olalı 11 gün oldu ilişki üzerinden 10 gün geçti tek ilişki oldu 2 gün önce yaptıgım testde bu sekılde idi iğne etkisi olsa o siliklik negatife dönmezmiydi
İğne etkisi olduğunu düşünmüyorum ama emin olmwk için bir kaç gün daha beklemekte fayda var derim canımKızlar sizce hala iğne etkisi mi bu iğne olalı 11 gün oldu ilişki üzerinden 10 gün geçti tek ilişki oldu 2 gün önce yaptıgım testde bu sekılde idi iğne etkisi olsa o siliklik negatife dönmezmiydi
Birde aksam yemekten snra yaptm cnm. Bugün aksam bdaha yapaymİğne etkisi olduğunu düşünmüyorum ama emin olmwk için bir kaç gün daha beklemekte fayda var derim canım
Test bolsa yap tabiBirde aksam yemekten snra yaptm cnm. Bugün aksam bdaha yapaym
İnşallah canım yaTest bolsa yap tabipozitif sonuçlar inşallah
Normal cnm oo kac kez bos yere ağlayıp saniyesinde güldüğümü bilirimBu hamilelik pisikolojiai nedir ya yedi bitirdi beni eşim arkadaşlarına hep gider evdw tek kalırım ugrascaam bişey bulurum bugün ilk defa giderkn ağladım canım sıkıldı canım hicbisey yapmak istemedi bunaldım daraldim
İyi normal o zaman,Normal cnm oo kac kez bos yere ağlayıp saniyesinde güldüğümü bilirim
Tabi hormonlar dan daha hassas olunuyor, ilk haftalardaysan daha cok olurİyi normal o zaman,
Ayy kıyamam seni de alıp çıkın dışarı.Bu hamilelik pisikolojiai nedir ya yedi bitirdi beni eşim arkadaşlarına hep gider evdw tek kalırım ugrascaam bişey bulurum bugün ilk defa giderkn ağladım canım sıkıldı canım hicbisey yapmak istemedi bunaldım daraldim
Sahi lohusa psikolojisi nasıl bişeyAyy kıyamam seni de alıp çıkın dışarı.
Bu psikolojiyi anlaması lazım yoksa lohusa döneminde de tek kalırsın canım şimdi den aşıla kendini ona
Lohusa psikolojisi ne benzer gebelik psikolojisineSahi lohusa psikolojisi nasıl bişey
Ay o zaman ben kaynanamdan uzak durayımLohusa psikolojisi ne benzer gebelik psikolojisine
Herşeye alınıyorsun senin için iyi olsada sanki sana küfür etmş gibi hissediyorsun.
Uykusuzluk zaten beyni yoruyor. Hele huzursuz bir bebek ise eşinin desteği de olmazsa iyice zıvanadan çıkabilirsin
Benki kayınvalidesi ile çok iyi anlaşan biri olarak Lohusa döneminde zıt aldım derler ne ya o safhaya geldimAy o zaman ben kaynanamdan uzak durayımuykusuzluk zordur cnm haklısın es yardımi cok onemli
Ay yandım ben o zaman zaten anlaşamıyoruzBenki kayınvalidesi ile çok iyi anlaşan biri olarak Lohusa döneminde zıt aldım derler ne ya o safhaya geldim
Ama inşallah geçicidir
Bu gün hiç halim yok dünden beri ateşim 37 üstü gece 38 oldu kolum kanadım kırık sanki gece eşime 3 defa seslendim ver çocuğu emzreyim yerimden kalkacak halim yoktu oda duymadı sinirlendim ağladım sabah dedim böyle böyle bu gün akşama kadar emzirmek dışı bebeğe dokunmadım